Ladataan...

Mietin tätä kirjoittaessani, että olen ripsivärimaailmassa aika ummikko, koska luotan vain muutamaan hyväksitodettuun ripsiväriin, jotka olen vuosien varrella todennut parhaimmiksi minulle.

Yksi ripsiväri, jota olen pitkään halunnut testata, on Too Faced-sarjan Better Than Sex.  Kulttimaineista ja erikoisesta nimestään tunnettua ripsiväriä hehkutetaan ja ylistetään ympäri maailmaa kauneusblogeissa. Monet pitävät sitä yhtenä parhaimmista ripsiväreistä, sillä se nostaa ja taivuttaa ripsiä ylöspäin ja runsaan volyymin saa vain parilla kerroksella. 

 

 

Ihana Kissis-blogin Heini toi ripsivärin minulle testiin Ruotsin reissultaan ja pääsin vihdoin kokeilemaan sitä!

Ripsivärin hylsy on upea vaaleanpunaisen helmenhohtoinen ja sen pahvipakkaus lupaa prosenteillaan ja kuvillaan huimaa tuuheutta ja taivutusta. Aika tarkka arvio tuo 1,944% lisää volyymia, heh. 

 

 

Suurista lupauksistaan huolimatta ensimmäiset käyttökerrat olivat pettymys, sillä makuuni se ei antanut tarpeeksi tuuheutta. Lisäksi ripsiväri suttasi silmäluomeni, koska massa oli liian märkää ja harjakset osuivat ripsien välistä ihoon vaikka kuinka yritin varoa sotkemasta. En myöskään tajua tiimalasimuodon ideaa?

 

 

Ripsivärin pysyvyyttä myös kehutaan ja sen on kerrottu kestävän mm. jumpat ja hikoilemiset. Minulla ripsiväri varisee silmien alle päivän aikana ja ilman luomenpohjustajaa silmäluomien rasvoittuessa se jäi parissa tunnissa pandakarhuksi silmien alle.

Parin viikon jälkeen ripsivärin kuivahtaessa se paranee kuitenkin huomattavasti, kuten monen ripsivärin kanssa käy. Ripsiin saa volyymia päivä päivän jälkeen enemmän ja se ei enää sotke silmäluomia, koska massa ei ole niin märkää. Kun massaa saa enemmän ripsiin, niin se tuntuu taivuttavankin ripsiä enemmän. 

 

 

Kuva otettu ripsivärin ensimmäisillä käyttökerroilla. Ihan OK lopputulos, mutta parin viikon jälkeen se antoi enemmän tuuheutta. 

Alkupettymyksen jälkeen ripsiväri menee loppujen lopuksi sinne "ihan kiva" -osastoon. Jos se olisi edullisempi niin saattaisin sen ehkä vielä joskus ostaa arkikäyttöön. Kunhan muistaa käyttää luomenpohjustajaa ja tarkastaa silmänaluset päivän aikana mahdollisilta pandakarhuilta. 

Tuotteita myy esim. Sephora-liike Tukholmassa ja sen hinta on päälle 20 euroa. 

 

Olenko ainut, joka tuotteesta ei niin innostunut vai löytyykö täältä ripsiväriin hullaantuneita?

Ladataan...

Kävin pari viikkoa sitten kuuntelemassa blogitilaisuudessa yhdestä todella ihmeellisestä tuotteesta. Remescar Eye Bags and Dark Circles on belgialainen tuote, joka lupaa häivyttää silmäpussit välittömästi yhdellä levityskerralla. Tuotteen teho perustuu savimineraalien ja peptidien yhdistelmään, joka vahvistaa ja kiinteyttää ihoa. Tuote on vähän kuin silmäpussien tukisukka, se napakoittaa ihoa, häivyttää tummat silmänaluset ja taikoo silmäpussit pois. 

 

   Olen yleensä skeptinen tuotteisiin, jotka lupaavat ihmeitä ja yksikään tummia silmänalusia häivyttävä tuote ei ole onnistunut häivyttämään lapsesta saakka silmieni alla olevia tummia silmänalusia. Tilaisuudessa vaikutuin kuitenkin jo esittelyhetkellä ennen ja jälkeen -kuvista ja viimeistään kun meikkaaja Laura Andersson demostroi mallin avulla tuotteen tehoa, niin pakkohan siihen oli uskoa. Todistimme, kuinka kahdessa minuutissa mallin kasvojen oikeanpuoleinen silmäpussi ja tumma varjo häivyttyi pois.    

 

Remescar Eye Bags and Dark Cirles on meikin ja hoitotuotteen välimuoto, ehkä pikakaunistaja voisi olla sille sopiva kuvaus. Tuotetta on tarkoitus laittaa silmänympärysvoiteen päälle taputellen aloittaen sisänurkasta. Levityksen jälkeen on tärkeää pysyä kahden minuutin ajan ilmeettömänä, kunnes tuote on kuivunut iholle. Ylimääräinen tuote kuivuu iholle jauhomaiseksi ja sen voi pyyhkäistä pois vaikka topsypuikolla. Tuotteen teho kestää 8-10 tunnin ajan. 

Kokeilin tuotetta tilaisuuden jälkeen, mutta olen siinä mielessä huono testaaja, sillä minulla ei ole silmäpusseja. Kahden minuutin jälkeen tuotteen napakoittavan tunteen kuitenkin huomaa ja fiilis on tosiaan vähän kuin silmänalusille olisi vetänyt tukisukkahousut.

Kuten epäilin tummien silmänalusteni kanssa, niihin se ei pureutunut. Ehkä tuote toimii väsymyksestä johtuviin tummiin silmänalusiin? Ainakin demossa mallin toisen puolen varjo vaaleni huomattavasti.

 

  

 

Tuotteen alle kannattaa laittaa kunnon kerros silmänympärysvoidetta, varsinkin jos iho on kuiva. Itse laitoin tuotetta ensin liikaa ja liian isolle alueelle, jolloin se korosti kuivan ja ohuen ihon ryppyisyyttä. Lisäksi laitoin ensimmäisellä kerralla tuotteen päälle peittävää peitevoidetta ja pelästyin kuivan näköistä lopputuloista. Suosittelen siis kokeilemaan pari kertaa, jos tuote ei meinaa toimia oikein ensimmäisellä kerralla. Öljymäiset tuotteet saattavat heikentää tuotteen tehoa, joten niiden käyttöä kannattaa välttää.  

Tuote sopii mm:

  • näkyviin silmäpusseihin
  • nestekertymiin silmien alle
  • väsymyksestä johtuviin tummiin silmänalusiin
  • miehille
  • niille, jotka toivovat silmäpussien häivyttäjää, mutta eivät käytä meikkiä

Tuotetta on saatavilla apteekeista ympäri Suomen ja tuotteen suositushinta on 34,90 euroa. Valmistaja itse uskoo tuotteen tehoon niin paljon, että antaa sille tyytyväisyystakuun. Remescarin sivuilla täällä on nähtävissä videoita tuotteen tehosta. 

 

Miltä tuote kuulostaa?

*tuote saatu

 

 

 

Ladataan...

Amerikkalainen kosmetiikkasarja Kiehl´s on tunnettu siitä, että se tekee vuosittain yhteistyötä eri tahojen kanssa. Sarja on sitoutunut jo 60 vuoden ajan auttamaan erilaisia yhteisöjä ja tänä syksynä Kiehl´s haluaa lisätä tietoisuutta autistimista yhdessä Autism Speaks-järjestön kanssa. Kampanja on tehty yhdessä amerikkalaisen näyttelijä Matthew McConaugheyn kanssa ja tarkoitus on tarjota tukea ja palveluita lapsille ja perheille, jotka elävät autismin kanssa.

Autismikirjoilla on 1% maailman väestöstä ja yhteistyön tavoitteena on lisätä ymmärrystä ja hyväksyntää autistisia lapsia kohtaan ja kerätä varoja elintärkeään tutkimustyöhön. Kiehl´s on tehnyt Matthew McConaugheyn kanssa videon, jota Kiehl´s rohkaisee jakamaan Facebookissa. Jokaisen jaon myötä Kiehl´s lahjoittaa dollarin Autism Speaks-järjestölle aina 200.000 dollariin asti. Video on myös Suomen Kiehl´sin Facebook-sivuilla. 

 

 

Kampanjan kunniaksi sarjan klassikkotuotteesta *Ultra Facial Creamista lanseerattiin Limited Edition versio, jonka ulkoasun Matthew McConaughey on suunnitellut. Voide lupaa 24h kosteutta ja se sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle ja suojaksi koviin sääolosuhteisiin. 

En ollut aiemmin käyttänyt tuotetta, mutta kokeillessani sitä ensimmäistä kertaa ymmärsin miksi se on niin suosittu. Voide on sellaista vähän tuoksuttoman apteekkivoiteen oloista, mutta se kosteuttaa ja pehmentää ihoa huomattavan paljon. Kevyestä koostumuksestaan huolimatta se on mielestäni tarpeeksi ravitsevaa myös yökäyttöön. Tuote jää hetkeksi iholle kivalla tapaa liukkaaksi ja olen tehnyt sen avulla muutaman minuutin kasvohieronnan iltaisin. 

 

 

Tunnen monesti aamuisin kuinka ihosta on puskenut yön aikana rasvaisuutta, mutta sitä kiristää ikäänkuin kosteus olisi kadonnut yön aikana. Ultra Facial Creamin jäljiltä ihoni on tuntunut pehmeämmältä ja kosteammalta kuin monen muun voiteen jäljiltä, joten kyllä se tuntuu lunastavan lupauksensa pitkäkestoisesta kosteuttajasta. Ultra Facial Cream sopii mielestäni myös meikin alle ja ainakaan omalle sekaiholleni se ei ole ollut liian täyteläistä nyt ilmojen kylmetessä. 

Syksy tuo mukanaan myös toisen uuden tuotteen nimeltä Cucumber Herbal Conditioning Cleanser. Puhdistusemulsio on pari Cucumber Alcohol-Free Toner kasvovedelle, joka on Kiehl´sin klassikkokasvovesi. Kurkku-uutetta sisältävä puhdistusemulsio sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle rauhoittaen ja puhdistaen sitä hellävaraisesti. Tuote on biohajoava, se ei sisällä sulfaatteja ja on saippuaton. Tuote on raikkaan tuoksuinen (ehkä aavistuksen kurkkumainen?)  ja geeliemulsiomainen koostumus lähtee vaahtoamaan kevyesti veden avulla. 

 

 

 

Ultra Facial Creamiin tykästyin, vaikka yleensä tykkäänkin tuoksuvista tuotteista ja kauniista lasipurkeista. Kiehl´s osaakin mielestäni aina yllättää. Pelkistetyt purkit pitävät sisällään todellisia helmiä, joiden laadukkuuden toteaa vasta testaillessa niitä. Kiehl´s antaa myyntipisteillään näytteitä kokeiluun, joten suosittelen menemään ihotyyppitestiin ja kokeilemaan tuotteita. Jos sarja ei ole vielä tuttu, niin saatatte jäädä koukkuun Kiehl´sin maailmaan, kuten minulle kävi.

Limited Edition Ultra Facial Cream on saatavilla Kiehl´sin myyntipisteistä Stockmannilla ja sitä on saatavilla rajoitettu määrä. Tuotteen koko on runsaat 125 ml ja se sopii hyvin myös unisex-voiteeksi.  

*tuotteet saatu testiin

 

*affiliate-linkki

Pages