Ladataan...

Tammikuussa postilaatikkooni kilahti kutsu Kiehl´sin uutuustuotteen esittelytilaisuuteen ja kutsu vihjaili jostain kaikkien aikojen isoimmasta yhteistyöstä Kiehl´sin historian saralla. Olin utelias tietämään jo ennakkoon mistä tuotteesta oli kyse, sillä Kiehl´s on yksi suosikkisarjoistani. Googlettamalla löysin tietoa uudesta Pure Vitality Skin Renewing Cream- tuotteesta, jonka yksi pääraaka-aineesta on Manuka-hunaja ja olin myyty tuotteelle jo ennen sen kokeilemista, sillä Manuka on minulle tuttu raaka-aine jo entuudestaan.

Pure Vitality Skin Renewing Cream on Kiehl´sin uusin ylpeyden aihe ja voiteen tarina lähti siitä kun tavoitteena oli kehittää voide, joka parantaisi ihon vastustuskykyä ja auttaisi ihoa toipumaan vaurioista, joita iho joutuu päivittäin sietämään. Sen sijaan, että kehitettäisiin voide, joka yrittää taistella ikääntymisen merkkejä vastaan, kehitettiin tuote joka parantaa ihon ulkonäköä, yleisilmettä ja tuntua

 

 

 

Tämä johti kahden tehokkaan raaka-aineen jäljille, lääketieteessä käytetyn uusi-seelantilaisen Manuka-hunajan ja korealaisen punaisen ginseng juuren jäljille ja syntyi voide nimeltä Pure Vitality Skin Renewing Cream

Kun kuulin tästä tuotteesta ja Manukasta, innostuin siitä tavallista enemmän. Minulle tärkeä henkilö on uusi-seelantilainen ja kun pyysin pari vuotta sitten tuomaan tuliaisiksi jotain uusi-seelantilaista, purkki Manukaa matkasi Suomeen ja pääsin tutustumaan tähän ihmehunajaan. Siitä kirjoittelinkin aiemmin täällä

 

 

Tavallisen hunajan sijaan Manuka on antibakteerista ja anti-inflammatorista ja sitä on käytetty mm. sairaaloissa kirurgisten operaatioiden jälkeen. Kaikista hunajalaaduista Manuka sisältää eniten polyfenoleja ja antioksidanttisia ominaisuuksia, mikä auttaa suojaamaan ihoa saasteiden ja UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta.

 

 

Voiteen toinen pääraaka-aine on korealainen punainen ginseng, jonka on todettu stimuloivan ja suojaavan solujen energiakiertoa, jonka toiminta heikkenee ja hidastuu ajan myötä. Tutkimusten mukaan ginseng tuo heleyttä samealle ja ikääntyvälle iholle, lisää kosteuspitoisuutta ja vahvistaa ihon suojamuuria sekä lisää ihon kollageenintuotantoa. Lisäksi se ehkäisee UV-säteilyn aiheuttamaa ihon karheutta. 

Voide sopii kaikille, jotka toivovat voiteelta pehmentävää, uudistavaa, vahvistavaa ja hehkua tuovaa vaikutusta ja se sopii kaikille ihotyypeille aamuin illoin käytettäväksi.

 

 

Voidetta on tarkoitus ottaa pieni nokare sormien väliin ja lämmittää sitä hetken, koska se on paksuhkoa ja vähän tahmeaa koostumukseltaan. Kun kokeilin voidetta ensin kämmenelle, se suli ihanasti iholle ja iho jäi mielettömän pehmeäksi, mutta kasvoilla sen levitys tuntui haastavammalta. Mutta tähänkin tottuu ja kunhan voiteen vain lämmittää tarpeeksi hyvin niin se sulaa iholle.

 

 

Kiehl´s on yksi lempisarjoistani monesta syystä, tuotteet ovat luonnonmukaisia, niissä on aina jotain erikoista ja hinta-laatusuhteeltaan ne sopivat minun kukkarolleni. Kiehl´sin tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa, mutta he hyödyntävät paljon luonnosta saatavia raaka-aineita ja Pure Vitality Skin Renewing Cream sisältää 99,6% luonnosta peräisin olevia aineita.

Voide ei sisällä parabeenejä, mineraaliöljyjä eikä synteettisestiä väriaineita ja tuoksuja. 

 

 

Vaikkei purkkien ulkonäöllä ole suurta merkitystä ostopäätökseeni, niin tykkään tämän purkin keltaisesta väristä ja se erottuu purkkimerestä ihanalla pirteällä värillään. Manuka-hunaja on raaka-aineena mielenkiintoisen kuuloinen ja toimiihan se ihan sellaisenaankin naamiona.

 

 

Tuote on myynnissä Kiehl´sin myyntipisteissä Stockmannilla. 

*tuote saatu testiin 

 

 

LUE MYÖS: 

KIEHL´SIN TARINA

KIEHL´S SUOJAAVA JA VAHVITAVA NAAMIO 

KIEHL´S MIKROKUORIVA TIIVISTE 

Ladataan...

Omistan vajaa 80 meikkisivellintä. Tuo 80 pitää sisällään myös huonoja siveltimiä, joita en juurikaan käytä, mutta olen säästänyt ne esim. kasvomaalauksiin, koska niihin en halua käyttää kaikista parhaimpia siveltimiäni. 

 

Olen kokeillut mm. Cailapin, Sigman, Duroyn, Morphen, Real Teqniquesin, Zoevan ja muutaman muun sarjan siveltimiä ja päätin nostaa niistä 10 lempisivellintäni, joihin käteni osuu aamulla ensimmäisenä. Oikeastaan valitsin 10 + 1, koska riippuu aurinkopuuterista kumpaan puuterisiveltimeen tartun. 

Sigman Flat Kabuki F80 meikkivoidesivellin on ihan huippu meikkivoidesivellin! Tykkään sen tasapäisestä mallista ja sen avulla meikkivoiteen voi pyöritellä ja työstää oikein kunnolla ihoon ja lopputulos on todella luonnollisen ja tasaisen näköinen. Sivellin sopii nestemäisten ja voidemaisten meikkivoiteiden levitykseen. Näin Beautyblender-aikakaudella tykkään edelleen enemmän meikkivoidesiveltimistä, koska ne eivät ime meikkivoidetta itseensä kuten BB tekee. 

 

 

Kaikista pulleista puuteri- ja aurinkopuuterisiveltimistä vaaleakarvainen Zoevan 101/ Luxe Face Definer on suosikkini. Hentoinen pehmeä karva ei ota liikaa väriä itseensä ja suurella ja pullealla muodolla on helppo levittää aurinkopuuteria koko kasvoille. Koska sivellin kapenee kärkeä kohti, aurinkopuuterin saa tarkemmin poskikuoppaan varjostamaan kasvoja. Pidemmät karvat nappaavat värin itseensä ja aurinkopuuteria saa levitettyä kapealle alueelle, mutta siveltimen pulleus häivyttää aurinkopuuterin isommalle alueelle eikä poskiin jää epämääräisiä raitoja. 

 

 

Viime aikoina uusi suosikkiaurinkopuuterini on ollut vaaleampi Lumenen uusi Chic- sarjan aurinkopuuteri ja sitä voi levittää kasvoille huolettomammin ja reiluusti. Sen kanssa olen olen tykännyt Morphen kaksivärisestä napakammasta ja pyöreäpäisestä puuterisiveltimestä, jolla aurinkopuuteria voi levittää reiluusti koko kasvoille. Koska sivellin on jämäkämpää karvaa, se ottaa väriä itseensä enemmän kuin hentokarvaisempi Zoevan sivellin. Sivellin on yksi Morphen Vegan sivellinsetin siveltimistä.

Zoevan sormenpään muotoisesta peitesiveltimestä 142/ Concealer Bufferista tykkään, koska sillä on helppo levittää peiteaineet silmien alle ja sisänurkkaan pyöreän pään vuoksi. Tällä siveltimellä levitän esimerkiksi Blascon valovoiteen kaikista tummimpaan kohtaan silmien alla. 

 

 

Rakastan pulleita luomivärin häivytyssiveltimiä! Morphen M504 on pehmeää karvaa ja ihanan pyöreän pullea ja hentokarvainen. Tällä siveltimellä levitän häivytysvärit luomelle ensimmäisenä luomivärinä. Pienempi Morphen vegan- setissä oleva kaksivärinen sivellin on samantyyppinen, mutta sopii hieman tarkempaan työskentelyyn ja sillä levitän astetta tummemmat sävyt luomivakoon. 

 

 

Zoevan kynäsivellin 231/Luxe Petit Crease (vasemmalla alla) on taas täydellisen kokoinen sivellin tarkempaan työhön ja sillä levitän tummaa sävyä luomivakoon. Pyöreällä päällä tumman värin saa kauniisti ja tasaisesti töpöteltyä luomivakoon.  

Zoevan 235/Luxe Smoky Shader (keskellä) ja Morphen vegan-setin sivellin ovat molemmat lyhyempää karvaa ja niillä levitän vaaleat sävyt liikkuvalle luomelle sekä kulmaluulle. Molemmat siveltimet sopivat myös kostean luomivärin levitykseen, suihkutan meikinkiinnityssuihketta siveltimeen ja levitän esim.helmiäissävyt näillä, jolloin sävyt ovat intensiivisempiä luomella. 

 

 

Real Techiquesin rajaussivellin on loistava sivellin rajausten tekemiseen. Viistopäisen siveltimen karva on pehmeää ja joustavaa ja se on tarpeeksi pieni ja napakka, joten rajauksen saa töpöteltyä aivan ripsirajaan. Toistaalta sillä saa tehtyä myös paksut rajaukset nopeasti ja helposti. Käytän sivellintä eniten Bobby Brownin vahamaisen rajausvärin kanssa, jonka levitykseen se sopii täydellisesti. 

 

 

Zoevan viistopäinen sivellin 317/Wing Liner on itseasiassa tarkoitettu rajauksiin, mutta mielestäni se on liian kovaa karvaa ja sopii sen vuoksi paremmin kulmakarvasiveltimeksi. Loistava sivellin Anastasia Beverly Hillsin DipBrow Pomade- kulmavärin levitykseen. Siveltimellä saa tarkkaa ja ohutta viivaa. Koska karva on vähän karheampaa, se ei nappaa liikaa väriä mukaansa eikä kulmista tulee liian piirretyt. 

 

 

Suosikkisarjani taitaa loppujen lopuksi olla Zoeva, josta olen löytänyt eniten hyviä käyttösiveltimiä jokapäiväiseen käyttöön. Toisaalta tykkään paljon Morphen siveltimistä ja ne ovat paljon edullisempia kuin Zoevan siveltimet. Esim. Vegan- setin yksittäisen siveltimen arvoksi jäi noin 3 euroa ja erikseen myytynä häivytyssivellin on n. 8 euroa. 

Zoevan siveltimissä hapsottaa jokunen karva pesun jälkeen, mutta muuten ne ovat hyvänlaatuisia. Sigman siveltimet ovat kalliimpia kuin Morphen ja ne ovat laadukkaita, mutta esim. omistamani Sigma E35 häivytyssivellin on kovin napakkaa karvaa ja tykkään enemmän pehmeistä Morphen siveltimistä, joten siksi Sigman luomivärisivellin ei päässyt top 10 joukkoon. 

 

 

Zoevan siveltimiä saa tilattua Zoevan verkkokaupasta Saksasta, mutta kaikkia näitä merkkejä saa myös tilattua Beautybaylta ilman postimaksuja. Sigmaa saa myös eleveniltä ja sieltä tilasin tuon Sigma F80 siveltimen aikoinaan. 

 

 

Mikä on sinun luottomerkkisi? 

 

 

Ladataan...

Ennen Lumenen brändiuudistusta, en käyttänyt oikeastaan vuosiin sarjan ihonhoitotuotteita jotain muutamia satunnaisia ostoksia lukuunottamatta. Nyt uudistus on saanut aikaan sen, että olen löytänyt sarjan uudelleen ja päivittäiseen käyttööni on päätynyt useampi tuote. Kun sain testiini uusimman Kuulas- sarjan tuotteita, se tietysti sivuutti ihanan Valo-sarjan ja kosteuttavan Lähde-sarjan, koska ihoni kaipaa nykyisin jotain enemmän kuin pelkästään kosteuttavaa tuotelinjaa.

 

 

Kuulas on minun ikäiselleni se juuri sopivin tuotesarja, sillä se on tarkoitettu ikääntymisen ensimerkeille ja iholle, joka on menettänyt kiinteyttään ja siitä on tullut samea. Kuulas -sarja palauttaa nimensä mukaisesti iholle kuulauden. Itse huomasin vasta yli kolmekymppisenä ihoni muutoksen, vaikka aloitin anti-age-tuotteiden käyttämisen jo 25+. Silloin en kuitenkaan ymmärtänyt heleyttävien ja kuulautta tuovien tuotteiden päälle, koska ihoni ei yksikertaisesti tarvinnut muuta kuin kosteutusta. Tänä päivänä ymmärrän näiden tuotteiden päälle paremmin kuin hyvin, sillä ihoni kaipaa kosteutuksen lisäksi heleyttäviä tuotteita väsyneen ja samea yleisilmeen vuoksi.

 

 

Kuulas -tuotesarja sisältää mm. puolukkauutetta ja lähdevettä, jotka yhdessä tekevät ihosta täyteläisen, kosteutetun ja antaa iholle nuorekasta hehkua. Tuotelinja sisältää kasvo- ja silmäympärysihon tuotteet, mutta tänään keskityn sarjan kahteen mielenkiintoisempaan tehotuotteeseen. Ikääntyessä olen alkanut käyttämään yhä enemmän voiteiden lisäksi hoitonesteitä, seerumeita, naamioita ja muita erikoistuotteita, joten tämä kaksikko kiinnosti sarjasta eniten. 

Kuulas Heleyttävä & Kiinteyttävä Tehohoito on silottava ja kiinteyttävä kauneuseliksiiri, joka sisältäää puolukkauutetta, lähdevettä, peptidejä ja kaunistavia helmiäispigmenttejä. Tuote on kauniissa punaisessa läpikuultavassa pumppupullossa, jossa nesteessä uivat helmiäispallot muistuttavat puolukoita. Tuote on hopeisia hippusia sisältävä geelimäinen seerumi ja se napakoittaa ihoa ja antaa sille pientä heijastavaa hehkua. Tuotteen tuoksu on puolukkainen (?) ja se on kivan raikkaan pirteä. 

Kuulas Kiinteyttävä V-Shaping Pikakaunistaja on voidemaisempaa ja väriltään vaaleanpunaista. Tuote tuo iholle valoaheijastavaa hehkua ja se napakoittaa ihoa ja saa ihon näyttämään säteilevältä. 

 

 

Vaikka tuotteiden koostumus on erilainen, lopputuntuma iholla on mielestäni melko samankaltainen. Tuotteet napakoittavat ihoa selvästi ja ihon pinnasta tulee tasainen ja pehmeä. Inci-listaa kurkkaamalla raaka-aineet ovat pitkälti samat, mutta pientä eroavaisuutta niissä on. Molemmat tuotteet sopivat paremmin aamuisin käytettäväksi niiden heleyttävien ominaisuuksien vuoksi. Iltaisin tykkään helliä ja läträtä ihoani enemmän kosteuttavilla ja muilla hoitavilla tuotteilla. 

Molemmat tuotteet kehotetaan laittamaan puhtaalle iholle ennen voidetta, mutta kuivaihoisena olen laittanut näiden alle hoitonesteen ja hyaluronihapposeerumin tuomaan iholle extrakosteutta, sillä tuotteet eivät ole makuuni tarpeeksi kosteuttavia. Tai sitten se johtuu siitä napakasta tunteesta, kun iho "kiristyy" ja yhdistän sen tunteen kuivuuteen. En osaa valita kumpi näistä tuotteista oli kivempi, ehkä vaaka kallistuu V-Shaping pikakaunistajan puoleen, koska se antaa iholle mielestäni vähän enemmän hehkua. 

Molempien tuotteiden suositushinta on 34,90€.

Joko olet testannut näitä tuotteita? Kiinnostaako heleyttävät ja kiinteyttävät pikakaunistajat?

 

*tuotteet saatu testiin

 

LUE MYÖS: 

LUMENE UUDET MEIKIT

LUMENE UUDET MEIKIT OSA 2

Pages