Ladataan...

Charlotta Eve keksi kauneusbloggaajien yhteisössä hyvän idean, mitä jos toteuttaisimme kaikki omanlaisen meikin samaa meikkipalettia käyttäen? Mukaan ilmoittautui lopulta niin moni bloggaaja, että palettien määrää kasvatettiin neljään.

Pretty.fi lähti yhteistyöhön mukaan ja saimme haasteeseen mukaan neljä Perfect Filter-palettia Nyx Professional Make Upilta. Kolmen paletin meikkejä on julkaistu pitkin kesää ja viimeisenä on vuorossa Gloomy Days. 

 

Perfect Filter-paletit ovat saaneet inspiraationsa suosituista kuvaflittereistä ja Gloomy days on viileiden sävyjen paletti. Lähdin haasteeseen mukaan, koska NYX Professional Make Up on minulle vielä aika vieras ja halusin testata minkä laatuisia luomivärit ovat. Gloomy Days-paletti oli näistä neljästä vaihtoehdosta ehkä haastavin värimaailmaltaan, koska kylmät sävyt ja harmaat eivät ole parhaimpia sävyjä ihooni ja vihreisiin silmiini. Mutta olin hidas ja muut paletit oli keretty jo varaamaan! Tämä oli siis kaikinpuolin haaste!

 

 

 

Valitsin paletin värikkäimmät sävyt meikkiini, yläluomelle violettisen roosan sävyt ja alas turkoosia.

Liikkuvalle luomelle laitoin sekaisin 1. ja 2. sävyjä, joista tulee tuo kylmän violettisen roosa sävy. Kuivana sävyt olivat hailakampia, joten levitin ne kostealla siveltimellä ja häivytin sävyt reilusti ylöspäin. Silmän ulkonurkassa on mustaa ja sillä tein myös rajauksen ripsirajaan.   

Alaluomelle levitin paletin värikkäintä sävyä, sinertävän turkoosia sävyä ja lisäksi valkoinen sävy korostaa kulmaluuta ja kirkastaa katsetta silmän sisäkulmassa. Tehostin katsetta lopuksi laittamalla mustaa kynää silmän vesirajaan alas. 

Tällaisen meikin tein siis minä! 

Pretty.fi tarjoaa teille alennuksen Nyxin tuotteista koodilla NYX216UA7 ja ostaessa kolme tuotetta saa edullisemman puoleen hintaa. Alennus on voimassa 9.7.2017 saakka.  

Täältä voit käydä katsomassa muut 9 meikkiä, jotka Gloomy Days-paletilla on taituroitu:

Dioriina

MaittaLy

Mizz Annie (Youtube)

Jenni Janas

Elina K 

In this part of town

All them shiny things

The Queen of glitter

Henna V

*paletti saatu testiin

Ladataan...

Ihoni janoaa kosteutta ja voisin läträillä kasvoilleni kerroksittain hoitonesteitä, seerumeita, essencejä ym. aasialaisen ihonhoitoruutinien tavoin. Jos tuotteessa vain lukee hyaluronihappo, se saa mielenkiintoni heräämään. Jäin keväällä mainoksen uhriksi, kun näin vilauksen kasvovedestä, joka sisältää hyaluronihappoa ja se oli pakko tilata testiin. Hyaluronihappoa mainostetaan olevan yleensä seerumeissa, mutta en muista nähneeni sitä kasvovesissä. 

 

 

It´s skin Hyaluronic Acid Moisture Toner-kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille ja se kosteuttaa ihoa. Tuote on koostumukseltaan geelimäistä ja se on tarkoitus taputella iholle kasvojenpesun jälkeen. Hyaluronihapon lisäksi tuote sisältää barbaroskukan hedelmäuutetta, joka kirkastaa ja virkistää ihoa sekä vihannesportulakan uutetta, joka rauhoittaa ihoa ja sillä on ihotulehduksia ehkäisevä vaikutus.

 

 

Tuote on kauniissa mutta yksinkertaisessa lasipullossa ja se on ylellisen oloinen hintaansa nähden. Geelimäinen neste on sen verran paksua, että tiputan sitä muutaman tipan kämmenelle ja taputtelen kasvoveden kasvoille pesun jälkeen. Neste tuntuu aluksi ihanan täyteläiseltä ja huijaa melkein luulemaan että se riittäisi sellainenaan, mutta imeydyttään kasvovesi katoaa ihoon ja iho tuntuu vain aavistuksen verran vähemmän kiristävälle.

 

 

Samalla ostoskerralla päätin testata Missha-merkin Super Aqua Ice Tear Essencen, koska sekin kuulosti ihanan kosteuttavalta. Tuote sisältää jäätikkövettä ja jääkasvin vettä, joilla on tavallista vettä rauhoittavampi ja kosteuttavampi ominaisuus. Näiden lisäksi tuotteessa on hoitavia ja kosteuttavia mineraaleja.

 

 

Tuote on myös kauniissa sinisessä pumppupullossa ja tuotteiden ulkonäkö antaa ymmärtää tuotenimineen päiviineen että kyseessä olisi mieletön ja raikas kosteuspommi iholle, mutta petyin vähän tuotteeseen. Se on ihan ok ja tekee tehtävänsä kasvojen kosteuttamisessa, muttei eli jostain syystä aiheuta mitään ihastuksia.  Toisaalta tuote maksaa vain 13,90 euroa, siinä on ihanan raikas tuoksu ja pumppupullo on hygieeninen, joten siitä tuotteelle plussaa.

 

 

Tuotteita myy Bearel.fi-verkkokauppa ja heillä on valikoimissaan muitakin kivoja korealaisia kosmetiikkamerkkejä.

  

Ladataan...

Ladataan...

Käytin Joe Blascon meikkivoiteita joskus vuosituhannen alussa esiintyessäni tanssikeikoilla, silloin kun meikin piti kestään hikoilut. Muistan Blascon olleen ihan parasta, sillä se peitti ihon punaisuuden, kirjavuudet ja se pysyi ihossa hikoilusta huolimatta. Blasco ei tehnyt ihosta pakkelinaamaa, mutta kerrostamalla sitä pohjasta sai peittävän. 

 

 

Vuosien myötä Blasco jäi jotenkin unholaan ja vaihdoin nestemäisiin meikkivoiteisiin. Kun PR-toimistolta kysyttiin haluaisinko testata Blascoa oli ensiajatukseni, että nehän nyt on nähty ja kaikkihan nyt legendaarisen Blascon tietävät. Sitten mietin, että pitäisikö Blascolle antaa uusi mahdollisuus ja kokeilla miltä ne tuntuvat näin vuosia myöhemmin, nyt kun ihokin on melkein nelikymppinen eikä kaksikymppinen.

 

 

Vaikken kärsi pahemmin pahemmin näpyistä, niin ihoni on epätasainen ja kirjava. Ohuen ihon läpi kuultaa verisuonet, se on usein punaisen läikikäs ja loppupäivästä kiiltävä, joten tykkään keskipeittävistä tai peittävistä meikkivoiteista, jotka pysyvät iholla hyvin.

 

 

Joe Blascon meikkivoiteet ovat siitä kivoja, että yhdellä kerroksella saa luonnollisen lopputuloksen, mutta kerrostamalla saa halutessaan todella peittävän pohjan. Meikkivoiteet sisältävät 60% väripigmenttiä ja ne sopivat myös herkkäihoisille ja allergikoille. En muistanut kuinka meikkivoide jää iholle jopa vähän rasvaisena, joten pintakuivalle iholleni se on plussaa.

 

 

Sain testiini keltapohjaiseen taittavat sävyt Special Light Olive 1 ja Special Light Olive 2, jotka ovat hyviä sävyjä vaalealle keltapohjaiselle iholle. Ihonsävyni on neutraalin ja keltapohjaisen väliltä ja yllätyin ensin, että molemmat sävyt näyttivät jopa vähän punertavilta ihollani. Special Light Olive 1 on minulle parempi talvisävy ja Special Light Olive 2 taas sopii kesään kun iholla on pientä pävetystä. Jos ihonsävy on selkeästi keltaisempi, niin suosittelen testaamaan Olive-sarjan sävyjä.

 

 

Meikkivoiteen saa levitettyä mielestäni parhaiten kostella sienellä tai sormin. Itse otan sitä nokareen spaattelilla johonkin tasaiselle pinnalle hygienisyistä, vaikkakin toisiaan laiskuus iskee ja otan tuotetta suoraan sienellä purkista. Olen itse tykästynyt uusiin Ecotoolsin meikkisieniin ja erityisesti isompaan vihreään.

 

 

Ecotools Ecofoam Sponge Duo-pakkaus sisältää kaksi meikkisientä, isompi sopii meikkivoiteen levittämiseen ja pienempi napakampi on hyvä tuote tarkempaan työskentelyyn esim.silmänympärysalueelle. Olen yleensä tykännyt levittää meikkivoiteita siveltimien kanssa, mutta ne sopivat paremmin nestemäisten meikkivoiteiden levittämiseen, kun taas Blascon meikkivoiteet levittyvät sienellä parhaiten.

Ecotoolsin sieni turpoaa kastellessa kivan pulleaksi ja pehmeäksi. Tykkään näistä enemmän kuin esimerkiksi Beautyblenderin meikkisienistä, joista en ole koskaan innostunut ja hintakin on huomattavasti edullisempi. Ecotoolsin Duon hinta on 12,90 Sokoksella kun taas Beautyblenderin hinta on kahdenkympin luokkaa.

 

 

Napissa oleva Joe Blascon meikkivoide on todella riittoisaa ja maahantuoja lupailee sen kestävän 300 meikkauskertaa. Minulla on sarjan valovoide jo toista vuotta käytössä, eikä purkista näy pohjaa vieläkään, joten riittoisia ne todella ovat. 

Löytyykö täältä Blascon käyttäjiä?

 

*tuotteet saatu testiin 

Pages