Ladataan...

Blogini Lilyssä täytti heinäkuussa vuoden ja ajattelin siitä hyvästä järjestää pienen arvonnan. Sain testiini uusia Redkenin High Rise Volume- tuotteita, jotka eivät ole voimakkaasti vaalennetuille hiuksilleni ne parhaimmat tuotteet ja ajattelin niiden sopivan kenties jollekin teille lukijoista paremmin. 

 

 

Kolmen tuotteen paketti on hyvä setti lättätukille ja kaikille muillekin, jotka kaipaavat tuuheutta ja nostetta hiuksiinsa. High Rise Volume- tuotteet antavat rakennetta ja tuuheutta, säilyttäen silti hienostuneella tavalla hiusten pehmeyden. Tuotteissa on käytetty mm. Redkenin patentoimaa Filloxane-yhdistettä, joka kiinnittyy syvälle hiukseen ja tuuheuttaa yksittäisiä hiuksia.

Arvon yhden paketin, jossa on seuraavat tuotteet. Tuotteiden arvo on noin 80 euroa.

 High Rise Volume shampoo - hellästi puhdistava shampoo, joka antaa hiuksille tuuheutta ja nostetta.

High Rise Conditioner - koostumukseltaan kevyt hoitoaine, joka selvittää hiuksia hyvin. Hoitoaine lupaa nostetta tyveen jättäen latvat sileiksi.

High Rise Volume Duo Volumizer - muotoilutuote, joka yhdistää kevyen tuuheuttavan voiteen sekä tukea ja volyymia luovan geelin.

 

 

Osallistumisaikaa on 15.8.2016 saakka ja arvontaan voi osallistua kertomalla kommenttikenttään mikä tässä kesässä on ollut ehdottomasti parasta. Minun loman kohokohta oli matka ihanaan Kroatian Splitiin!  

Otan yhteyttä arvonnan voittajaan sähköpostitse ja postitan tuotteet tulemaan! (Mikäli arvonnan voittaja ei vastaa 14vrk:n kuluessa ilmoituksestani, niin arvon seuraavan voittajan). Onnea arvontaan!

 

 

*tuotteet saatu

 

 

Blogiani voit seurata Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa

 

 

Ladataan...

Lomani on puolivälissä ja bloggaamistahti on siitä syystä vähän hiljaisempaa, mutta pieni huulirasvavinkki sopii kesälomapäivien postausaiheeksi. Itse en pahemmin meikkaile huuliani huolettomina kesäpäivinä vaan sipaisen niille jotain kevyttä tuotetta ja Maybellinen Baby Lips Pop Art -kokoelmasta löytyy siihen tarkoitukseen muutama sellainen väri loistavasti! 

Baby Lipsin Pop Art -huulirasvakokoelma ilmestyi kauppoihin kesäkuussa ja kokoelma on saanut inspiraationsa New Yorkin Pop-taiteesta.

 

En ole pahemmin käyttänyt huulirasvoja ja peilikaapistani löytyy jokunen Labello, jota käytän toisinaan talvivin kun huuleni rohtuvat. Ensiajatukseni näistä tuotteista oli, että ne sopivat parhaiten nuorille nimensä ja ulkonäkönsä puolesta, mutta joukossa on muutama sävy, jotka toimivat arkikäytössä värittömille huulilleni.

 

 

Tuoksunsa puolesta ehdoton lemppari on Bubblegum Pop, joka tuoksuu ihanasti Hubbabubballe. Niiden syöminen tosin jäi lapsuuteen, mutta nyt tuoksun saa onneksi huulirasvan muodossa, nam! 

 

 

Tykkäsin eniten Blueberry Boomista ja Grapefruit Zing-väreistä, sillä ne antavat kivan sävyn huulille. Blueberry Boom antaa hieman vaaleamman sävyn kuin Grapefruit Zing, jossa on eniten pigmenttiä. Vaikka rasvaisuus haihtuu huulilta pois, niin väriä jää vielä senkin jälkeen huulelle. 

 

 

Ehkä nämä tuotteet sopivat loppujen lopuksi paremmin nuorille ja teini-ikäisille, mutta aion silti toisinaan sipaista Hubbabubban- tuoksuista huulirasvaa huulilleni, slurps!

 

Tuotteiden suositushinta on 2,20 euroa ja ne ovat tulleet kesäkuussa kauppoihin. 

 

Ladataan...

Suosittu Lumenen uutuusripsiväri True Mystic Volume- mascara on saanut kesän alussa kaverikseen vedenkestävän version. Moni jäi kaipaamaan ripsiväristä vedenkestävää versioita, joten tämä on varmasti ilouutinen monelle. 

Vesiliukoinen True Mystic Volume pääsi minun suosikkiripsivärieni joukkoon ja täältä voi lukea juttuni siitä. 

 

En itse käytä vedenkestäviä ripsivärejä, sillä niiden poistaminen on niin työlästä ja vesiliukoiset versiot pysyy silmissäni hyvin. Jos silmät tuppaavat vuotamaan pahasti, niin vedenkestävä versio on hyvä vaihtoehto kuten myös niille, jotka tykkäävät taivuttaa ripsensä. Vedenkestävällä ripsivärillä taivutukset pysyvät paremmin taivutettuina.

Ainoan miinuksen annan True Mystic Volume Waterproofille siitä, että mielestäni se kuivuu hieman hitaasti. Pidän kyllä ripsiväreistä, jotka pysyvät ns. notkeina, jotta se mahdollistaa kerros kerrokselta levittämisen. Ainakin alussa tämän ripsivärin koostumus on sen verran juoksevaa, että edellisen kerroksen pitää antaa kuivua hetken ennen seuraavan kerroksen levittämistä. Tämä ei ole kärsimättömien ripsiväri tai jos haluat monta ripsivärikerrosta ja nopeasti. Koostumus yleensä paksuuntuu muutamien käyttökertojen jälkeen, joten silloin massaa tulee kerralla enemmän ripsiin.

 

 

Toinen huomioni oli se, että taivuttaessani ripset kaarelle se suttasi helposti, sillä minulla on tosi hennot ripset. Harja on melko iso ja koska koostumus on juoksevaa, sitä levittäessä pitää olla tarkka. Parhaimmillaan ripsiväri onkin sitten kun massa hieman kuivuu. 

Ripsiväriä on saatavilla marketeista ja tavarataloista, kuten Prismoista ja Sokoksista.

Oletko sinä innoissani, että tästä ripsiväristä tuli vedenkestävä versio?

 

*tuote saatu testiin   

 

Pages