Ladataan...

Rakastan seerumeita. Erityisesti rakastan kosteuttavia ja siloittavia hyaluronihapposeerumeita, koska ihoni tarvitsee talvisin kosteutta, tai muuten se hilseilee pahasti. Olen kokenut seerumeiden olevan se paras apu iholleni, vaikkakin joskus talvipakkasten aikaan ihoni tarvitsee kosteuden lisäksi myös täyteläisiä rasvoja ja öljyjä.

Olen monesti hehkuttanut Lieracin Hydragenist -seerumin (täällä) olevan lempiseerumini sen valloittavan tuoksun ja koostumuksen vuoksi, eikä sen tilalle ole toistaiseksi löytynyt parempaa seerumia. Keväällä ostin Sokoksen tarjouksesta ranskalaisen Novexpert-sarjan Booster Serum with Hyaluronic Acid -seerumin, koska sitä oli hehkutettu ja kyllä, se pomppasi ensikokeilulta suosikkiseerumiksi. 

 

 

Sen lisäksi, että seerumi tuoksuu ihanalle, se iskee minuun monella tapaa. Tuote sisältää jopa 480mg hyaluronihappoa, joka kosteuttaa, silottaa ja täytelöittää ihoa. Seerumi sisältää neljää eri molekyylikokoa hyaluronihappoa, joka on tärkeää imeytymisen kannalta ihoon, sillä pienillä moleyylikoilla tuote imeytyy ihoon mahdollisimman hyvin sen eri kerroksiin. 

Novexpert-sarjassa minuun vetoaa myös se, että se on neljän ranskalaisen lääkärin kehittämä tuotesarja, joiden raaka-aineet ovat 100% luonnollisia ja säilöntäaineettomia. En ole vielä löytänyt luonnonkosmetiikkaa omakseni, koska kiinnostun erityisesti juuri tällaisista huippuunsa viedyistä "lääkäreiden laboratorioissa kehittämistä tuotesarjoista". Mutta jos vaakakupissa on kaksi yhtä hyvää tuotetta, niin mieluummin valitsen täysin luonnollisen tuotesarjan.

 

 

Tuoksu on minulle yksi tärkeimmistä ominaisuuksista ja valitsen tuotteen usein sen perusteella. Joskus tuoksu menee jopa tärkeysjärjestyslistallani tuotteessa olevien hyvien raaka-aineiden ohitse. Novexpertin seerumin sitruksisen hedelmäiseen tuoksuun ihastuin hulluna ja siksi se ansaitseekin lempiseerumilistani ykköspaikan. 

Koostumukseltaan tuote on melko paksua ja geelimäistä, se tuntuu hetken tahmaiselta, mutta imeytyy nopeasti ihoon. Se kosteuttaa ihoa ihanasti ja iho tuntuu pehmeältä ja melkein täyteläisemmältä. Ainoa miinus tuotteelle tulee siitä, että säilöntäaineiden puutteen vuoksi tuote täytyy käyttää kuuden kuukauden kuluttua avaamisesta, mutta siinä ajassa se kuluukin sopivasti loppuun aktiivisesti käytettynä. 

Tuote sopii normaalin ihon lisäksi kosteusköyhälle, herkälle, ikääntyvälle tai rasvaiselle iholle, joka kaipaa öljytöntä kosteustuotetta. 

 

  Tuotetta on myynnissä Sokoksella ja sen hinta on noin 50 euroa. Seerumi on ollut ainakin pari kertaa hyvässä n. 35 euron tarjouksessa Sokoksella ja itse aion jatkossa bongailla alennuksia, jotta pääsen ostamaan tätä ihanuutta lisää! Tuotesarjassa on myös muita tuotteita, ja jos seerumi on näin ihanaa, niin pakko testailla myöhemmin myös sarjan muita tuotteita.   Oletko sinä kokeillut tuotetta? Tai muita Novexpertin tuotteita? Kaikki hyvät tuotevinkit otetaan vastaan!  

Ladataan...

Meikinkiinnitys- ja hoitosuihkeet löysin oikeastaan kunnolla vasta pari vuotta sitten, vaikka niitä on ollut pitkään eri merkkien valikoimissa. Nuorempana en ehkä ymmärtänyt hoitavien suihkeiden päälle, eikä ihoni tarvinnut meikkikerroksia toisiinsa sulattavia suihkeita, jos joskus pakkeloin meikin liian maskimaiseksi. Kosteuttavat suihkeet olivat ihan kivoja, mutta mielestäni aika turhia lisätuotteita. Kiiltämistä ehkäisevistä ja meikinkiinnityssuihkeista en ollut varmaan edes kuullut.

 

 

Tällä hetkellä käytössäni on neljä suihketta, kukin vähän eri tarkoituksiin. Lumenen Lähde-linjan Pure Artic Hydration Spring Water Mist kosteuttava suihke on työpöydälläni siltä varalta, että kasvojen iho kuivuu päivän aikana. Tietokoneen ääressä istuessani iho kuivuu ja punoittaa ja suihke raikastaa ja kosteuttaa ihoa. Jos taas töiden jälkeen on menoa, lisään vanhan meikkikerroksen päälle peitevoidetta ja puuteria ja lopuksi suihkautan kasvosuihketta iholle, jotta meikkikerrokset sulautuvat toisiinsa ja meikki näyttää fressimältä. Tykkään tästä suihkeesta tosi paljon, suihke on tarpeeksi hienoa, se tuntuu kosteuttavan ihoa ja tuoksu on raikas. 

 

 

Urban Decayn meikinkiinnityssuihkeita voidaan kutsua jo miltei kulttituotteiksi, ja niitä käytän kun haluan, että meikkini kestää koko päivän. UD:n suihkeilla meikki pysyy jopa 12 tuntia ja rasvoittuva otsani ei kiillä päivän päätteeksi. 

De-Slick Makeup Setting Spray on kesällä käytössäni, jolloin ihoni ei ole pintakuiva ja Chill Makeup Setting Spray taas sopii pintakuivalle sekaiholle talvisin. 

 

 

Näillä suihkeilla pärjäisin mainiosti, mutta joukosta löytyy yksi tuote, jolle on omat päivänsä. Clarinsin Fix´ Make Up* on kevyesti ruusuntuoksuinen meikinkiinnittäjä, joka on ehdottomasti kaunein ulkonäöltään. Arkailin ensin suihkeen ostamisen kanssa, sillä se tuoksuu ruusulle; tuoksu, josta en yleensä pidä. Tuoksu on kuitenkin mieto ja olen oppinut jopa tykkäämään siitä enemmän kuin UD:n suihkeista. Clarinsin suihkeeseen tartun aamuina, jolloin olen tehnyt meikistäni liian mattaisen ja juonteet korostuvat entisestään. Suihke kiinnittää meikin ja sulauttaa meikin kerrokset paremmin toisiinsa.

Tuotteessa on myös anti polution-suoja, eli se suojaa ihoa päivän aikana saasteilta. Vaikka itse käytän tuotetta lähinnä meikin kiinnittämiseen, se sopii myös erinomaisesti päivän aikana käytettäväksi, jos meikki kulahtaa ja iho kaipaa raikastusta. Suihke sopii mielestäni monelle ihotyypille, rasvaisen ihon kiiltelyä se hillitsee, kuivaa ihoa se raikastaa ja meikkikerrosten yhteen sulattaminen saa meikin näyttämään kuulammalta. 

 

 

Neljää suihketta tuskin kukaan tarvitsee, mutta oma suihkemääräni kertoo mieltymyksestäni tuotteisiin ja siitä kuinka hyviä tuotteita ne ovat! Suihkeisiin mieltyminen kertoo varmasti myös siitä, että ihoni ei ole enää samanlainen kuin nuorena ja vaatii erilaisia tuotteita pysyäkseen hehkeänä ja kuulaana. 

 

Käytättekö te monia suihkeita?

 

LUE MYÖS:

KOUKUTTAVAT MEIKINKIINNITYSUIHKEET

LUMENE LÄHDE

 

*affiliate-linkki

Ladataan...

Lumenen uusi SISU- tuotesarja lanseerattiin keväällä jossain välimaastossa Lähde ja Valo- sarjojen lanseeraamisten aikoihin. Tämän sarjan moni koki mielenkiintoisimmaksi kaikista uutuussarjoista, mutta minuun se ei koskaan kolahtanut erityisesti. Vaikka olenkin "kiireistä kaupunkielämää viettävä", eli sarjan kohderyhmää, niin minuun vetoaa enemmän hedelmäiset kosteuspommit ja erilaiset heleyttä tuovat tuotteet.

Sarjasta ei ensin oikein huvittanut kirjoittakaan ja blogissani tykkään suurimmaksi osaksi kirjoittaa tuotteista, joista pidän erityisesti. Kirjoitan myös tuotteista, joissa on jotain uutta, erikoista tai erilaista. Toisinaan blogiini eksyy myös tuote, josta en välttämättä itse pidä, mutta uskon jonkun muun siihen tykästyvän, koska makuja ja mieltymyksiä on niin monia. 

 

 

Moni muu uutuustuote siis kiri keväällä blogissani SISUN ohitse, mutta tuotteet ovat kesän aikana vaivihkaa hiipineet käyttööni. Tänä kesänä olen erityisesti haikaillut luonnon ja metsän ääreen, pois kaupungista saasteiden ja pakokaasujen keskeltä ja ehkä siksi SISUN tuoksumaailmakin on tuntunut paremmalta kuin miltä sen talvella koin. 

Siinä missä Lähde lupaa kosteutta iholle, Valo hehkua ja energiaa, niin SISU (Urban antidottes) suojaa ihoa saasteilta ja ilmaston haittavaikutuksilta. Tuotteissa on raaka-aineina pohjoisen lähdevettä ja männykaarna- ja kuusenokastyviuutetta. SISU suojaa, kosteuttaa ja puhdistaa ihoa päivän pölyiltä ja saasteilta tehden ihosta raikkaan, virkistyneen ja heleän.

 

 

Seerumihulluna kokeilin ensimmäisenä kosteuttavaa Urban Intense Hydrating seerumia, joka on ruskeassa pipettipullossa. Tuotteen koostumus on paksuhkoa kellertävää geelimäistä nestettä ja se tuoksuu ihan havuneulasille. Seerumi on täyteläistä ja liukuu ihanasti iholle jättäen pehmeän ja hetkeksi vähän tahmean pinnan. Pipettiin on välillä hankala saada tuotetta ja joudun joskus painamaan valkoisesta kumipäästä kahdesti, ennenkuin saan tuotetta pipettiin. Se johtuu siitä, että tuote on aika paksua, eikä vesimäistä litkua.

Se mikä minulla tuotteessa kuitenkin alunperin tökki, on sen tuoksu. SISU-tuotteista seerumissa on mielestäni voimakkaimmin metsäinen tuoksu tai sitten se voimistuu mielessäni "maanläheisen" ruskean pullon ja kellertävän nesteen myötä. 

 

 

Recover & Protect Facial kasvoöljyn tuoksu on alkuun miedompi, mutta imeytyessään ihoon tuoksu voimistuu. Öljy tuntuu ensialkuun aivan liian paksulta, mutta se imeytyy ihoon pikkuhiljaa ja jättää ihon itseasiassa todella pehmeäksi, eikä iho jää oljyisen kiiltäväksi. Olen kuitenkin kokenut öljyn liian  raskaaksi tuotteeksi kesäaikaan käytettäväksi, mutta talvella ihoni janoaa tämäntyyppisiä tuotteita. 

 

 

Puhdistava Deep Clean Purifying Mask naamio sisältää epäpuhtauksia ja rasvaisuutta imevää kaoliininia ja se ei kuivu iholle kovaksi maskiksi, kuten jotkut samantyyppiset puhdistavat savipohjaiset naamiot tekevät. Tuote sisältää kuorivia osia lakasta ja se jättää ihon puhdistetuksi, sileäksi ja raikkaaksi. Naamion jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja kirkkaamalta ja näyttää siltä kuin ihohuokoiset olisivat supistuneet. 

 

 

Aluksi en kokenut tuotesarjaa omakseni sen tuoksumaailman vuoksi. Löysin kuitenkin kesän alussa omat hetket, joihin tuotesarja sopi erityisesti, nimittäin kesämökkeily. Sinne metsän ja järven ääreen teki mieli ottaa tuotesarja mukaan, ja rauhoittua kaupungin levottomuudesta metsäisen tuoksuisilla tuotteilla.

Syväpuhdistavia naamio sopi saunan jälkeen käytettäväksi ja niitä kannattaakin käyttää saunan jälkeen, koska ihohuokoiset avautuvat lämmössä. Ravitsevaa öljyä en ole kesän aikana käyttänyt, mutta ehkä otan sen käyttöön talvea vasten, kun ihoni kuivuu ja tarvitsee ravitsevia hoitotuotteita. Käytän toisinaan seerumia ja puhdistavaa naamiota ja tuntuu, että kesän kuluessa olen luontokaipuussani myös tottunut tuoksuun pikkuhiljaa. Katsotaan sitten totunko siihen enemmän, kun otan öljyn käyttöön talvea vasten. 

 

Iskikö SISU sinuun? Mistä Lumenen uusista sarjoista sinä tykkään eniten? 

*tuotteet saatu 

 

Ladataan...

Pages