Ladataan...

Olin jokin aika sitten lanseeraustilaisuudessa, jossa paljastettiin Lancômen uusin ripsiväri nimeltä *Monsieur Big. Ehdoton ripsivärisuosikkini on monen vuoden ajan ollut Lancômen Hypnôse, joten odotukset sarjan uutuusripsiväriin olivat korkealla.

 

 

Monsieur Big lupaa hiilenmustaa XXL- volyymia ja näyttävää katsetta ja ripsivärin mainoksissa vilkkuu It´s a match - mainoslause. Monsieur Big lupaa olevan se oikea, rohkean ilmeen rakastaja ja sen pitäisi kestää ripsillä suttaantumatta mustaakin mustempana aamuyöhön saakka. 

 

 

Massa on jo alusta saakka sopivan jämäkkää eikä vaadi sitä parin viikon odottelua, jolloin ripsivärit ovat yleensä parhaimmillaan. Massa kuivahtaa mielestäni vähän kovemmaksi kuin Hypnôsen massa. Vaikka ripsivärin pitäisi pysyä varisematta tai valumatta niin parina iltana huomasin kyllä pienen pientä murua silmien alla. Luulen että se johtui rasvoittuvista silmäluomistani ja huonosta pohjustuksesta, koska tämä tapahtui vain kahdesti parin viikon aikana. 

 

 

Ripsivärillä saa parilla kerroksella tuuheat ripset ja muutamilla lisävedoilla niistä saa tarvittaessa oikein megaripset. Rakastan kyllä tuuheita ripsiä, mutta en ole vielä parin viikon kokeilun jälkeen ihan varma, että onko tämä minun it´s a match - ripsivärini, koska tykkään jotenkin enemmän Hypnôsen vähän elastisesta lopputuloksesta. Toisaalta Monsieur Big taikoo tuuheat ripset nopeammin, Hypnôsea kerrostan joskus jopa 10 kertaa.

 

 

Monsieur Big -sarjaan kuuluu myös nestemäinen *rajaustussi sekä voidemainen *kulmakynä. Rajaustussin kärki on toiselta puolelta laattamainen, jolloin sillä saa tehtyä paksut kissamaiset rajaukset, mutta kääntämällä tussia eri tavoin, sillä saa piirrettyä myös ohutta rajaa ripsirajaan.

 

 

Näin huoliteltujen ja tarkasti piirrettyjen kulmakarvojen aikakaudella ihmettelin hetken paksupäistä voidemaista kulmakynää ja sen toisella puolella olevaa sivellinosaa. Kärki ei ole terävä, eikä sillä saa mielestäni tehtyä huolellisesti piirrettyjä kulmia, mutta tuote on hyvä kulmien nopeaan tummentamiseen ja täyttämiseen. Tarkempaa rajaan voisi tietysti käyttää tarvittaessa lisänä terävää kulmakynää. 

Sävyjä on saatavilla viisi sävyä vaaleasta sysimustaan ja lisäksi korostussävy valaisee ja kirkastaa katsetta. Tykkäsin tuotteesta eniten silloin, kun kulmissani on valmiiksi pohjaa kestovärillä ja haluan tummentaa ne nopeasti muutamalla vedolla!

Omat kulmani ovat ohuet ja vaaleat ja meikkaan ne yleensä suht luonnolliseksi. Monsieur Big kuitenkin innoitti tekemään oikein tummat ja vahvat kulmat paksun rajausten ja tuuheiden ripsien pariksi. 

 

 

Monsieur Big tuotteet ovat saapuneet kauppoihin näinä päivinä ja niitä on saatavilla esim. Sokokselta ja elevenin *verkkokaupasta

Tykkäättekö Lancômen ripsiväreistä? Onko joku jo kokeillut tätä?

 

*mainoslinkki

*tuotteet saatu testiin

 

 

 

Ladataan...

Uskaltaisiko sitä jo toivoa, että kesä tulisi viimein? Kun päivästä toiseen on kylmää ja pari viikkoa sitten kuljin vielä kevytuntuvatakissa, ei aurinkotuotteet ole olleet päällimmäisenä mielessä. Kevätaurinko on näyttäytynyt muutaman kerran ja olen kauhuissani seurannut sosiaalisessa mediassa ystävien ja tuttujen punakoita rusketusraitoja ja palaneita kasvoja. Itse kärtsäsin maaliskuussa ihoni sen verran, että olen vältellyt aurinkoa siitä saakka.

Auringonoton haitoista puhutaan tänä päivänä yhä enemmän ja olen itsekin alkanut suojaamaan ihoani paremmin ja korkeammilla suojakertoimilla myös Suomen kesässä. Päivävoiteen valitsen suojakertoimella ja kasvoilla saa olla ainakin alkukesästä aurinkoa ottaessa suojakerroin SPF50. Onneksi nykyään on hyviä itseruskettavia, joilla ihon saa luonnollisen päivettyneeksi, eikä tällaisen kalkkilaivan kapteenin tarvitse kääntää kasvojaan aurinkoon päin heti kevään ensisäteiden aikaan.

 

 

Mitä enemmän ikäännyn, sitä enemmän alan huolestumaan auringon haitallisesta vaikutuksesta ihooni. Pigmenttimuutokset ihossa lisääntyvät ja nuorena pahasti palanut rintakehä muistuttaa kohtalostaan selkeästi näkyvillä olevilla rypyillä. Pisamistani tykkään kyllä, koska ne ovat alkukesästä ainoa päivettymisen merkki ihollani ennen kuin ihon sävy alkaa pikkuhiljaa tummumaan.

Kävin maaliskuussa tutustumassa Lieracin uusiin aurinkotuotteisiin ja kuulin että auringon infrapunasäteiden vaikutuksesta ihoon puhutaan vähän. Infrapunasäteet nostavat ihon lämpötilaa mikä aiheuttaa ihossa tulehdusreaktiota. Sytokiininen, vapaiden radikaalien ja hajottavien entsyymien määrän noustessa myös UV-säteiden vaikutukset moninkertaistuvat. Sunnissime After Sun- tuotteiden patentoitu aktiiviaineyhdistelmä laskee ihon lämpötilaa jopa -3,8 astetta. Tätä teknologiaa kutsutaan Cryo Effect Teknologiaksi

Olin maaliskuun lopulla Aasiassa ja vaalea pisamainen ihoni paloi useasti, vaikka käytin Garnierin SPF50 suihkutettavaa aurinkotuotetta koko reissun ajan. Vaikka suojakerroin oli SPF50, tuote oli ilmeisesti aivan liian ohutta ja kului pois merivedessä ja hikoillessa aktiivisesta lisäilystä huolimatta. Se siitä miellyttävän ohuesta koostumuksesta ja helppokäyttöisyydestä kun ihoni loisti loppuloman punakkuudellaan.

 

 

Mukanani oli onneksi testissä Lieracin uudet After Sun- tuotteet, joita käytin iltaisin ja hullaannuin tuotteisiin ihan täysin. Sekä kasvojen SOS korjaava After Sun seerumi ja Rehydrating Repair Milk Global Anti-ageing- vartaloemulsio ovat molemmat nimittäin ihan mielettömän ihania ja tuoksuisia koostumukseltaan!

Koostumus on kevyt ja seerumimainen ja tuote liukuu iholla ihanasti niin, että sen levittäminen on nopeaa ja miellyttävää. Tuotteet imeytyvät ihoon nopeasti josta tykkäsin, sillä trooppisessa ilmastossa ei tee mieli laittaa viilentävän suihkun jälkeen paksua tai huonosti imeytyvää voidetta.

Näissä tuotteissa tuoksu, koostumus ja kaikki on kohdallaan ja läträsin voidetta ja seerumia mielin määrin iholleni iltaisin. En osaa sanoa tuotteen viilentävästä vaikutuksesta ja tästä hienosta Cryo Effect- vaikutuksesta, mutta raikkaan ja rauhoittavan tunteen voiteet joka tapauksessa iholleni jättivät. Tuotteissa on taikapähkinäuutetta, joka ehkäisee lämmön aiheuttaman ikääntymisen merkkien vaikutusta, Avocadoöljypohjainen koostumus hoivaa ja kosteuttaa ihoa ja lisäksi tuotteissa on hyaluronihappoa ja Tahitin manoi-öljyä, joka pehmentää ja kiinteyttää ihoa. Tuoksussa on valkoisia kukkia ja lopputuoksu iholla on miellyttävän raikas. 

 

 

Kasvoseerumi kestää pitkään käytössä ja parin viikon lomamatkan jälkeen seerumia on vielä melkein täysi purkki jäljellä. 150 ml vartaloemulsio loppuu turhan nopeasti, koska olisin melkein toivonut sen kestävän iäisyyden. Sitä on pakko hankkia lisää!

 

 

 

Tuotteita on saatavilla apteekeista.

 

*tuotteet saatu testiin

 

 

 

Ladataan...

Mitä vanhemmaksi ihoni tulee, sitä tärkeämmäksi on tullut hyvän irtopuuterin rooli meikissä. Hyvä irtopuuteri kiinnittää meikin, tekee hyvän tasaisen pohjan luomivärille ja muille puuterisille tuotteille, sekä imee rasvaisuutta iholta. Kuivaihoinen ei välttämättä tarvitse puuteria lainkaan, mutta varsinkin rasvaiselle iholle kannattaa laittaa irtopuuteria meikin pysyvyyden maksimoimiseksi.

 

 

Koska ihoni on pintakuiva laitan kasvoilleni kerroksittain monia kosteuttavia tuotteita kuten hoitonesteitä, essenceä, hyaluronihapposeerumeita, jolloin lopputuloksena on mahdollisimman kosteutunut iho. Meikkivoide saa olla mieluummin kosteuttavampaan päin, sillä mattaisuus korostaa pintakuivaa ihoa ja juonteita. En halua pilata ihanaa kasteenraikasta tunnetta huonolla irtopuuterilla, sillä pahimmillaan lopputulos on kuiva, kiristävä ja pakkeloidun näköinen.

 

 

Hyvä irtopuuteri on ns. translucent sävyltään ja mukautuu ihon sävyyn näkymättömäksi. Jotkut valkoiset irtopuuterit ovat näitä translucent-sävyjä, mutta valitettavaksi joistain niistä jää vähän kalvakka lopputulos kasvoille. Paras sävy on lähempänä omaa ihonsävyä ja mahdollimman kevyt ja hienojakoinen koostumukseltaan.

 

 

Yksi suosikkituotteeni on Sensain irtopuuteri, joka on ohut ja hienojakoinen puuteri. Hyvä irtopuuteri poistaa kiillon ja kiinnittää meikin kevyesti, mutta se ei tunnu eikä näy iholla mitenkään. Sensain irtopuuteri kustantaa noin 45 euroa ja hinta kirpaisee joka kerta, mutta toisaalta se on riittoisaa ja irtopuutereiden valioluokkaa.

 

 

Toinen irtopuuteri jonka aion seuraavaksi hankkia kokeiluun eleveniltä on By Terryn Hyaluronic Hydra-Powder- irtopuuteri, joka on hurmannut monet ympäri maailmaa. Sitä on kuvailtu mm. kosteutta sitovaksi hunnuksi, kuulostaa siis täydelliseltä puuterilta pintakuivalle iholle. Katsotaan jos se vie ykköspaikan Sensailta.

Millä muilla merkeillä on huippuhyviä irtopuutereita? Onko joku kokeillut By Terryn irtopuuteria.

 

 

 

 

 

Pages