Ladataan...

Sain hyppysiini ihan supermielenkiintoisia tuotteita Gigi Hadid x Maybelline -kokoelmasta. Kuulin huhuja, että nämä tuotteet olisi myyty Briteissä loppuun nopeasti, joten pikainen esittely kokoelman West Coast Glow-tuotteisiin, sillä ne ovat jo ilmestyneet kauppoihin. En ihmettele, että tuotteet on viety käsistä, onhan Gigi upea ja seuratuimpia malleja tällä hetkellä maailmalla. 

Päällisin puolin tuotteet herättivät huomioni jo ennen kuin sain ne käsiini ja tykkäsin Gigin meikkilookeista. Sainkin sopivasti testiini West Coast Glow-linjan tuotteita, jonka look muistuttaa mielestäni vähän 60-luvun henkeä.  

 

 

Siinä missä East Coast Glam on nudehuulia ja kissarajauksia, Wet Coast Glow on kuumaa catwalk-lookkia ja kultaista hehkua punaisine huulineen. Kuuden luomivärin paletti on sekä Warm ja Cool- väreissä. Kaikki kynät Gel Eyelinerista huultenrajauskyniin ovat superpehmeitä ja niillä on helppo piirtää rajaa. 

 

 

West Coast Glow ja East Coast Glam-sarjojen lisäksi kokoelmassa on myös matkapaketti Jetsetter Palette. Paletissa on kaikkea luomiväreistä peiteaineisiin ja minisiveltimistä matkakokoiseen ripsiväriin.  

 

 

Yksi asia paletissa ihmetytti, nimittäin kapea poskipuna ja varjostusväri. Vaalea korostusväri olisi mielestäni voinut olla kapeampi, koska sitä yleensä suditaan pienellä siveltimellä ja poskipunaa taas suuremmalla. Poskipunaa on vähän vaikea saada tasaisesti poskille, kun sitä tulee niin pienelle alueelle siveltimessä. Jos siis käyttää normikokoisia siveltimiä. 

Vaalea korostusväri on tosi kaunis shampanjainen sävy, se on pehmeää ja pigmenttistä ja käytin sitä myös luomivärinä. Poskipunaa ja varjostusväriäkin voi käyttää luomiväreinä ja niitä sekoittelemalla saa esimerkiksi lämpimän ruskean häivytysvärin.

Huulikiillot ovat molemmat kauniita sävyjä, toinen persikkaisempi ja toinen herkullinen vaaleanpunainen. Luomivärien koostumus on todella erilainen väristä riippuen, toiset kermaisen pehmeitä ja pigmenttisiä, toiset taas kuivempia.

 

 

Kuuden luomivärin paletti Warm on minusta sävyiltään kivempi kuin Jetsetter-paletti. Molemmat vaaleammat mattasävyt ovat onnistuneet ja sopivat häivytysväreiksi monenlaiseen meikkiin. 

 

 

Huulipunat ovat mattapunia ja ne on helppo levittää vähän kermaisemman koostumuksen vuoksi. Kiva, että punaista sävyä on oranssisesta kylmään, eikä ole valittu vain yhtä punaista sävyä. 

 

 

Tinted Primer Medium Deep on nestemäinen voide, joka on tarkoitettu kasvojen varjostamiseen ennen meikkivoidetta. Miksei tuote toimisi koko kasvoillakin sävyttäjänä. Tuote toimii vähän kuin nestemäisenä aurinkopuuterina, kun sitä levittää kasvojen reunakohdille. Tämän tuotteen päälle en laittaisi paksuja meikkivoiteita vaan kaveriksi sopii kuulas iho ja ripaus kuultoa poskipäille. 

Strobing Liquid Gold on kasvojen korkeimpiin kohtiin tarkoitettu korostusvoide. Tuote näyttää todella pronssisen kullalta aluksi, mutta vaalenee sekin iholla huomattavasti.

 

 

Aluksi molemmat tuotteet näyttivät liian tummilta vaalealla ihollani, mutta ne ovat niin läpikuultavia, että häivyttyvät lopulta yllättävän paljon kasvoilla. Kuvassa väriero näyttää hurjalta, mutta pitää testata vielä päivänvalossa kuinka tummia ne ovat. Toki ne ovat medium deep -sävyjä ja toimivat varmasti paremmin vähän tummemmalla iholla. Tinted Primer voisi toimia pintakuivalla ihollani aurinkopuuterin sijaan talvella, kun yritän käyttää enemmän voidemaisia tuotteita puutereiden sijaan. Vaatinee vielä vähän testaamista. 

 

 

Yhdestä yllättävästä tuotteesta innostuin eniten, nimittäin Lash Sensational- ripsiväristä. En ole Maybellinen ripsiväreistä innostunut oikein koskaan ja meinasin tämänkin parin ensimmäisen testikerran jälkeen heittää laatikon nurkkaan, kunnes se alkoi näyttää paremmalta. Ripsivärillä saa tuuheutta, ripset mielestäni avartuvat ja massaa saa kerrostettua useita kerroksia, mutta ripset pysyvät silti eroteltuina. Tykkään yleensä paksuista ja tuuheista ripsistä mutta tämä ripsiväri antaa massaa enemmän ripsien juureen ja pitää ripset eroteltuina.  

Olen yrittänyt löytää yli kolmenkympin arvoisille ripsiväreille kilpailijoita edullisemmilta merkeiltä ja "tyytynyt" Essenceen, jotka ovat muuten huippuja mutta pientä varisemista tapahtuu päivän aikana. Lash Sensational tuntuu pysyvän paremmin ripsillä, eikä valumista ja suttuja ole vielä näkynyt. Tuotetta on saatavilla perusvalikoimassa *täällä

 

 

Gigi Hadid X Maybellinen tuotteiden hinnat ovat 10-20 euron välillä ja niitä on saatavilla 27.11.2017 alkaen Citymarketeissa ja valikoiduissa Sokos ja Stockmann-tavarataloissa ja verkkokaupoissa, sekä kyläkauppa Keskisellä ja House of Brandon-verkkokaupoissa. 

 

Miltä näyttää? Innostaako kokoelma vai ei? 

 

*tuotteet pr-näytteitä

 

*affiliate-linkki 

 

 

 

 

Ladataan...

Makeup Revolution on tuotesarja, jota olen hämmästellyt parin kuukauden ajan. Sarja on vuonna 2014 lanseerattu brittiläinen tuotesarja, joka puhututtaa maailmalla ja sitä hehkuttavat monet taviksista ammattilaisiin. Valikoima on todella laaja, varsinkin paletteja on mieletön määrä ja sävyjä löytyy eri ihonsävyille vaaleasta tummaan ja punapohjaisesta keltapohjaiseen. Tuotteet ovat edullisia, mutta niissä on kivasti pigmenttiä.

Kirjoitin ensifiilikset I heart Makeup-paleteista täällä, mutta tänään esittelen muutaman muun luomiväripaletin, joista kahdesta on tullut ihan suosikkejani arkimeikissä. 

 

 

Huimat 32 sävyä sisältävä paletti *Ultra Professional Eyeshadow Flawless on suosikkini kaikista paleteista. Okei, onhan siinä ihan liikaa värejä ja käytän tylsänä meikkaajana pääasiassa paletin mattasävyjä, mutta tässä paletissa on vähän kaikkea! Koska käytän arjessa eniten ruskeita sävyjä, niin paletin vasen puoli on ihan täydellinen siihen. 

Luomivärien pigmenttisyys on hintatasoon hämmästyttävä. Suurin osa luomiväreistä on pigmenttistä, mutta joukkoon mahtuu myös jokunen sävy, joka toimii paremmin kostealla siveltimellä, koska ne ovat koostumukseltaan kuivempia tai varisevat vähän enemmän. Tässä paletissa on todella kermaisia ja pehmeitä sävyjä! Paletin musta on sopivan intensiivinen ja se ei varise.

 

 

Toinen suosikkipalettini on kultainen 30 sävyn paletti *Fortune Favours The Brave. Paletissa on ihania roosan sävyjä, mattaista ruskeaa, vaaleata ja esimerkiksi paletin vasemman ylärivin roosaan taittava beige on ihana häivytysväri. Tässä paletissa muutama vaalea sävy on kuivempi, mutta silti niistä irtoaa pigmenttiä. Vaikka toistaiseksi en ole käyttänyt paletin vihreitä ja sinisiä sävyjä, niin sormet syyhyen odotan pikkujoulua, että pääsen tekemään jotain erilaisia iltameikkejä näillä sävyillä.   

 

 

Tykkäsin myös *Euphoria Palette Bare luomiväri- ja kasvopaletista, koska siinä on superhyvät sävyt kasvoille. Aurinkopuuteri on hyvä keskitumma sävy, keskimmäinen korostussävy kaunis ja poskipuna on persikkaan hohtava pinkki. En omista NARS:n Orgasm-poskipunaa mutta olen kuullut, että tämä sävy olisi todella lähellä sitä. Sävy on pinkki, mutta siinä on kultaa mukana, joka taittaa sävyn oranssisempaan päin. Luomivärien sävyt ovat vaaleita roosaan ja kylmään taittavia, joten viileän sävyisille ihana nudepaletti. Tästä paletista on olemassa myös *Bronzed-versio.

 

 

Viimeisenä Mermaid vs Unicorn-paletti, joka on täynnä turkooseja ja sinisiä sävyjä. Itselläni ei tule oikein käytettyä sinisiä sävyjä, mutta katsokaa mikä pigmenttisyys sävyissä on! Ainostaan hileinen tummansininen on vähän varisevampi kuin paletin muut sävyt, mutta muuten todella intensiivisiä sävyjä. 

 

 

Makeup Revolutionin useimmissa paleteissa on iso peili, joka on ihan ehdoton hyvän paletin mittari. Paletit ovat pääosin mustia ja melko tukevan oloisia. Joku paletti taisi olla vähän jäykkä, mutta pääosin ne avautuvat hyvin. 

Olen fiilistellyt paletteja tässä jo pidemmän aikaa, niin että ikisuosikit Urban Decayn paletit ovat jääneet hetkeksi tauolle. Olen yleensä todella vaativa luomivärien suhteen ja en siedä esim. yhtään varisevia luomivärejä, joten siksi tämä sarja jaksaa ihmetyttää. Palettien hinta on 10-20 euron paikkeilla.  Napit ovat kylläkin pieniä, joten se lempisävy valitettavasti kuluu nopeasti pohjaan. 

Sarjaa myy mm. Nordicfeel-verkkokauppa. 

 

Miltä näyttää? Heräsikö kiinnostus? Onko teillä kokemusta sarjasta tai sarjan muista tuotteista?

 

 

*tuotteet saatu testiin 

*affiliate-linkkejä

Ladataan...

Blogiani seuranneet ehkä jo tietävät, että arvostan laatua kosmetiikassa ja ostan meikkini useimmiten tavarataloista. En ole kuitenkaan mikään ehdoton luksusbrändien kannattaja ja tiedän, että myös markettimerkeistä voi löytyä ns. hittituotteita edullisesti. Saan välillä myös toiveita suositella tuotteita markettimerkkien puolelta, joten välillä on hyvä hypähtää selektiivisestä kuplasta ja kurkistaa mitä sarjoja marketeista löytyy. 

 

 

Marraskuussa Prismoihin lanseerattiin uusi merkkisarja Miss Beauty London ja sain testiin runsaan määrän sarjan tuotteita. Brittiläinen sarja on lanseerattu alunperin vuonna 2011 Englannissa ja se on superedullinen meikkisarja, jonka valikoimista löytyy klassisia ja trendikkäitä hittituotteita.

 

 

Sarja on tuotu Suomeen laajalla tuotevalikoimalla huomioiden erityisesti suomalaisille sopivat sävymaailmat. Valikoimissa on mielenkiintoisia tuotteita kuten nestemäiset highlighterit, nestemäiset mattapunat ja primer-tuotteet.

Miss Beauty London on pääosin nuorille suunnattu meikkisarja, joka on hintalaatu-suhteeltaan yllättävä. Tuotteiden hinnat ovat naurettavan vähän, esimerkiksi huultenrajauskynän hinta on n. 1,65 euroa ja kynsilakat n. 1,98 euroa.  

 

 

Hyvänä esimerkkinä alle parin euron kynsilakat. Kynsilakat ovat yksi tuoteryhmä, joista en suostu maksamaan paljoa, ellei lakka sitten pysy kahta viikkoa kynsissä. Muuten lakoissa ei välttämättä ole kovin paljon eroa, maksoi tuote sitten 2 euroa tai 10 euroa - ne pysyvät sen pari päivää kynnellä ilman alu- ja päällilakkoja.

 

 

Sarjalla on valikoimissa yli sata tuotetta, mm.huulipunan kiinnittäjää, peitevoiteita ja meikkivoiteita. Yllätyin positiivisesti meikkivoiteiden ja puutereiden vaaleudesta, sillä moni nuori harmittelee sitä, että vaaleimmatkin meikkivoiteet jäävät usein liian tummaksi.

 

 

Jos minun pitäisi nimetä omat suosikkini sarjasta, niin menisin klassisten tuotteiden puolelle ja valitsen huultenrajauskynät, kynsilakat, aurinkopuuterin ja poskipunan. Huultenrajauskyniä ei tarvitse teroittaa, ne ovat pehmeitä ja mielestäni ihan tyylikkään näköisiäkin mustissa hylsyissään. Puuterituotteissa on pigmenttiä tarpeeksi ja ne eivät varise, toisinkuin osa luomiväreistä vähän tekee. Poskipunan sävy no.2 on muuten tosi kaunis persikkapinkki ja sopii moneen ihonsävyyn.

 

 

Luomivärejä löytyy yksittäisiä nappeja, neljän luomivärin paletteja sekä kahdeksan värin paletteja. Mattapunatkin olivat yllättävän hyviä!

 

 

Moni ilahtunee myös kulmakarvageelistä. Se on tuote, jonka päälle en itse ole oikein koskaan ymmärtänyt, mutta ilmeisesti sille on kysyntää paljon!

Kaiken kaikkiaan sanoisin sarjasta, että siinä on hittituotteita ja hutituotteita. Huultenrajauskynien hintoja en voi kuin ihmetellä innoissani ja niitä voisin lisätä meikkipakkiini enemmänkin. Tämä sarja saattaa olla yllättävä haastaja Essencelle!

 

 

Nyt myös teillä lukijoilla on mahdollista päästä testaamaan uutta sarjaa, sillä arvon kolme isoa Miss Beauty London- tuotepakettia kolmelle lukijalle. Arvonta on voimassa 20.11.2017 asti. Voit osallistua arvontaan jättämällä kommenttiboxiin kommentin mikä tuotteista kiinnostaisi eniten tai onko teillä jokin tuote, jonka aina ostatte edullisemmasta tuotesarjasta? Otan yhteyttä voittajiin sähköpostitse ja mikäli en saa kahden viikon kuluessa voittajaa kiinni, arvon seuraavan voittajan.

Tuotteita on saatavilla Prismoista ja osasta S-Marketeista marraskuusta lähtien.

ARVONTA PÄÄTTYNYT. Palkinnon voittivat nimimerkit JennaO, Julletar ja Alohair. 

*tuotteet saatu testiin

 

 

 

Pages