Ladataan...

*mainoslinkki/tuotteet saatu

Tällä viikolla blogissani ihastellaan koreakosmetiikkaa. Koreakosmetiikkaboomi ei näy hiljentyvän ja Suomeen virtaa tasaisella tahdilla uusia merkkejä. Korealainen kosmetiikka on syystäkin kehuttua, sillä tuotteet ovat innovatiivisia, mielenkiintoisia ja usein edullisempia kuin länsimaalaisten brändien tuotteet. Itse olen pääsemässä vasta alkuun koreakosmetiikan maailmassa, mutta tämän postauksessa esitellyn tuotesarjan myötä taisin menettää lopullisesti sydämeni koreakosmetiikalle. 

 

 

Jos jokin minut saa innostumaan erityisesti, niin se on koreakosmetiikka tyylikkäillä purkeilla ja luonnonmukaisilla raaka-aineilla. Jos sarjan takana on vielä mielenkiintoinen tarina, olen melko varmasti myyty. 

Eleven lanseerasi loppuvuodesta huippumielenkiintoisen sarjan nimeltä *THANK YOU FARMER. Korealainen tuotesarja tuli markkinoille vuonna 2015 ja sen suosio on kasvanut hurjaa vauhtia maailmalla. Kauniissa, ajattomissa purkeissa olevien tuotteiden taustalla on ideologia tuotteiden säännöllisestä ja pitkäjänteisestä käytöstä, eikä brändi lupaa ihmeitä yhdessä yössä. Tässä vaiheessa on kuitenkin pakko sanoa, että vaikka ihmeitä ei olisikaan luvassa, niin ainakin syvän ihastuksen tuotesarja sai aikaan heti ensikokeilulla. 

 

 

Tuotesarja käyttää tuotteissaan luonnosta saatuja raaka-aineita ja saa inspiraationsa maanviljelystä. Sarjan perustaja onkin maaviljelijän poika, jonka vuoksi tuotteet on valmistettu ja suunniteltu maanviljelijän mielellä ja sydämellä, sekä yksinkertaisilla ja tehokkailla raaka-aineilla.

Sarja uskoo, että kuten maanviljelyssä, myös ihonhoidossa päästään parhaisiin tuloksiin pitkäjänteisellä hoidolla. Thank You Farmer ei seuraa trendejä ja suuren mainostamisen sijaan se uskoo siihen, että sarjan maine kasvaa käyttäjäkokemusten ja hyvien tuotteiden myötä. 

 

 

Olen testaillut tuotteita syksyn ajan, enkä muista milloin olisin ollut näin innoissani kokonaisesta tuotesarjasta. Tuotteissa on hyvät raaka-aineet ja kosteuttava *True Water Deep Serum ja *True Water Deep Cream ovat olleet parasta pintakuivalle iholleni ja sen linjan tuotteet veivät sydämeni ensikokeilulla. 

 

 

Koska tuotteita on sen verran monta esiteltävänä, niin perehdyn seuraavassa postauksessa niistä tarkemmin. Jos joku kuitenkin innostui sarjasta jo tässä vaiheessa ja haluaa päästä käsiksi tuotteisiin, niin eleven tarjoaa blogini lukijoille alennuskoodin NIINA11, jolla tuotteista saa 11% alennuksen 31.12.2018 saakka. Tuotteita on  myynnissä *eleven.fi-verkkokaupassa. 

Samalla käynnistän blogissani arvonnan, joka alkaa tänään ja on voimassa 27.12.2018 saakka. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla, että onko korealainen kosmetiikka sinulle jo tuttua ja miltä Thank you farmer kuulostaa.

Palkintona arvonnassa on True Water-linjan seerumi ja voide ja Back To Island-linjan Cleansing Water.

Ilmoitan voittajalle sähköpostitse. Sähköpostin saan kommentin takaa, ellet ole Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä. Silloin pyydän jättämään sähköpostiosoitteen kommenttiin. Sähköpostiosoitetta käytetään vain arvontaan ja poistan sen kommenteista ajan kuluessa. Mikäli voittaja ei vastaa kahden viikon kuluessa viestiin, niin arvon seuraavan voittajan. 

 

 

Ladataan...

Ladataan...

*postauksen tuote saatu testiin

Kiehl’sin klassikkotuotteet saavat perinteisesti jouluisin ylleen joulukuosin ja tänä vuonna taiteilija Andrew Bannecker on suunnitellut pakkausten kuosit. Sain kokoelmasta täyteläisen Creme De Corpsin Whipped Body Cream-vartalovoin, joka on saanut erityisen designin Andrewlta.

Vartalovoidetta koristaa juhlava kultainen kansi ja säväyksen joulun henkeä tuo kiiltävän punaiset kirjaimet ja tähtikuviot. Designistä tulee mieleeni vanhat kuusenkoristeet tai karkkipaperit. 

 

 

Creme De Corps Whipped Body Butter Classic on nimensä mukaisesti kuin vispattua vartalovoita ja kuivaihoisen unelma. Täyteläinen, mutta ilmava vartavoi on pehmentävä ja suojaava ja se sisältää kolmea kuivan ihon hellijää,  sheavoita, squalanea ja jojobaöljyä.  

 

 

Sheavoi tunnetaan täyteläisestä koostumuksestaan ja se tuo voiteeseen rasvaisen ja kosteuttavan ominaisuuden. Squalane on tunnettu myös hyvin kosteuttavasta vaikutuksestaan. Kiehl’sin squalane on kasviperäinen ja peräisin oliiveista. Jojobaöljy taas ravitsee ihoa, estää kosteuden haihtumista ja pehmentää ihoa. 

 

 

Tuotteen tuoksua kuvaillaan kevyen koukuttavaksi ja siinä tuoksuu hunaja. Minun makuuni migreeniherkkänä hunajan tuoksu on liian voimakas, joten epäilen, että tuoksuherkkäisten tuote tämä ei ole. Itse rakastan sen sijaan neutraalimman tuoksuista Creme De Corpsin vartaloemulsiota, joka sekin on erittäin täyteläistä ja tekee ihosta superpehmeän. Tuotteesta olen kirjoittanut aiemmin täällä

Tuotteita on saatavilla jouluan ajan Kiehl’sin myyntipisteistä Stockmannilta ja täällä. Tuotteen arvioitu kuluttajahinta on 36 euroa. 

 

LUE MYÖS:

Kiehl´sin tarina

Kiehl´s Glow Formula Skin Hydrator

 

Ladataan...

Etanaseerumi voi kuulostaa siitä ensikertaa kuulevalle epäilyttävälle, mutta korealaisessa kosmetiikassa etanaseerumi on suosittu raaka-aine. Etanaseerumia on monissa tuotteissa, kuten seerumeissa, voiteissa ja naamioissa ja se on tunnettu erittäin hoitavasta vaikutuksestaan. 

Yksi suosikkituotteistani on ollut pitkään Cosrx:n Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, joka on oikea etanaseerumeiden kuningatar, sillä se sisältää peräti 96% etanaseerumia.  

 

 

Etanaseerumin käyttö kosmetiikassa on lähtenyt aikoinaan siitä, kun etanan hoitajien käsien huomattiin olevan silkkisen pehmeitä ja kosteutuneita ja sen vaikutuksia ruvettiin tutkimaan tarkemmin.  Erittäin ravinnerikkaan etanaseerumin kerrotaan kosteuttavan ihoa ja olevan hyvä antiage-tuote, sillä se lisää ihon kimmoisuutta ja heleyttä. Se estää myös kosteuden haihtumisen iholta ja korjaa akneihoa. Etanaseerumi sopii kaikille ihotyypeille ja hoitaa ihoa kuivista kohdista pigmenttiläiskiin. 

Tuote ei tuoksu millekkään ja se on kirkasta, paksua, venyvän tahmeahkoa nestettä, joka liukuu iholla ensin hetken ja imeytyy ihoon pikkuhiljaa muttei jätä tahmaista lopputulosta. Rakastan tuotteen liukuvaa tekstuuria ja sitä miten helposti se levittyy iholle. Tuote tuntuu hoitavan, kosteuttavan ja pehmentävän ihoa, mutta talvisaikaan olen vielä lisännyt essencen päälle hyalyronihapposeerumia, jolla on myös kosteuttava vaikutus ja kykyä sitoa kosteutta itseensä. Tuote riittää mainiosti yksistään kosteuttamaan, mutta itse tykkään korealaisesta tavasta kerrostaa hoitotuotteita iholle. 

 

 

Suomen verkkokaupoissa tuotteen hinta on noin 25 euron luokkaa, joka on melko edullinen pakkauskokoonsa nähden. Tuote on 100ml pullossa ja seerumi kestää iäisyyden, sillä sitä ei tarvitse kuin painalluksen tai kaksi kerrallaan. 

Tuotetta on saatavilla greenandgrance.com ja kokoskin. fi- verkkosivuilta.  Itse tilasin tuotteen ebaystä, jossa sitä on saatavilla hieman edullisempaan hintaan. 
 
Onko muita etanaseerumeihin hullaantunteita? 
 
 

 

Pages