Ladataan...

Olin pari viikkoa sitten Olo Gardenissa tutustumassa Ecotoolsin uusiin siveltimiin lanseeraustilaisuudessa. Blogitilaisuuksiin on aina mielenkiintoista mennä kuuntelemaan uusista tuotteista, mutta toisinaan tilaisuuksiin on panostettu visuaalisesti niin hyvin, niin että sormet oikein syyhyävät päästä kuvaamaan kauniita esillepanoja ja ihanasti aseteltuja tuotteita.

 

 

Myönnän ensialkuun nolon jutun; omistan entuudestaan yhden Ecotoolsin siveltimen. Siis yhden! Siksi menin mielenkiinnolla tutustumaan uudistettuihin siveltimiin mielessäni josko fiilikseni siveltimiä kohtaan muuttuisi. Econtoolsin siveltimiä on kyllä kehuttu hyviksi, mutta ne eivät ole oikein koskaan houkutelleet minua ulkoisesti lämpöisen värisellä puunvärisellä varrellaan. Muut siveltimeni ovat miltei kaikki mustia ja olen pitänyt niitä ammattimaisen tyylikkäinä enkä ole halunnut sivellinkokoelmani koostuvan erilaisista materiaaleista tai väreistä. 

 

 

Tänä vuonna Ecotools juhlii 10-vuotis taivaltaan ja siveltimien ulkonäkö uudistuu vaaleamman sävyikseksi. Tykkäsin itse huomattavasti enemmän uudesta ulkonäöstä, joka on jotenkin raikkaampi ja tyylikkäämpi kuin vanha kellertävä puunvärinen varsi. Tilaisuudessa meikkaaja Jenny Jansson meikkasi siveltimillä ja kertoi niistä tarkemmin ja päällimmäisenä mieleeni jäi se, että Ecotoolsin siveltimet ovat todella monikäyttöisiä. Yksi sivellin sopii niin peiteaineen, puuterin kuin vaikka korostustuotteen levittämiseen ja sen huomasin myös itse käytännössä nyt kun olen pari viikkoa siveltimiä testaillut. 

 


Jos Ecotools ei ole merkkinä sinulle tuttu, niin se on vegaaninen ja ympäristöyställinen sarja.

  • PETA-sertifikoitu 100% eläinystävällinen ja vegaaninen.
  • Tuotteiden valmistuksessa käytetään kierrätettyä muovia ja alumiinia.
  • Pakkausten valmistusmateriaaleihin ei ole kaadettu ainoatakaan puuta, vaan ne koostuvat puuvilla- ja bambukuiduista.
  • Tuotteiden varret on tehty uudistuvasta bambusta, joka on yksi nopeimmin uudistuvista kasveista maapallolla.

10-vuotis juhlavuoden kunniaksi Ecotools lanseeraa Limited Edition juhlavuotispakkauksen, joka sisältää kuusi sivellintä. Pakkauksen hinta on parinkympin paikkeilla ja se sisältää meikkivoide- ja peitevoidesiveltimen, kaksi luomivärisivellintä-, ripsi- ja kulmasiveltimen sekä huulimeikkisiveltimen. Pakkaus on saatavilla nyt ja sitä on myynnissä rajoitettu erä.

 

 

Olen erityisen ihastunut setin toiseksi suurimpaan korostusväri/peitevoidesiveltimeen sen monikäyttöisyyden vuoksi. Olen häivyttänyt siveltimellä peitevoiteet silmien alla ja nenän vieressä, töpöttänyt hohtavat nestemäiset ja puuterimaiset korostusvärit poskipäille, sekä laittanut puuterin silmäluomille tällä siveltimellä, koska se on sopivan kokoinen kaikkiin näihin tarkotuksiin.

Toinen suosikkini on tasapäinen luomivärisivellin, jolla saa piirrettyä pehmeää rajausta ylä- ja alaluomelle luomivärillä. Setin hinta ei ole mielestäni ollenkaan paha hinta kuudelle siveltimelle ja mukana tulee kätevä ruusukultainen sivellinboxi, joka on matkoillakin kätevän kokoinen suoja lempisiveltimille. 

 

 

Hypistelin tilaisuudessa myös muita siveltimiä ja ainakin isot puuterisiveltimet olivat ihanan silkkisen pehmeitä ja pulleita. Ecotoolsin siveltimistä täytyy mainita vielä se, että varressa on kuvattu siveltimen tarkoitus, vaikka niitä voikin käyttää moneen tarkoitukseen. Itse käytin sitä ainoata siveltillintäni luomivärin levittämiseen luomivakoon kivan pyöreän muodon vuoksi, kunnes huomasin että siinähän luki concealer. Hups!

 

 

Siveltimiä on saatavilla mm. Sokoksella.

Miltä Ecotoolsin uusi ulkoasu näyttää? 

 

*tuotteet saatu testiin

 

 

 

Ladataan...

Jos olet seurannut blogiani, muistat varmaan kun ihastuin vuoden alussa Phformulan S.O.S Rescue Oiliin, tuohon karkille tuoksuvaan ihmeöljyyn. Kokemukseni öljystä voit lukea täältä, mutta lyhyesti kerrattuna S.O.S Rescue Oil on kaksifaasinen öljy, joka tuo iholle hehkua, raikkautta ja se tasoittaa juonteita, ryppyjä ja kiinteyttää ihoa. Öljy on täynnä aktiiviaineita kuten vitamiineja ja öljyjä ja varsinainen öljypommi se onkin. Öljyfaasi sisältää oliivin-, seesamin-, mantelin-, jojoban- ja arganöljyjä. Lisäksi öljyfaasin lisäksi vesifaasi pitää sisällään aktiviiaineita, jotka auttavat mm. juonteiden pehmentämisessä ja aktivoivat hyalyronihapon tuotantoa. Uskoin öljyllä olevan vaikutuksia otsani ryppyjen madaltumiseen ja uskon että pintakuiva ihoni tykästyi öljyyn erityisesti. 

S.O.S Rescue Oil on kuitenkin vain yksi pHformulan kotihoitotuotteista ja suhteellisen uusi sarja tunnetaan parhaiten ihon pinnoitushoidoista. Sain mahdollisuuden päästä testaamaan pinnoitushoitoa blogini kautta ja matkasin eräs arki-päivä maahantuojan tiloihin kuuntelemaan lisää pinnoitushoidosta. 

 

 

Mitä on ihon pinnoitushoito?

Pinnoitushoito eli pinnoitusmetodi on dermatologinen hoito, joka keskittyy hoitamaan erilaisia ihon häiriötekijöitä, kuten ennenaikaista ikääntymistä, rosaceaa, aknea, herkkää ihoa ja hyperpigmentoitunutta ihoa. Pinnoitushoidon visio on tarjota kuluttajalle tehokasta vaihtoehtoa kirurgisille hoitomuodoille. Pinnoitushoidot on suunniteltu lääkäreille, klinikkaympäristölle työskenteleville kosmetologeille, kehittyneille ihoasiantuntijoille ja sairaanhoitajille, jotka etsivät kaikkein kehittyneimpiä ja tehokkaimpia hoitoratkaisuja. 

Siinä missä tavallisilla kuorinnoilla pyritään poistamaan kuollutta ihosolukkoa, pinnoitushoito puolestaan aloittaa ihosolujen uudistumis- ja korjaantumisprosessin. Phformulan hoitoja voi yhdistellä niin, että oikealla reseptillä voidaan hoitaa ihon monia onglemia.

Sarjan historiasta vielä sen verran, että sarjaa johtaa neljännen sukupolven ihotauteihin erikoistunut farmaseutti ja sarjan laboratoriot on perustettu jo 1800-luvulla, vaikka itse pHformula tuotesarja syntyi vasta 2010-luvulla. 

 

 

Pinnoitushoito

Minulle päätettiin tehdä A.G.E hoito, joka sopii ikääntyvälle iholle ja herkälle iholle. A.G.E-hoidon tarkoitus on ehkäistä ja häivyttää ikääntymisen merkkejä kuten ilmejuonteita ja sameutta. 

Pinnoitushoidon kaava kulkee aina samalla tavalla, hoidon alussa iho putsataan ja puhdistus viimeistellään alkoholipitoisella nesteellä. Tämän jälkeen iholle tehdään herkkyystesti, jolla testataan ihon kestoa tuotteille. Minä sain ennen hoitoa käytettävän Active Formulan käyttööni, jonka aloitin 2-3 viikkoa ennen hoitoon menemistä ja sen tarkoitus on valmistella ihoa hoitoon. Aktiiviaine sisältää voimakkaita aktiiviaineita, jotka mm. hillitsevät solujen sarveistumista. 

Herkkyystestin aikana asiakasta kuunnellaan ja ihon tuntemuksia seurataan aineen levityksen jälkeen. Itse tunsin ainoastaan pientä kutinaa/kiheltöintiä poskipäilläni ja ihoni kuulemma kesti herkkyystestin moitteetta. Kotona aloitettu aktiiviseerumi ilmeisesti oli valmistellut ihoani jo sen verran hoitoon.

Itse pinnoitushoito tehdään iholle nopeasti muutaman minuutin ajan, joten mistään pitkäkestoisesta hemmotteluhoidosta ei ole. PHformulalta sanottiin että tämän hoidon voi vaikka käydä ottamassa lounastauolla, koska iho ei näytä pahalta hoidon jälkeen. Joten ei pelkoa siitä että hoitolasta lähdettyämme näyttäisimme kuin Sinkkuelämää -sarjan Samantha tulipunaisine kasvoineen happohoidon jäljiltä.

Aineet levitetään iholle 1-3 kertaa ja koko ajan seurataan ihon tuntemuksia. Ensimmäisellä levityskerralla ihossani ei tuntunut oikeastaan miltään, toisella kerralla poskipäillä tuntui pienen pientä kihelmöintiä ja ymmärsin, että osalla hoidon voi jättää jo tähän kertaan mikäli ihossa tuntuu jo voimakkaampaa reaktiota. Koska minä en tuntenut mitään, kasvoilleni levitettiin vielä kolmas kerros ja se sitten tuntuikin jo huomattavasti enemmän. Kihelmöinti ja kirvely tuntui kasvoillani sen verran napakasti, että ajattelin kasvojen olevan kirkuvan punaiset, mutta samantien kihelmöinnin tunne katosi ja iho tuntui taas normaalilta. 

 

 

Lopuksi sain ihanan viilentävän lääkehiiltä sisältävän Peel Off maskin iholleni, joka kesti ihanan viileänä koko aineen kovettumisen ajan. Kun oli aika katsoa peilistä itseäni niin yllätyin, että ainoastaan poskipäilläni oli näkyvillä hentoa punaisuutta, mutta muuten ihoni näytti hyvältä. 

Kotiini sain käytettäväksi P.O.S.T Resurfacing Cream-voiteen, joka korjaa ja suojaa  ihoa ja ehkäisee kosteuden haihtumista iholta. Hoidon jälkeen iho voi tuntua muutaman päivän päästä kuivalta ja rasvainen ja täyteläinen voide kosteuttaa ja pehmentää herkästi kuivuvia ihoalueita. 

Ihoni tuntui samana iltana kuivalta ja lisäilin sille kaikki mahdolliset hoitonesteet ja seerumit voiteen lisäksi. Hoidon vaikutuksen tunsin jo samana iltana ja huomasin ettei ihoni ollut varmaan koskaan ollut yhtä sileä ja pehmeä. Ihon pehmeyden tunsin monen päivän ajan iholla, mutta koska minulla on muuten hyvässä kunnossa oleva iho, eikä siinä ole pahemmin epäpuhtauksia, en huomannut hoidolla merkittäviä muutoksia tai vaikutuksia ihossa. Nyt pari kuukautta hoidon jälkeen ihon karheus on palautunut entiseen uomiinsa.

Parhaimmillaan saavutetut tulokset syntyvät säännöllisistä hoidoista ja oikeiden tuotteiden käytöstä. Riippuen ihon kunnosta, hoitoja voidaan tehdä noin 3--4 kertaa, mutta mikäli iho kärsii esimerkiksi pahasta aknesta, voi hoitokertoja tarvita enemmän. Sopiva aika hoitojen välillä on noin 10-21 pvää ja tuloksia ylläpitää hoitojen jälkeen käytettävät aktiiviseerumit ja suojaavat voiteet. 

 

PHformulan hoidoista olen kuullut olevan apua erityisesti akneihon hoidossa, mutta kaiken kaikkiaan apua saa seuraaviin iho-ongelmiin.

 

A.C.N.E

Akneiholle. Ehkäisee tulehdusta ja kuorii ihoa voimakkaasti

A.G.E

Ikääntyvälle iholle. Hoitaa ilmejuonteita sekä sameutta ja pigmenttimuutoksia

M.E.L.A

Hyperpigmentaatiosta taipuvaiselle iholle

C.R.

Krooniseen punoitukseen ja rosaceaan taipuvaiselle iholle 

V.I.T.A.C

Kirkastava tehohoito kaikille ihotyypeille

  

 

 

PHformulan tuotteet on kokemukseni mukaan todella äärimmilleen kehiteltyjä ja ne mm. levittyvät ihanasti kasvoille. Esimerkiksi aktiiviseerumi ennen hoitoa oli yksi parhaiten levittyvistä tuotteista joita olen kokeillut.

Pinnoitushoidon suositushinta on noin 75 euroa ja sen kanssa voi yhdistää lisähoitoja, kuten viilentävä Peel Off-naamion kanssa hoidon hinta on noin 100 euroa. 

 

 

PHformula halusi yhdessä minun kanssa järjestää arvonnan S.O.S Rescue Oilista ja yksi onnekas tulee saamaan tämän ihmeöljyn itselleen. Arvonta käynnistyy tänään ja on voimassa 03.05.2017 saakka ja otat osaa arvontaan jättämällä terveisesi kommenttiboxiin ja voisit vaikka kertoa, että mikä pHformulan pinnoitushoidoista kiinnostaisi sinua eniten tai käytättekö yleensä kasvoöljyjä ihonhoidossa? 

 

 

Otan yhteyttä arvonnan voittajaan sähköpostitse. Onnea arvontaan!  

ARVONTA PÄÄTTYNYT. Arpaonni osui nimimerkille sarita71. :)

 

*hoito saatu blogin kautta

Ladataan...

Minun on pitänyt vinkata näistä kynsilakoista iäisyys mutta kuvien ottaminen on tuottanut ongelmia. Blogia pitäessä olen tullut aika kriittiseksi tuotekuvien suhteen ja tykkään häärätä niiden kanssa pitkään, miettiä oikeaa kuvakulmaa, sopivaa valastusta ja kameraobjektiivia ja erilaisia rekvisiittoja taustalle ja lopuksi vietän hetken kuvankäsittelyohjelmalla lisäten valoisuutta ja kontrastia.

Toiset tuotteet ovat helppoja kuvattavia ja saan hyvät kuvat ensimmäisillä otoilla, toiset tuotteet vaativat kymmeniä ja kymmeniä kuvia ennenkuin löydän tyydyttävän kuvan niiden joukosta. 

En tiedä mikä näissä kynsilakoissa on, sillä en meinannut saada yhtään hyvännäköistä kuvaa ja yritin erilaisia taustoja mutta kaikki kuvat näyttivät tylsiltä. Kaikenlisäksi kultainen korkki näyttää armottomasti kaikki sormenjäljet jotka unohdin pyyhkiä. Itse lakat ovat kuitenkin kaikkea muuta kuin tylsiä ja kyse on 5 free lakoista!

 

 

Treat Collection -kynsilakkamerkki on berliiniläislähtöinen ja tuotteet sisältävät vähemmän haitallisia kemikaaleja. 5 free kynsilakat ovat turvallisempi ja myrkyttömämpi vaihtoehto kynsille, sillä niiden valmistuksessa ei käytetä yleisimmin käytettyjä riskejä aiheuttavia raaka-aineita. Näin ollen kynsilakkoja voi käyttää huolettomammin esimerkiksi raskaana ollessaan. 

Tuotesarjan tarina nettisivuilla on minusta ihastuttava ja samaistuttava ja lainaankin tekstin suoraan sieltä:

Treat Collection on syntynyt Berliinissä ja ilmentää urbaania viileyttä. Se on tehty itsevarmalle tytölle korkealle kierretyssä nutturassaan, joka pukeutuu beigen väriseen trenssiin, pillifarkkuihin ja valkoiseen t-paitaan kierrelläkseen Berliiniä, mieluiten polkupyörällään. Lauantaisin hän kuljeskelee toreilla, tapaa ystäviään kahvilla ja ulkoiluttaa koiraansa. Mutta iltaisin tapahtuu muutos. Koska hän on suuri vanhanajan Hollywood-glamourin ihailija, hän muuntautuu viettelevän viileäksi kaunottareksi. Kuvittele 50-luvun tyyliin rakennettu talo, kermanvärinen Mercedes-avoauto, juuri laitettu kampaus ja täydellisesti laitetut kynnet. Hän on moderni Angelina Jolie, joka näyttää yhtä aikaa vaivattomalta ja tyylikkäältä sekä Berliinissä että Los Angelesissa – yksinkertaisesti upealta missä tahansa kaupungissa! Hän on sivistynyt mutta moderni, lumoava muttei liioitteleva; hänen asenteensa on chic. Ja hän haluaa hemmotella itseään hyvin – ja ansaitusti!Treat Collection pähkinänkuoressa: Berliinin cooleus ja Hollywoodin glamour!

 

 

5 free kynsilakat eivät sisällä seuraavia raaka-aineita. Kun lukee listaa niin alkaa kieltämättä puistattamaan, että mitähän myrkkyjä sitä kynsilleen viikosta toiseen laittaa. 

FORMALDEHYDI

Yksi tärkeimmistä kemianteollisuuden raaka-aineista, jota käytetään kosmetiikassa liuottimena. Se on kuitenkin erittäin allergisoiva ja voi aiheuttaa ärsytystä iholla, silmissä ja hengitysteissä. Sen epäillään myös aiheuttavan syöpää.

FORMALDEHYDI RESIINI


Ominaisuuksiltaan kova ja rikkoutumaton, ja sitä käytetäänkin yleisesti lastu- ja piirilevyjen valmistuksessa. Sen katsotaan kuitenkin altistavan iho-ongelmille ja allergisille reaktioille.

TOLUEENIA

Löytyy muun muassa bensiinistä, se on yleisesti käytetty liuotin. Vahvan hajunsa vuoksi se voi aiheuttaa huimausta ja riippuvuutta.

DIBUTYYLIFTALAATTI

Usein käytetty pehmitin ja ympäristölle haitalliseksi ja myrkylliseksi luokiteltu. Tämä kemikaali pitää muovin notkeana. EU on kieltänyt dibutyyliftalaatin käytön kosmetiikassa, leluissa ja lastentarvikkeissa.

KAMFERI

Dibutyyliftalaatin lailla usein käytetty pehmitin. Muita käyttökohteita kyseisellä aineella ovat räjähteet ja tuholaismyrkyt. Kamferi on psykoaktiivinen ja myrkyllinen aine, joka voi aiheuttaa pahoinvointia, hengitysvaikeuksia ja paniikkikohtauksia.

 

 

Olen ihan rakastunut tähän pinkkiin sävyyn nimeltä So Sweet. Lakat ovat peittäviä ja melkein yksi kerros riittäisi kynnelle, mutta itse käytän kahta kerrosta, jotta ne pysyisivät kauemmin kynnellä. Vaaleanpunainen sävy on kunnon karkkiunelma ja se on ollut päässyt varpaankynsilleni siitä saakka kuin sain lakat testiin.

Lakka pysyy mielestäni kuten muutkin sellaiset paksumpaa koostumusta olevat kynsilakat yleisesti pysyvät, kyse ei ole mistään kestolakasta, mutta kestää muutaman päivän kynsillä. Sävyjä on runsaat 54 kappaletta ja niitä on myynnissä mm. Stockmannilla. Täältä voi kurkata muut jälleenmyyjät

http://www.treatcollection.fi

   Sarjalla on myynnissä myös törkeän hyvä kynsilakan poistoliina. En ensin uskonut että liinalla saisi poistettua tummanpunaista kynsilakkaa sormen- ja varpaankynsistä, mutta kaikki 20 kynttä putsaantuivat ja liina jäi vielä osittain puhtaaksi. Tykkään näistä liinoista erityisesti tehon lisäksi siitä syystä, että kynnet eivät jää samalla tavalla öljyiseksi kuten joidenkin liinojen jäljiltä ja väriä ei leviä pitkin sormia. Puhdistus kannattaa tehdä niin, että pyyhkäisee ensin jokaisen kynnen jolloin aine vaikuttaa niissä hetken ja sen jälkeen poistaa yksitellen lakka kynneltä. Liinassa on hoitavia ainesosia kuten arganöljyä ja se on tehty soijapohjaisesta poistoaineesta. Rasiassa on 25 kappaletta liinoja.   Oletko jo testaillut Treat Collection -kynsilakkoja?  *tuotteet saatu testiin 

Ladataan...

Pages