Ladataan...

Olen varmasti siinä mielessä harvinainen meikkifani, etten pahemmin tilaile tuotteita netistä, vaan ostan ne useimmiten myymälästä Suomesta tai ulkomailta. Olen hidas tekemään ostopäätöksiä, tutkin asioita etukäteen, haluan fiilistellä ja hypistellä niitä paikan päällä ennenkuin päätän minkä tuotteen ostan. Samaa linjaa noudatan myös vaateostoksilla, sillä harkitsen, mietin, kokeilen niitä kymmenien eri vaatteiden kanssa kotona ennen hintalappujen irti repimistä ja vältän näin tekemästä hutiostoksia.

 

 

Olen kuitenkin innostunut yhä enemmän vaihtelemaan luomivärien sävyjä meikissäni ja kaipasin täydennystä lämpöisen ruskeista ja persikkaiseen taittavista häivytysväreistä.

Päätin vihdoin kokeilla Makeup Geekin luomivärejä, sillä niiden suosio on valtaisa ja ovathan ne paljon edullisempia kuin luottosarjojeni luomivärit Suomessa. Vietin valehtelematta viikon harkiten mitkä värit ostan, klikkailin ja poistin edestakaisin ostoskoriin kymmeniä sävyjä, katsoin Youtubesta parhaimmat sävysuositukset ja luin kommentteja niiden laadusta. Koska haluan, että luomivärini ovat todella pigmenttisiä ja kermaisia koostumukseltaan, en uskaltanut tilata kuin alkuun viisi kappaletta sävyjä testiin.   

 

 

Ylärivin ruskeat Créme Brulee ja Frappe sekä alarivin Shimma Shimma ovat yksistä sarjan suosituimmista sävyistä. Alarivin In the Spotlight oli ihana persikkainen helmiäinen ja vaaleanpunaisen violettinen Unexpected houkutti roosan sävyisten meikkien kaveriksi, vaikkakin se oli vähän liian violettinen makuuni. 

 

 

Kun hieman yli viikon päästä tilauksesta Beautybaylle hain paketin postista ja testasin sävyjä kämmenelle, olin myyty samantien niiden laadusta. Luomivärit ovat todella pigmenttisiä ja ihanan kermaisia koostumukseltaan eivätkä ne varise yhtään levittäessä. Tilasin seuraavalla viikolla toisen satsin lisää, sillä alunperin sävyjen valitsemisen tuotti vaikeuksia. Kaikki sävyt eivät ole ihan yhtä kermaisia ja ainoat kaksi sävyä, jotka ovat vähän pettymys ovat violettinen Unexpected ja neutraalin/kylmänruskea Barcelona Beach. Kyllä niistä väriä lähtee hyvin, mutta ne ovat vähän kuivempia koostumukseltaan.  

 

 

En yhtään ihmettele, että vaalea Shimma Shimma on niin suosittu sävy. Minun lempiluomivärini on ollut pitkään Urban Decayn Sin, mutta se taittaa hieman roosaan ja jos kaipaan enemmän kultaisen tai ruskean sävyjä meikissäni, beigepohjaisempi Shimma Shimma on silloin kivempi vaihtoehto liikkuvalla luomella. Oikeastaan sävy on sekoitus vaniljaa, kultaa, beigeä ja valkoista. Suosikkini näistä sävyistä ja se käy hyvin myös poskilla highlighterina. 

 

Meikin sävyt: Shimma Shimma, In the Spotlight, Latte, Créme Brulee ja Cocoa Bear. 

Luulen koukuttuneeni Makeup Geekin luomiväreihin niin paljon, että saatan joutua tekemään niistä vielä tulevaisuudessa lisää tilauksia. Seuraavaksi olisi taupen ja roosan sävyt hakusessa, sillä ne sopivat ihoni sävyyn lämpöisiä ruskeita paremmin. 

 

 

Onko täällä Makeup Geek-faneja?

 

 

 

Ladataan...

Sivellinvinkkiä sunnuntaille. Suomessa on mielestäni vähän tylsät sivellinmarkkinat tavaratalovalikoimissa ja olen kaivannut sinne valikoimiin jotain uutta kattavaa ja ammattimaista sivellinsarjaa. Siveltimien laadulla on nimittäin väliä ja rakastan levittää luomipalettini aamuisin eteeni, tarttua siveltimiini ja pyöritellä ihania silkinpehmeitä siveltimiä kasvoilla. Meikkaaminen saa ihan eri fiiliksen, kun käytössä on kunnon välineet.

Heitin juuri muutamia vanhoja ja karheita siveltimiä pois ja annan tietä uusille pehmeille ja laadukkaille siveltimille. Siksi hihkaisin innosta, kun kuulin että Urban Decay on lanseeraanut oman sivellinkokoelman, joka tulee myyntiin nyt syksyllä.

Sivellinkokoelman kehittämisessä ovat konsultoineet mm. parhaat meikkaajat antaen salaisuutensa ja vinkkinsä hyviin meikkisiveltimiin. Tyylikkäät  mustat siveltimet on valmistettu kierrätysmuovista ja synteettisestä karvasta ja kokoelma sisältää siveltimet meikkivoiteiden ja peiteaineiden levityksestä silmämeikkisiveltimiin. 

 

Sain testiini siveltimen F-103 LARGE TAPERED POWDER, joka on pehmeä puuterisivellin, joka kapenee hieman kärkeä kohti. Sivellin on tiivis ja napakka, mutta silti ihanan pehmeää karvaa. Mielestäni sivellin on varsin monikäyttöinen, se sopii niin irtopuuterin levitykseen, mutta kokonsa vuoksi myös aurinkopuuterin ja poskipunan levittämiseen. 

 

   Urban Decayllä on ollut  meikkipaleteissa mukana siveltimiä, jotka ovat ihan OK tasoa, mutta ei missään nimessä laadukkaita. Nämä uudet siveltimet näyttävät olevan ihan eri tasoa niiden kanssa. Jos muut siveltimet ovat samaa laatua kuin tämä puuterisivellin, niitä täytyy mennä tutkimaan tarkemmin UD:n pisteelle.   

 

Minun käytössäni sivellin päätyi irtopuuterin levittämiseen, sillä se on kapenevan kärkensä vuoksi hyvä sivellin myös levittämään puuteri silmänympärysalueelle ja nenän viereen kapeampiin kohtiin. Aiemmin käytössäni oli litteämpi sivellin, mutta tykkään tämän pulleasta muodosta enemmän.

Onko joku jo päässyt tutustumaan näihin siveltimiin? Kaipaatteko uusia merkkejä Suomen markkinoille?

 

*tuote saatu testiin

 

Ladataan...

Lumenen sivuilla on viimepäivinä näkynyt salamyhkäisiä kuvia jostain suuresta uudesta mullistuksesta ja näyttää siltä, että ainakin New Yorkin valtaus on aloitettu ja samalla logo ja ulkoasukin näyttäisi saaneen uuden ilmeen. Tästä kuulemme varmasti lisää jatkossa, mutta vielä kun kaupoissa näkyy "vanhaa" Lumenea, vinkkaan sarjalta kaksi tuotetta, jotka ovat olleet luottotuotteittani jo monen vuoden ajan. En ole oikeastaan merkkiuskollinen millekään merkille ja kokeilen mielellään tuotteita eri brändeiltä, mutta tämä kaksikko on meikkipussistani löytynyt jo monen vuoden ajan.   

 

 

Voimakas silmämeikki on yleensä helpompi poistaa öljyillä tai kaksifaasisilla silmämeikinpoistoaineilla, mutta kevyen päivämeikin puhdistukseen riittää hyvin vesiliukoisen silmämeikin poistoaine. Käytän piilolinssejä ja suosin myös siitä syystä vesiliukoisen meikin poistoaineita, mutta en kuitenkaan pidä liian vesimäisistä poistoaineista.

Lumenen silmämeikinpoistoaine on täydellinen koostumukseltaan, sillä se on vähän geelimäisempi neste ja meikki lähtee sillä paremmin kuin aivan vesimäisillä litkuilla. Tuote on öljytön ja hellävarainen ja plussaa siitä, että purkki kestää minulla käytössä todella pitkään. Tuote saa minulta 10+ arvosanan ja toivon, että sitä ei lähdetä muuttamaan tulevaisuudessa!

 

 

Toinen Lumenen tuote, joka on löytänyt tiensä meikkipussiini monet kerrat on silmämeikin pohjustustuote. Pohjustustuote pitää luomivärin mielestäni ihan hyvin paikoillaan, jos luomet eivät ole kovin rasvoittuvat. Lisäksi se on hyvän värinen ja tasoittaa punoittavat ja sinertävät silmäluomet tasaisen väriseksi pohjaksi luomivärejä varten.

Pohjustustuotetta voi käyttää myös sellaisenaan ilman luomivärejä, sillä ne tasoittavat luomen ja täten ilme kirkastuu. Olen huomannut, että ns. huonompilaatuiset luomivärit eivät välttämättä kestä luomella koko päivää tämän pohjustusaineen kanssa, mutta hyvälaatuiset, pehmeät ja pigmenttiset luomivärit pysyvät helposti koko työpäivän ajan kasaantumatta luomivakoon.

Nyt vain odottelemaan mitä jännää uudistus tuo tullessaan!

Onko sinulla Lumenen luottotuotteita?

 

 

 

Pages