Ladataan...

Viime aikoina olen ihastellut blogissani pääasiassa ihonhoitotuotteita, mutta olen tehnyt yhden uuden meikkisarjalöydön, josta olen haltioissani. Oikeastaan olisi tehnyt mieli hehkuttaa sitä jo monesti viimeisen kuukauden aikana, mutta tuotteita on ollut niin paljon, etten tiedä mistä edes aloittaisin.  

Sarja on Makeup Revolution, joka on vuonna 2013 perustettu lontoolainen kukkaroystävällinen meikkisarja. Se on noussut maailmalla nopeasti hypetetyksi sen edullisuuden ja laadun vuoksi ja siihen ovat tykästyneet niin ammattilaiset kuin meikkifanit. Tuotevalikoima on todella laaja ja sävymaailmoissa on huomioitu ihonsävyt vaaleasta tummaan ja keltapohjaisesta punapohjaiseen. Sarjalla on varsinkin paletteja mieletön määrä ja itseäni kiinnosti eniten luomiväripaletit.

 

 

Makeup Revolutionin luomiväripaletit ovat noin 10-20 euron hintaluokkaa ja ne ovat meikkifanien taivas runsailla väriskaaloillaan. Palettien kannet ovat pääasiallisesti mustia ja hintaansa nähden laadukkaan oloisia, tukevia, painavia ja niissä on koko kannen kokoinen peili sisällä. Tämä on ainakin itsellä yksi ehdoton kriteeri hyvälle paletille. 

Tärkeintä luomiväreissä on kuitenkin pigmenttisyys ja ne eivät saa varista. Olen aina ajatellut, että edullisilta merkeiltä ei oikein löydy makuuni tarpeeksi laadukkaita luomivärejä. Muutamia testailtuani olen lähestulkoon aina sitä mieltä, että ne ovat ihan ok, mutta loppujen lopuksi pigmenttiä niissä ei ole tarpeeksi, ne varisevat liikaa tai ne ovat muuten vaan halvan oloisia esim. pakkausten vuoksi. 

 

 

Olen testaillut tuotteita noin kuukauden verran ja en ihmettele sarjan hypetystä. Luomiväreissä on todella pigmenttiä ja ne eivät varise. Pigmenttisyys ei yllä ihan sinne huippuluokkaan, mitä ei voi tietysti olettaakaan, kun katsoo tuotteiden hintaa. Sävyä niistä lähtee kuitenkin ihan tarpeeksi jopa tummempaankin iltameikkiin ja itse olen tykästynyt neutraalin ruskeisiin häivytyssävyihin arkikäytössä. En tiedä kertooko se jotain luomivärien laadusta, mutta ikisuosikkini Urban Decayn paletit ovat olleet kuukauden päivät käyttämättömänä ja olen siirtynyt täysin näihin Makeup Revolutionin paletteihin. 

Haluaisin hehkuttaa muita luomiväripaletteja, mutta aloitan suklaapaleteista, jotka muistuttavat yllättävän paljon erään toisen sarjan luomiväripaletteja, heh.

 

 

Makeup Revolutionin I heart Makeup- paletteja löytyy muutamia eri vaihtoehtoja ja sain niistä kolme kappaletta testiini. Paletit tuoksuvat mansikalle ja makealla( suklaalle?) , niissä on 16 sävyä jokaisella paletissa ja mukana tulee kaksipäinen aplikaattorisivellin.  

Suklaanruskean ja kullanvärisessä kansissa oleva Golden Bar on lämpöisiä sävyjä sisältävä paletti. Paletissa on kultaa, kuparia, kuparinpunaista ja pronssia ja vihertäviä sävyjä. Tässä paletissa ei ole mattasävyjä ja olisin kyllä kaivannut mukaan edes yhden mattaisen keskiruskean häivytysvärin. Minun suosikkini paletissa ovat vaaleat helmiäissävyt, jotka taittavat valkoiseen ja persikkaiseen shampanjan sävyyn.

 

 

Musta Chocolate Vice on minun suosikkini näistä kolmesta paletista, koska se sisältää kaksi tosi hyvää neutraalia mattaruskeaa, yhden tummanruskean ja yhden norsunluun värisen vaalean mattasävyn. Muuten paletissa on pääosin kullansävyjä ja persikkaisia sävyjä. 

 

 

Vaaleanpunainen Pink Fizz  sisältää vaaleampia sävyjä. Paletissa on vaaleaa, roosaa, kultaa, taupea, vaaleansinistä ja tumma yönsininen ja kolme sävyä on mattaista. 

 

 

 

Kaikki paletit ovat kivoja, mutta näistä ei tullut suosikkiani. Niissä on paljon sävyjä, mutta huomasin käyttäväni vain yhtä tai kahta mattaruskeaa ja vaaleata helmiäisiä, mutta helmiäissävyjä rakastavalle nämä ovat hyviä paletteja. Vähän tuo sama ulkoasu kuin Too Facedin suklaapaleteissa ihmetyttää, mutta huolimatta siitä itse luomivärit ovat hyviä. 

Alla vielä muutaman paletin swatcheja ja kuten näkyy, niissä on pigmenttiä.

 

 

Tuotteita on saatavilla Nordicfeelin verkkokaupasta. 

 

Onko sarja tuttu ja oletteko kokeilleet vielä tuotteita? Mitä ajatuksia herää?

 

*tuotteet saatu testiin 

 

Ladataan...

En ole mikään superjouluihminen, mutta jos puhutaan joulukalentereista, niin niiden suhteen pitää olla ajoissa. Siksipä tilasin yhden kalentereista jo syyskuussa ja kirjoitin ensimmäisestä viime viikolla täällä. Kiehl´sin kalenteri on niin jännittävä, että en meinaa malttaa olla kurkkimatta sen sisältöä netissä, mutta haluan pysyä jännityksessä joulukuuhun saakka. 

 

 

Toinen kalenteri, jonka posti toi viime viikolla on "The kalenteri" Look Fantasticilta, jonka tilasin jo hyvissä ajoin. Suositut kalenterit myydään hetkessä ja jos ei toimi heti, voi jäädä nuolemaan näppejään. Kadehdin viime vuonna kalenterin tilanneita joka joulukuun päivä aattoon saakka, joten tänä vuonna sellainen oli pakko saada ja tilasin sen ensimmäisten joukossa. 

 

 

Vaikka päädyin lopulta Look Fantasticin kalenteriin, niin Kiehl´sin kalenteri oli yksi vaihtoehdoista, jonka tilaamista mietin. Se on yksi lempisarjoistani ja kalenteri oli edullisempi, mutta toisaalta olen kokeillut montaa tuotetta ja halusin kokeilla jotain uusia merkkejä. Look Fantasticin kalenteri tarjosi ainakin viime vuonna ihan mielettömiä brändejä ja tuotteita, joita en ole kokeillut.

 

 

Vuoden 2017 kalenterin Beauty in Wonderland teema on sitäpaitsi ihana ja kalenteri on niin taianomaisen kaunis, että sitä voisi vain käännellä ja tuijotella sen yksityskohtia ja satumaisia piirroksia. Jännittävintä kalenterissa on se, että sen sisältöä ei paljasteta etukäteen.

 

 

Edellisenä vuonna kalenterissa oli mm. Foreo, Pixin ja Originsin tuotteita, joten toivon, että tänä vuonna on yhtä upeita tuotteita mukana. Kalenterin hinta on n.100 euroa ja sen arvo on yli 300 euroa. Luukkujen sijaan boxi on täynnä vetolaatikoita ja kannen alla on säilytyslaatikko ja peili. En usko, että raaskin heittää näin kaunista boxia pois joulun jälkeen.

 

 

Kolmas kalenteri, jonka sain pr-näytteenä on Biothermin kalenteri. Biothermin kalenteri sisältää 24 näytekokoa sarjan eniten myydyistä tuotteista. Kalenteri eroaa siinä mielessä näistä kahdesta muusta kalenterista, että sen takapuolella on lueteltu mitä tuotteita se sisältää.

Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja pakkaus on hyvä lahjaidea esimerkiksi niille, jotka käyttävät muutenkin Biothermin tuotteita tai ovat kiinnostuneita niitä testaamaan. Kalenteri sisältää mm. seerumeita, voiteita, silmämeikinpoistoaineita ja puhdistustuotteita. Kalenterin myyntihinta on hieman päälle viidenkympin  ja sen arvo on 185,50.  Tällaiset kalenterien näytekoot toimivat muuten tosi hyvin myös matkakokoisina tuotteina. 

 

 

Look Fantasticin kalentereita näytti vielä oleva myynnissä lookfantastic.com- sivuilla. Kiehl’sin kalentereita on saatavilla Stockmannilta Kiehl´s myyntipisteistä ja Biothermin kalentereita on saatavilla tavaraloista, mm. Sokokselta.

 

 

Kalenterit on mielestäni hyvä idea joululahjaksi puolisolle ja itse olisin ainakin onnesta soikeana, jos mies yllättäisi tällaisella ennen joulua. 

 

*Kiehl´s ja Biotherm kalenterit pr-näytteitä, Look Fantastic oma ostos

Ladataan...

Hoidan ihoani monilla hyvillä hoitotuotteilla, mutta yhtä tärkeänä asiana pidän ihon perusteellista puhdistamista. Huonosti puhdistavat tuotteet jättävät meikinrippeet ihoon, joten varmistaakseni tehokkaan puhdistamisen, olen kaksoispuhdistanut ihoani pitkään.

Alunperin Aasian suunnalta lähtöisin olevaan kaksoispuhdistus-menetelmän idea on puhdistaa kasvot kahdesti; ensin iholta poistetaan päivän aikana iholle kertynyt lika, saasteet ja meikki öljypohjaisella tuotteella. Toinen vaihe tapahtuu vaahtoavalla puhdistustuotteella ja se viimeistelee puhdistuksen poistamalla ihosta talia, hikeä ja kuolleita ihosoluja. 

 

 

Blogiani seuranneet ehkä muistavat, että rakastan Lieracin tuotteita ja olin haltioissani kun kuulin, että sarjalle on tullut omat tuotteet kaksoispuhdistukseen! Ja vielä parempaa, tuotteet ovat itsessään kaksoispuhdistavia ja ns. 2 in 1-tuotteita. Tuotteissa on myös mikrokuoriva ominaisuus, jotka saadaan ananaksen, papaijan ja appelsiinin entsyymeistä. 

Tuotteet toimivat siten, että on tarkoitus levittää kuivalle iholle ja hieroessa öljykoostumus sulaa iholle irrottaen lian ja meikkiä. Toisen vaiheen puhdistaminen alkaa, kun mukaan lisätään vettä ja puhdistusta jatketaan hieromalla, jolloin viimeisetkin meikinrippeet ja lika irtoavat ihosta. 

 

 

Ihotyypeille on omat tuotteensa ja kuivaihoisen kannattaa valita Balm-in-oil, joka on öljymäinen balsami purkissa. Vahamainen koostumus muuttuu öljystä maitomaiseksi ja iholle jää pehmeä ja kosteutunut tunne. Seka-rasvaiselle iholle sopii paremmin tuubissa oleva Foaming Cream -puhdistusvoide, joka muuttuu veden myötä vaahdoksi. Tuote ei kuivata ihoa, mutta jättää ihoa raikkaaksi ja puhtaaksi. 

Puhdistuksen viimeistelee geelimäinen Gel-in-water kasvovesi, joka silottaa ihoa ja supistaa huokosia.

 

 

Lisäksi sarjalla on pumppupullossa oleva 3in1 Micellar Milk -tuote. Tuote on puhdistusmaitoa kevyempi micellarvesi, jossa on normaalia enemmän öljyfaasia. Nestemäiseksi muuttuvan maitomaisen tuotteen voi pyyhkiä iholle pumpulilla ja soveltuu myös silmämeikin poistoon ja se sisältää kosteuttavia ainesosia.

Tällaista tuotetta olenkin kaivannut reissuilla! Vesimäinen misellivesi ei meinaa poistaa kunnolla ripsiväriä ihosta ja olen kaivannut paksumpaa koostumusta. Tuote poistaa ripsivärin iholta paremmin kuin esimerkiksi viimeksi ostamani Lumenen vesiliukoisen silmämeikin puhdistusaine. Tuote sopii mielestäni hyvin kuivalle iholle sen maitomaisen koostumuksen vuoksi.

Tuotteiden tuoksumaailma on mieto.  Se on jollain tapaa "puhdistusmaitomainen" mutta miellyttävämpi, sillä siinä tuoksuu jasmiini, gardenia ja lootuksenkukka.

 

 

Tehostan puhdistusoperaatiota vielä *Foreo Luna Play Plussalla, jonka tilasin jokin aika sitten käyttööni elevenin verkkokaupasta. Foreon silikoniset harjakset puhdistavat ihohuokoset ja ne poistavat kuollutta ihosolukkoa. Ihoni on muuttunut Foreon myötä pehmeämmäksi, ja tuntuu kun sitä ei tarvitsisi kuoria läheskään niin usein. Paristoilla toimiva Foreo on kätevän kokoinen ja sitä voi käyttää suihkussa. Foreon otan puhdistukseen mukaan siinä vaiheessa, kun lisään kasvoille vettä ja pyörittelen sillä parin minuutin verran kasvoja, jolloin se myös stimuloi verenkiertoa. 

 

 

Lieracin tuotteita on myynnissä yliopiston apteekeissa. Lieracilta on tullut myös yksi ihana uutuustuote Hydragenist-sarjaan, josta kerron pian lisää. <3

 

*Lierac-tuotteet saatu testiin 

*affiliate-linkki

 

Ladataan...

Pages