Ladataan...

Tiedättekö jo rakkauteni Lieracin Hydragenist-sarjaan? Tuohon ihanaan vaaleanpunaiseen syväkosteuttavaan apteekkisarjaan, joka tuoksuu taivaalliselle ja se on makuuni yksi parhaimmista tuoksuista kosmetiikkatuotteissa. Rakastan erityisesti Hydragenist-linjaa, mutta sarjalla on muitakin ihastuttavia tuotteita, kuten aftersun-tuotteet, joista kirjoitin täällä.

Hydragenist-sarja sopii ensisijaisesti ikääntyvälle iholle, joka kaipaa syväkosteutusta ja täyteläistä tunnetta. Ihoni on aina ollut pintakuiva, mutta näin 30+ vuotiaana olen huomannut kosteuttamisen olevan vielä tärkeämpää kuin aiemmin. Jos en kosteuta ihoani, se muuntuu sameaksi, kiristäväksi ja juonteet korostuvat enemmän.

 

 

Rakastan kerrostaa kasvoilleni hyaluronihappoa sisältäviä tuotteita kuten kasvovettä, hoitonesteitä ja seerumeita ja tuntuu, että ihoni imee kuin sieni kaiken kosteuden itseensä. Voitte varmaan kuvitella kuinka innoissani olin kun kuulin, että Hydragenist-sarjaan on tullut uutuustuote, hoitoneste nimeltä Morning Moisturizing Mist.

Hoitoneste tuoksuu ilokseni sille samalle ihanalle tuoksulle, kuin sarjan muutkin tuotteet. Tuoksua on vaikea kuvailla, joidenkin mielestä se tuoksuu kuin kukkakauppa täynnä tuoreita kukkia, minun mielestäni se on jotain vielä ihastuttavampaa. Tuoksu on niin koukuttava, että sitä tekee mieli nuuhkia hetken, enkä halua laittaa sen päälle mitään muuta voimakkaan tuoksuista tuotetta, joka peittäisi tuoksun alleen. Erityisesti aamuisin tuotteen tuoksu on parasta ja virkistävää ja oikein odotan, että saan suihkauttaa tuotetta kasvoilleni aamupuhdistuksen jälkeen.

 

 

Hoitoneste on tarkoitettu aamutuotteeksi, kun iho kaipaa yön jäljiltä kosteutusta ja virkitystä. Tuote lisää ihon happipitoisuutta ja se syväkosteuttaa, virkistää ja täytelöittää ihoa. Tuotteessa oleva ruusujuuri on tehokas antioksidantti ja se parantaa mm. ihon soluhengitystä ja energiantuotantoa.

Mistään kaikkein hienojakoisimmista mististä ei ole kyse, eikä sen pidäkään olla, sillä tuote on hoitavaa nestettä. Kaksi suihkausta tuotetta riittää hyvin koko kasvoille. Olen suihkinut tuotetta joko kämmien kautta tai suoraan kasvoille ja taputellut sitä kevyesti koko kasvojen alueelle.

 

 

Olen ihastunut tuotteeseen sen verran, että olen laittanut sitä kasvoille välillä myös iltaisin. Kuka sanoo, että tuotetta saisi käyttää vain aamuisin, vaikka aamutuotteeksi se onkin ajateltu. 

 

 

Hydragenist-sarjaan on tullut lisäksi anti-ageing-huulivoide, joka suojaa, kosteuttaa ja täytelöittää huulia. Tuote sisältää ruusuvahaa ja shea-voita ja se on väritön ja tuoksuton. Tuote suojaa huulia viiman, saasteiden ja lämpötilavaihteluiden aiheuttamalta kuivumiselta. Loistava tuote niille, jotka toivovat huulille jotain väritöntä ja tuoksutonta hoitavaa tuotetta, joka on jotain vähän ylellisempää kuin perus labellot. Tuote ei ole kuitenkaan niin rasvainen vaan kevyen voidemainen ja häipyy huulilta suht nopeaan pois. 

 

 

Lieracin tuotteita on saatavilla apteekeista.

 

Onko muita vannoutuneita Hydragenist-faneja? Miltä tuotteet kuulostaa?

 

LUE MYÖS:

KAKSI KOVAA KOSTEUTTAJAA LIERACILTA

AISTINAUTINTOJEN LIERAC SENSORIELLE 

*tuotteet saatu testiin

Ladataan...

Ihanaa olla taas Kiko-merkkiä myyvässä maassa! Olen hehkuttanut Kikoa monesti blogissani, sillä sarjalta löytyy älyttömän hyviä tuotteita muutamalla eurolla. 

Parhaimmat tuotteet ovat kynsilakat, jotka maksavat alennusaikoihin muistaakseni alle 2 euroa(!) ja sävyjä on kymmeniä ja kymmeniä. Lisäksi ne ovat ihan älyttömän hyviä laadultaan, ne peittävät yhdellä kerroksella ja kaikista suurin plussa tulee siitä, että ne ovat vielä vuoden tai parin jälkeen juoksevia koostumukseltaan.  Tälläkin hetkellä kynsissäni on parin vuoden takainen pinkki lakka, joka on yhtä juoksevaa kuin ennenkin.

 

 

Toiset must-have tuotteet ovat Long Lasting Stickit, joista olen vouhkannut monesti.. Käytän näitä suurimmaksi osaksi puuterimaisten luomivärien alla, kun haluan superintensiivistä jälkeä ja kestävää lopputulosta. 

Tässä viime kerran ostokset, norsunluunvärinen toimii pohjustajana päivittäin ja mustaa olen käyttänyt smokey eye-lookkien alla. Sinistä en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta katsokaa miten kaunis intensiivinen yönsininen sävy. 

Väri on pitkäkestoinen ja pysyy iholla 8h ajan.

 

 

Menkää siis ihmeessä Kikoon, jos törmäätte kauppaan reissatessa. Sarjalla on varmasti myös hutituotteita, ja ainakin valkoinen irtopuuteri ja puuterimaiset luomivärit olivat pettymyksiä. Huulipunat sen sijaan toimivat ja sarjalta löytyy myös hyvä matkapaketti kynsilakanpoistotyynyjä.

 

 

Ladataan...

Tänä kesänä otan ihoni suojaamisen auringolta tosissani. Olen palanut joka ikinen lomamatka, välillä jopa vesikelloille. Maaliskuisella Aasian-matkallani punoitin joka ilta SPF50 suojakertoimesta huolimatta, ja aloin tosissani huolestumaan ihoni kohtalosta tulevaisuudessa. Tuolloin matkassani oli mukana huono Garnierin aurinkotuote, se ei pysynyt iholla hikoillessa ja ei tuntunut suojaavan ihoani tarpeeksi.

Isoäitini puolelta olen saanut ripauksen punatukkaisuutta vereeni, olen vaaleaihoinen, vihreäsilmäinen ja ensimmäinen viikko auringossa nostattaa lähinnä pisamat ihoon, kunnes alan hitaasti päivettyä. Koska päivetys tulee hitaasti, niin olen nuorena juossut heti aurinkoiseen kohtaan ja yrittänyt epätoivoisesti imeä auringonsäteitä ihooni. Siinä missä kaverit ruskettuivat viikossa kivasti, sain itse työllä hankittua saman sävyn koko kesän aikana.

Pari vuotta sitten rusketuksen saavuttaminen alkoi kuitenkin tuntua vähemmän merkittävältä asialta. Onko siinä järkeä, että altistan ihoni jatkuvasti ihosyövälle ja rasitan sitä palamisella sen vuoksi, että saan hetkeksi kivan päivetyksen? 

Tämän postauksen julkaisun aikaan olen Espanjassa nauttimassa auringosta, mutta tänä kesänä päätin ottaa ihoni suojaamisen tosissani. En pihistele aurinkovoiteiden hinnoissa tai etsi pieniä ja käytännöllisiä purkkeja, jotka on helpompi kantaa mukana. Nyt satsasin kahteen brändiin, joita on kehuttu parhaimmiksi. 

 

 

Vartalolle aion suihkia koko loman ajan Rienmannin P20 aurinkosuihke suojakertoimella SPF50. Tätä aurinkosuojaa käyttävät kuulemma uimarit ja urheilijat, ja sen pitäisi kestää niin hikoilut ja uimisetkin. Tuote lupaa pysyä iholla 10h ajan, joten yhdellä levityksellä pitäisi siis pärjätä, mutta mikäli ihoa hankaa esim. pyyhkeellä niin sitä tulee lisätä. Itse aion lisätä sitä säännöllisin väliajoin, jos rannalla tulee oltua pitkän aikaa.Tuote sisältää UVA- ja UVB-suojan ja se on nopeasti kuivuvaa, vaikkakin aluksi se tuntuu todella öljymäiseltä. Tuote ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuote saattaa tahrata vaatteet, joten otin mukaani vielä ilta-aurinkoa varten Niveaa, jota käytän hienompien mekkojen kanssa.

Kasvoille valitsin toisen parhaimmaksi kehutun aurinkosuojan Ultra Sunnilta. SPF50 suojakerroin siinäkin ja aion sitkeästi käyttää sitä koko loman ajan. Tätä sarjaa on niin moni kaveri minulle suositellut ja säästynyt palamiselta, joten päätin viimein satsata siihen ja ottaa sen reissuun mukaan. 

Päänahkani olen myös onnistunut polttamaan joka loma, koska olen huono käyttämään hattuja. Tänä vuonna hattu on ostettu jo valmiiksi ja lisäksi laitan jakauskohtaan SPF50 stickiä. Stick on kuivempi kuin rasvaiset aurinkovoiteet, joten toivon mukaan säätyn rasvatukka-lookilta. 

 

 

Koska rusketuskateus kuitenkin iskee, niin rusketukseni saa pääosin muodostua purkista. Vita Liberatan itseruskettavat tuotteet ovat tajuttoman hyviä, joiden muodostama sävy on kauniin ruskea ja kaukana pelätystä oranssista sävystä. Aloitin itseruskettavan kerrostamisen jo hyvissä ajoin ennen matkaa ja mukaan otin Moussen sävyssä Dark, sillä saa vähän paahteisemman ruskean sävyn, Medium on taas sopinut iholleni talvisaikaan.

Kasvoja ruskettamaan otin mukaan Vita Liberatan rusketustipat, jotka on helppo laittaa vaikka yövoiteen sekaan. Rusketustipat voi laittaa myös iholle joko sellaisenaan, jos haluaa tummemman lopputuloksen. Olen kokeillut tippoja muutaman kerran ja vaikuttavat hyviltä, ei tehnyt mitään överiruskeaa, vaan juuri sopivan päivettyneen ilmeen. Loistava tuote muutenkin, saan käyttää niitä omia lempituotteitani ja sekaan voin tiputtaa pari tippaa ruskettajaa. 

Tuote sisältää Neroli-, Ruusu-, Kurkku-, ja Marulauutetta ja se lisää ihon napakkuutta, häivyttää juonteita ja hoitaa ihoa. 

 

 

Ja lopuksi, iltaisin aion lisätä iholleni Lieracin Sunissime SOS -seerumia, jonka Cryo-tekniikka jäähdyttää ihoa auringonoton jälkeen ja sen tuoksu ja koostumus on ihan tajuttoman raikas ja miellyttävä. Tykästyin näihin tuotteisiin Aasian-matkallani ja onneksi kasvoseerumia jäi matkalta vielä 2/3 pulloon. 

 

 

Nyt on sellaisia tuotteita mukana, että jos näillä ei ihoni kestä etelän aurinkoa, niin sitten ei mikään. Viisaintahan olisi tietysti suojata iho vaateilla ja pysyä varjossa, mutta onhan ne hihattomat topit ja shortit kiva kaivaa kaapin pohjalta edes kerran vuodessa esiin.

 

Pages