Ladataan...

Real Techniquesin upeat sisarukset Sam & Nic vierailivat toissa viikolla Suomessa messujen alla ja monelle tapaaminen oli kunnon fanihetki. Itse pääsin aiemmin sillä viikolla tapaamaan naiset maahantuojan järjestämässä tilaisuudessa, jossa kaksikko piti meille masterclassin. Harvoinpa tulee ketään varsinaisesti fanitettua, mutta olihan se mahtavaa tavata naiset menestyvän sivellinsarjan takaa ja kuunnella heidän vinkkejään ja suosikkituotteitaan.  

Tilaisuudesta saimme mukaan upouuden Limited Edition Brush Crush Volume 2 -kokoelman, joka on saanut inspiraationsa avaruudesta. 

 

 

 

Persoonalliset ja hopeisen kimaltelevat varret omaava kokoelma on saanut inspiraationsa avaruuden lisäksi metallisista trendeistä. Ensiajatukseni siveltimistä oli, että vähän turhan erikoisen näköisiä makuuni, mutta kun siveltimet ottaa käteen niin tajuaa niiden erinomaisuuden. Siveltimien muotoa on tosissaan mietitty, sillä ne istuvat käteen tukevasti ja peukalo ikäänkuin asettuu oikeaan kohtaan.

Aivan ehdoton suosikkini siveltimistä on meikkivoidesivellin 301. Ikisuosikkini on ollut Sigman F80 sivellin, mutta se jäi käyttämättömäksi heti, kun levitin meikkivoiteen ensi kertaa tällä siveltimellä. 301 on nimittäin makuuni paljon parempi, pehmeämpi ja miellyttävämpi iholla. Sigmalla tulee työstettyä meikkivoidetta ihoon pyörivin liikkein, mutta tämä levittää meikkivoiteen kevyin ja pehmein vedoin ihoon, oli sitten kyse ohuemmasta tai paksummasta meikkivoiteesta.

 

 

Siveltimessä on tasainen pinta, jolla meikkivoidetta voi liu´uttaa ihoon muutamilla sipaisuilla, mutta meikkivoidetta voi myös työstää halutessaan ihoon pyörivin liikkein. Paksu varsi heti sivellinosan jälkeen on neliskulmainen ja siitä saa yllättävän tukevan otteen. Pieni, mutta merkittävä asia mitä tulee siveltimen käyttömukavuuteen ja siksi siitä tulikin lempisiveltimeni kertaheitolla. 

Puuterisivellin 300 on iso, pullea ja pyöreäkärkinen pehmeä sivelli, joka sopii puutereiden tai aurinkopuuterien levittämiseen. 

 

 

Poskipunasivellin 302 on pienempi ja vähän napakampi versio isommasta puuterisiveltimestä. Siveltimellä voi levittää mallinsa puolesta mielestäni myös varjostuksia poskivakoon, koska se on vähän litteämpi toiselta puolelta. 

 

 

304 on mitä hentoisin ja pehmein viuhkasivellin, jolla levittyy highlighterit niin poskipäille, kulmaluulle kuin nenän varteenkin. 

 

 

305 luomivärisivellinen on monikäyttöinen, sillä saa levitettyä luomivärit liikkuvalle luomelle, luomivakoon ja se sopii myös häivyttämiseen. Koska sivellin ei ole kauttaaltaan täysin pyöreä vaan toiselta puolelta litteämpi, se sopii eri tarkoituksiin. 

 

 

Vaikka alkuun ihmettelinkin siveltimien erikoista ulkonäköä, niin ainakin kasvosiveltimistä tuli loppujen lopuksi ihan suosikkeja. Meikkivoidesivellin on ollut joka päivä käytössäni ja hullaannuin näiden siveltimen myötä taas pitkästä aikaa Real Techniquesin siveltimiin. 

 

 

 

Siveltimiä on myynnissä rajoitetun ajan ja niitä on saatavilla Sokos-tavarataloista. Siveltimet saapuvat myymälöihin marraskuun alussa eli ihan pian! 

Miltä siveltimet näyttävät? 

 

*tuotteet saatu testiin

Ladataan...

Lancôme on merkki, joka tunnetaan luxustuotteistaan niin ihonhoidon kuin meikkien saralla. Sarjan tuotteet on kehitelty viimeiseen saakka esim. koostumuksen suhteen ja vaikka käytän paljon edullisemman hintaluokan tuotteita, niin usein laittaessani Lancômen tuotetta huomaan, että tuotteessa on vain kaikki jotenkin kohdillaan. 

 

 

Tällä tavoin kävi *Lancôme Teint Idole Ultra Wear -meikkivoiteen kanssa, jota kokeilin ensi kertaa syksyn aikana. Teint Idole Ultra Wear hipoo täydellisyyttä, enkä ihmettele, että moni on meikkivoiteeseen rakastunut. 24h pidon lupaava meikkivoide sopii paremmin normaalista sekaiholle, mutta myös kuivaihoiset ovat siihen tykästyneet, jos kaipaa kestävää ja samettista pintaa antavaa meikkivoidetta. Itsekin rakastuin meikkivoiteen antamaan samettiseen, mutta silti jotenkin kuulaseen lopputulokseen. Tuote on puolipeittävä, mutta halutessaan siitä saa peittävämmän kerrostamalla.

Meikkivoide häivyttää myös nenän vieressä laajentuneet ihohuokosetkin yllättävän hyvin ja se vain yksinkertaisesti asettuu iholle kauniisti. Sekaihon vuoksi jotkut meikkivoiteet liejuuntuvat ihollani päivän aikana, mutta tämä meikkivoide pysyy paikallaan hyvin, vaikka se illasta otsa vaatiikin vähän puuteria. 

 

 

Vaikka ihoni on pintakuiva, niin olen onnistunut käyttämään meikkivoidetta huolehtimalla ihon kunnollisesta kosteutuksesta ja tarvittaessa laittamalla pohjalle jonkun heleyttä ja kosteutta tuovan pohjustustuotteen. Sekoitan meikkivoiteeseen usein esim. Kiehl´sin Glow Formula Skin Hydrator-tuotetta täällä, joka tuo iholle lisähehkua ja kosteutta, mutta samalla se ohentaa vähän peittokykyä. Toisinaan laitan voiteen meikkivoiteen alle kosteusvoiteena.  

 

 

Sävynäni on ollut 02 Light Rose, joka on melko vaalea ja punapohjainen. Sävy on nyt passeli, kun iholla on vielä vähän rusketusta, mutta se jää talvella liian tummaksi ja punertavaksi. Sävy 01 on keltapohjaisempi ja olen mielestäni vähän näiden kahden sävyn väliltä. Meikkivoide tummuu iholla vähän, joten se kannattaa huomioida sävyä valitessa. Sävyn tummumisen näkee melkein samantien iholla. 

 

 

Kuvassa ihollani on Kiehl´sin Glow Formula Skin Hydrator ja kerros Teint Idole Ultra Wear -meikkivoidetta kevyesti meikkivoidesiveltimellä levitettynä. Meikkivoide tasoittaa ihon kirjavuuden, mutta näyttää silti luonnolliselle. Ja mikä ihaninta, se ei tunnu iholla lainkaan. 

 

 

Tuotteessa on hennon parfyyminen, mutta miellyttävä tuoksu.  

Teint Idole Ultra Wear meikkivoidetta on saatavilla mm. Sokos-tavarataloista täältä ja elevenin verkkokaupasta *täältä

 

 

*tuote saatu testiin 

*mainoslinkki

Ladataan...

Essencen syksyn uutuustuotteiden yksi mielenkiintoisimmista tuotteista oli ehdottomasti magneettiripset. Kun kuulin näistä ensi kerran, niin epäilin vähän niiden toimivuutta, mutta ne ovat oikeasti tosi kätevät. Sen lisäksi, että ripsiä voi käyttää monta kertaa, magneettiripset sopivat niille, jotka ovat herkistyneet ripsiliimoille. 

 

 

Paketissa on kaksi ripsinauhaa molempiin silmiin ja ne on tarkoitus asettaa ripsien ylä - ja alapuolelle. Ripsissä on molemmin puolin pienet magneetinpalaset, jotka tarttuessaan toisiinsa pitävät ripset yllättävän napakasti paikoillaan. 

Vaikka ripset ovat kätevät, vaatii niiden laittaminen muutaman harjoituskerran. Minä onnistuin saamaan ne nätisti vasta viidennellä tai kuudennella kerralla. Tärkeintä on yrittää laittaa yläripsi niin lähelle ripsien tyveä kuin mahdollista. 

 

 

Magneetti on sen verran tehokas, että palaset todella nappaavat kiinni toisiinsa ja ripset lähtevät pois vasta vetämällä. 

 

 

Jos silmä on kovin pyöreä, se voi asettaa haastetta ripsien laittamiseen, sillä ripsirivi on aika suora.  Magneettiripset ovat lyhyemmät ja ne on tarkoitus laittaa silmän ulkonurkkaan, jolloin ne avartavat kauniisti katsetta. 

 

 

Essencen meikkejä on saatavilla mm. Tokmannilta ja näiden hinta oli muistaakseni alle 10 euroa. 

Mitä ajatuksia teillä on magneettiripsistä, ovatko ne tulevaisuuden juttu? Oletteko jo kokeilleet Essencen ripsiä tai vastaavia? 

 

*pr-näyte 

Ladataan...

Pages