Ladataan...

Olen ottanut uudelle vuodelle tavoitteen: löytää hyviä tuotteita edullisemmista tuotesarjoista. Laadusta en suostu tinkimään, mutta merkki tai hinta ei aina takaa parasta lopputulosta.

Tein jo tämän vuoden puolella ensimmäisen löytöni peitevoiteiden maailmasta! Peitevoiteissa olen melko kranttu. Näytän pandakarhulta ilman meikkiä, joten peiteaineen tulee peittää ja se ei saa olla liian puuterista, koska silloin harakanvarpaat korostuvat silmäkulmissa. Paras tapa kirkastaa katse on levittää astetta tai pari vaaleampaa peitevoidetta kolmionmuotoisesti silmien alle ja tarvittaessa lisään oranssiin taittavaa peitevoidetta tummimpaan kohtaan. 

 

 

*Maybellinen Fit Me Concealer yllätti laadullaan ja kilpailee minusta ihan samassa sarjassa kuin esimerkiksi 40 euroa maksava Lancômen Effacernes Longue Tenue- peiteaine, jota olen käyttänyt jo pari tuubillista. En oikeastaan huomaa niissä muuta eroa, kuin että Lancômen tuote on hygieenisemmässä tuubissa ja tuote kestää pitkään käytössä. 

Fit Me Concealer ei korosta ryppyjä ja on tarpeeksi pigmenttinen peittämään sinertävät, punertavat ja muut epätasaisuudet silmien alla. Ihan loistotuote ja tuote maksaa alle 10 euroa! 

 

 

Toinen yllättäjä on *Maybellinen Instant Age Rewind Eye Eraser. Tuotteessa on kätevä aplikaattorisieni, jolla tuotteen voi painella suoraan iholle. Tuote ei peitä niin paljon kuin Fit Me Concealer ja on kuivempi koostumukseltaan, joten se ei välttämättä tarvitse puuteria päälleen. Tätä tuotetta käytän kun haluan vähän kevyemmän peiton ja aplikaattorilla on hauska töpötellä tuote iholle. Näistä kahdesta kuitenkin Fit Me vie voiton ja aion jatkossakin ostaa alle kymmenen euron peitevoidetta mahtavaa!

 

 

*Instant Ager Rewind Eye Erazer Concealer pr-näyte

*affiliate-linkki 

 

Ladataan...

Talven lähestyessä ihoni on selkeästi kuivunut ja yksi rasittava vaiva on ilmaantunut, nimittäin rohtuneet huulet. Toisilla rohtuneet huulet voivat olla ympärivuotista, mutta itselläni tämä vaiva esiintyy pitkälti vain talvisaikaan. Sen olen huomannut, että jotkut huulipunat ja huulirasvat aiheuttavat helposti kierteen, jolloin huulet alkavat rohtumaan ja tuotetta joutuu lisäilemään kahta kauheammin. Tällöin yleensä lopetan tuotteen käytön ja siirryn hoitaviin voiteisiin ja vaiva helpottuu.

 

 

Minulla on välillä huono tapa hermostuneena repiä riekaleita huulilta, vaikkakin yritän hoitaa niitä hellävaraisemmin. Pahimpien karheuksien ja riekalaiden poistamiseksi olen yrittänyt kuoria huuliani säännöllisesti. Tavallisia rakeellisia kasvokuorintoja ei oikein voi huulilla käyttää, mutta niille löytyy myös omia tuotteita, esim. HENNÉ Organics-merkiltä. 

Ruotsalainen merkki Henné Organics on vuonna 2015 perustettu luonnollinen ruotsalainen merkki, joiden tuotteet valmistetaan Amerikassa. Sarjalla on valikoimissa perinteisiä huulituotteita modernilla ja minimalistisella tyylillä. Minimaalistisesta tyylistä kertoo tuotteiden mustat simppelit pakkaukset. Tykkään itse skandinaavisesta minimalistisuudesta tosi paljon ja siksi tuotteiden ulkonäkö iski minuun. Huulikuorinta näyttää melkein kuin pieneltä korurasialta ja itse tuote sisällä kuin pieniltä jalokiviltä. 

 

 

Lip Exfoliator-huulikuorintoja on kolme eri vaihtoehtoa;  kirkas Lavender Mint, pinkki Nordic Berries ja vaaleanpunainen Rose Diamonds. Käytössäni ollut *Nordic Berries-huulikuorinta on saanut inspiraationsa ruotsalaisesta luonnosta. Tuote tuoksuu vastakerätyille marjoille ja sisältää luonnollisia öljyjä, kuten kookoksen, jojoban, vadelman ja mustikan öljyjä. Ihanan kuuloisia raaka-aineita! Kuorivana ainesosana on sokeri. Lisäksi tuotteessa on sheavoita, mehiläisvahaa ja e-vitamiinia. 

Tuote on tarkoitus levittää kosteille huulille ja hieroa muutaman minuutin ajan. Sokerikiteet näyttävät aika isoille ja karheille, mutta huulilla ne eivät tunnu karheilta tai epämiellyttäviltä. Huuhtelu kannattaa tehdä lämpöisellä vedellä ja lopuksi pyyhkäisen huulet kevyesti pyyhkeellä, sillä muutamia sokerinkiteitä saattaa jäädä iholle. Tuotteesta jää huulille kivan rasvainen tunne. 

 

 

Huulikuorinnan lisäksi HENNÉ Organicsin valikoimissa on *Luxury Lip Tint-huulivoiteita. Perinteisiin labelloihin verrattuna nämä tuotteet ovat kuin luxusversio huulirasvasta ja ne sisältävät luonnonöljyjä, kuten kookosöljyä ja avocadoöljyä ja mehiläisvahaa. Käytössäni on ollut sävy *Azalea, joka antaa värittömille huulilleni kevyesti pientä sävyä. Tällaiset tuotteet ovat päiviin, kun huulia ei jaksa punata ja kaipaan niille jotain helppoa ja huoletonta tuotetta, jonka levittämiseen ei tarvise peiliä. Huuleni ovat sen verran vaaleat luonnostaan, että näytän kalpealta pelkällä värittömillä huulituotteilla, joten tykkään näistä kevyesti sävyttävistä huulituotteista. 

Tuotteesta on saatavilla neljä eri väriä sekä sävytön vaihtoehto. 

 

 

Joulun lähestyessä moni etsii vielä joululahjaideoita ja tällainen tuotepari voisi olla yksi kiva idea kosmetiikasta tykkäävälle. 

Tuotteita myy Suomessa *Naturelle.fi ja Naturelle myymälä Helsingin Bulevardilla. 

 

Hoidatteko te rohtuneita huulia millä tavoin? Käytättekö huulikuorintoja?

 

 

*affiliate linkkej

*tuotteet saatu 

Ladataan...

Joulu on ihan pian ja se tietää enää pari viikkoa Snow Fairyn myyntiaikaa Lushin myymälöissä. En tiedä mitään muuta suihkugeeliä, jota hehkutettaisiin niin paljon kuin Lushin kimaltavaa ja karkilta tuoksuvaa Snow Fairy -suihkugeeliä ja minunkin on pakko saada sitä joka vuosi. Snow Fairy on tuotesarja, joka tulee myyntiin ennen joulua Lushin myymälöihin. Tuotteiden tuoksu muistuttaa vadelmavenekarkkien tuoksua ja mikä parasta, se jää myös ihoon tuoksumaan joksikin aikaa. Ja kylpyhuoneeseen!

 

 

Ostin viime vuonna 250 ml pullon ja säästelin sitä koko vuoden hartaasti, koska en halunnut sen loppuvan. Tänä vuonna ostin suosiolla 500 ml pullon, vaikka sen hinta vähän kirpaiseekin suihkusaippuaksi. 

 

 

Snow Fairy on suihkusaippua, joka on alunperin ajateltu olevan omiaan "taikasauvaa heiluttaville prinsessoille", mutta sen tuoksuun ovat ihastuneet myös aikuiset. Valmistajan mukaan he yllättyivät, kun jopa karvaiset miehet ihastuivat tuoksuun. Tuotteet ovat käsintehtyjä, ne sopivat mm. vegaaneille ja pullot ovat kierrätettävää materiaalia.

 

 

Harmitti, että kevyesti tuoksuva vartalovoiteeni peitti tuoksua vähän alleen, joten tänä vuonna ostin myös Snow Fairy Body Conditioner- hoitoaineen. Suihkussa käytettävän vartalohoitoaine on tarkoitus levittää suihkun aikana iholle ja se jättää ihon pehmeäksi ja hoidetuksi, niin ettei iho tarvitse välttämättä vartalovoidetta päälleen. Tuote sisältää mango-, avokado- ja kaakaovoita sekä, oliivi- ja manteliöljyä.

 

 

Tuotetta voi käyttää sellaisenaankin vartalovoiteena, mutta silloin sen tuoksu on jopa minun makuuni liian voimakas. Hieron suihkussa voiteen iholle, annan vaikuttaa hetken ja suihkutan sen kevyesti vedellä pois. Toistaiseksi en ole tarvinnut vartalovoidetta sen päälle, mutta nyt iho on alkanut kuivumaan sen verran, että vartalovoidetta on pian laitettava. Kokeilin tuotetta myös niin, että lisäsin pikkuriikkisen verran sitä toiseen vartalotuotteeseen, jotta saisin mukaan Snow Fairyn tuoksun. 

 

 

Tuotteen hinta on kolmenkympin paikkeilla. Se tuntuu hintavalta, kun en oikeastaan koskaan panosta vartalotuotteisiin ja maksa niistä paljon kymppiä enempää. Snow Fairy onkin spesiaalitapaus, josta olen kerran vuodessa valmis pulittamaan vähän enemmän. 

 

 

Tuotteita on saatavilla Lushin myymälöistä ennen joulua. 

 

Onko muita Snow Fairy-faneja?