Ladataan...

Essencen syksyn uutuustuotteiden yksi mielenkiintoisimmista tuotteista oli ehdottomasti magneettiripset. Kun kuulin näistä ensi kerran, niin epäilin vähän niiden toimivuutta, mutta ne ovat oikeasti tosi kätevät. Sen lisäksi, että ripsiä voi käyttää monta kertaa, magneettiripset sopivat niille, jotka ovat herkistyneet ripsiliimoille. 

 

 

Paketissa on kaksi ripsinauhaa molempiin silmiin ja ne on tarkoitus asettaa ripsien ylä - ja alapuolelle. Ripsissä on molemmin puolin pienet magneetinpalaset, jotka tarttuessaan toisiinsa pitävät ripset yllättävän napakasti paikoillaan. 

Vaikka ripset ovat kätevät, vaatii niiden laittaminen muutaman harjoituskerran. Minä onnistuin saamaan ne nätisti vasta viidennellä tai kuudennella kerralla. Tärkeintä on yrittää laittaa yläripsi niin lähelle ripsien tyveä kuin mahdollista. 

 

 

Magneetti on sen verran tehokas, että palaset todella nappaavat kiinni toisiinsa ja ripset lähtevät pois vasta vetämällä. 

 

 

Jos silmä on kovin pyöreä, se voi asettaa haastetta ripsien laittamiseen, sillä ripsirivi on aika suora.  Magneettiripset ovat lyhyemmät ja ne on tarkoitus laittaa silmän ulkonurkkaan, jolloin ne avartavat kauniisti katsetta. 

 

 

Essencen meikkejä on saatavilla mm. Tokmannilta ja näiden hinta oli muistaakseni alle 10 euroa. 

Mitä ajatuksia teillä on magneettiripsistä, ovatko ne tulevaisuuden juttu? Oletteko jo kokeilleet Essencen ripsiä tai vastaavia? 

 

*pr-näyte 

Ladataan...

Ladataan...

Perjantaina starttaa vuoden kauneustapahtuma, kun messukeskuksessa järjestetään I Love Me-messut. Itse olen menossa ainakin yhden kerran messuille ja kokosin postaukseen muutaman messutarjouksen, jotka aion ehdottomasti mennä  katsomaan.  

Olen superinnossani korealaisesta kosmetiikasta ja kiva nähdä, että messuilla on tänä vuonna edustettuna monta merkkiä. 

Suosittu Elevenin verkkokauppa on messuilla edustettuna ja bongasin huikean messutarjouksen, korealaisia kasvonaamioita eurolla. Ehdottomasti aion hakea niitä talven varalle. 

 

 

Mizon tuotteet kiinnostavat ja moni tuntuu rakastuneen tuotteisiin. Mizon hyaluronic 100- hyaluronihapposeerumi sisältää 50% hyaluronihappoa ja mm. vadelmauutetta. Tuote on -40% alessa. 

 

Myös sarjan Snail-tuotteet ovat -20% alennuksessa. Olen saanut ison avun pintakuivuuteen Cosrx:n etanaseerumista, joten suosittelen kokeilemaan etanatuotteita. 

 

 

Tony Molyn hauskat purkit miellyttävät näin aikuistakin silmää ja ehkä käyn poimimassa söpön Pocket Bunny Moist Mistin pakettitarjoushintaan. 

 

 

The Skin House on myöskin korealainen kosmetiikkasarja, joka kasvattaa suosiotaan Euroopassa. Pisteellä on tarjouksia jopa -40% saakka. 

 

Suosin kaksoispuhdistusta niin, että ensimmäisenä puhdistuksena käytän öljyä irrottamaan meikin ja lian kasvoilta. Öljy sopii varsinkin kuivan ihon puhdistukseen, sillä vaahtoavilla putsareilla tulee helposti kuivatettua ihoa. Essential Cleansing Oil on messutarjouksena 12,50€ (24,90€).

Toinen kosmetiikkamerkki Whamisa nostaa suosiotaan Suomessa ja myös heillä on puhdistusöljy tarjouksessa hintaan 25,50€ (31,90€) Kokeilin sarjan hoitovettä ja se oli oikea hoitovesien kuningatar, mitä tulee kosteutukseen, joten sarjan muutkin tuotteet kiinnostavat. 

 

 

Biozellin värinaamiot ovat luottotuotteitani ja messutarjouksena on 10€/2 kpl. 

 

 

Luonnonkosmetiikan puolelta aion katsastaa itselle vieraan merkin, SnowAnnan tuotteet. Kotimainen, sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja on tehty rakkaudesta Suomen luontoon. Messutarjous on -20%. 

Boho Green Makeup on luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteita testailen parhaillaan. Vaikuttaa todella laadukkailta tuotteilta, pigmenttisiltä ja olen monen kuullut sanovan, että se olisi paras luonnonkosmetiikan meikkisarja. Pisteellä tuotetarjouksia. 

 

 

 

Nähdään messuilla! 

 

 

Ladataan...

Ladataan...

Urban Decayn nakupalettien sarja saa tällä viikolla uuden vahvistuksen uudella paletilla ja varsinkin Urban Decayn fanit odottavat malttamattomana saadakseen uusimman paletin kokoelmiinsa. Olin tällä viikolla paletin lanseeraustilaisuudessa ja ihana Suomen Urban Decayn tiimi oli järjestänyt meille kirsikantäyteiset lastenjuhlat, joissa oli kaikkea kirsikanpuista kirsikkajuomiin ja hattaroista ongintaan. 

Uusin nakupaletti kantaa nimeä Naked Cherry ja se sisältää punertavia sävyjä ruusukullasta mauven sävyihin ja burgundinpunaisiin. Siinä missä edellinen Heat-paletti oli enemmän lämpöisiä sävyjä sisältävä, niin Cherryn värimaailma on kylmempää ja kirsikkaisempaa.

Paletin lanseeraus osuu hyvään aikaan, sillä syksyn tullessa sävyt vaihtuvat meikeissä viininpunaisiin ja burgundinpunaisiin. Varsinkin iltameikkeihin nämä sävyt sopivat hyvin korostaen oikeastaan kaikenvärisiä silmiä. Urban Decayn naisilla oli niin upeita meikkejä lanseeraustilaisuudessa, että harmittaa etten ottanut kuvia niistä. Itse innostuin paletista oikeastaan nähtyäni sen livenä, sillä sen värit näyttivät kauniimmalta luonnossa ja iholla ne näyttävät vielä kauniimmalta. 

 

 

Cherryn paletti on eläväinen ja kiiltävä ja tekstin alla on tietysti rivi kirsikoita. Nakupaletin tapaan sisällä on 12 sävyä, joista suurin osa on punertavia, mutta joukossa löytyy myös pari vaaleaa sävyä. Paletissa on hyvä suhde mattaa ja helmiäistä, sillä vaikka helmiäiset ovatkin kauniita, niin itsellä ainakin tulee käytettyä enemmän mattasävyjä.

 

 

 

Oma ehdoton suosikkisävy paletissa oli Turn on, joka on kaunis ruusukultainen sävy. Upea sävy liikkuvalla luomella vaikka ruskeaan yhdistettynä ja vaihtelua ainaiseen shampanjanväriseen, jota käytän usein. 

 

 

 

 

Ensimmäiset kuusi sävyä ovat vaaleampia ja persikkaisempia. Vaalein Hot Spot on todella pigmenttinen norsunluunvaalea, jossa on häivähdys vaaleanpunaista. Toinen sävy Caution ei näy ihollani juuri lainkaan, mutta kyseessä on beigesävy, mutta mielestäni siinä on hipaus persikkaista. Kolmas sävy Bang Bang on hohtava pinkki kultaisella vivahteella. Neljäs sävy Feelz on upea, kuvassa se näyttää lämpöisemmältä, mutta kyseessä ns. dusty rose-sävy, joihin olen totaalisen rakastunut meikissäni. Juicy on pehmeä persikkainen sävy ja Turn On metallinen ruusukultasävy. 

 

 

Loput kuusi sävyä ovat voimakkaampia ja tummempia ja enemmän sitä kirsikan sävyä. Ensimmäinen vasemmalta oleva Ambicious on metallinen kuparinpunainen, Bing syvä mattainen mauve, Devilish mattainen punertava luumu ja Young Love metallinen karpalo. Drunk Dial on syvä metallinen burgundy ja viimeinen Privacy on mattainen tumma luumunruskea. 

Pigmenttiä luomiväreissä on Urban Decayn tapaan paljon ja niitä on helppo kerrostaa ja häivytellä. Halutessaan sävyistä saa vielä intensiivisempiä käyttämällä meikinpohjustussuihketta luomivärin kanssa. 

 

 

Tässä nopea vilkaisu palettiin ja sävyihin, mutta palaan tähän vielä, sillä aion tutustua palettiin paremmin ja testailla sävyjä meikissä. Urban Decayn sivuilta täällä näkee muuten hyviä ideoita millaisia meikkejä paletilla saa aikaan. 

Alla vielä tilannekuvaa lanseeraus-juhlista. Kiitos Urban Decayn tiimi <3. 

 

 

Palettia on saatavilla mm. Sokoksen ja Stockmannin tavarataloista 16.10.2018 mutta huhu kertoo, että sitä on alkanut näkymään jo jossain kaupoissa.

Palettia on saatavilla jatkuvasti Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Oulun Sokos-myymälöistä ja sokos.fi-verkkokaupasta ja Helsingin Stockmannin tavaratalosta ja stockmann.fi-verkkokaupasta sekä *Kicksin verkkokaupasta.

Joulun ajan palettia on kuitenkin saatavilla myös kaikissa Sokos- ja Stockmann tavarataloista ja Sokos Emotion-myymälöistä. 

 

*pr-näyte

*mainoslinkki 

Pages