Ladataan...

*Yhteistyössä Makeup Revolution.

Blogissani on viimeisen vuoden aikana näkynyt useasti brittiläinen Makeup Revolution sarja, joka kumosi pinttyneet ajatukseni siitä, että edullinen ei voisi olla hyvää. Käytän arkimeikissäni usein sarjan luomiväripaletteja ja kasvojen muotoilupaletit ovat myös suosikkejani pigmenttisine koostumuksineen. Aiemmin syksyllä olin innoissani, kun valikoimaan saatiin mukaan peitevoiteet ja meikkivoiteet. Niistä kirjoitin tarkemmin täällä

 

 

Uusin kokeilemani paletti on Soph x Eyeshadow -luomiväripaletti, joka on tehty yhteistyössä brittiläisen Youtube -gurun Sophien kanssa. Nämä yhteistyöpaletit ovat minusta kiinnostavampia kuin normipaletit, joten halusin ehdottomasti tutustua palettiin. Vaikka paletissa on ihania värikkäitä sävyjä, niin ihan ensiksi iskin silmäni paletin vasempaan puoleen, jossa on kivoja häivytysväreiksi sopivia keskitummia mattasävyjä. Paletissa on 14 mattaa ja 10 helmiäissävyä. 

 

 

Yleisesti ottaen Makeup Revolutionin paletit ovat olleet laadukkaita hintaansa nähden: niissä on pigmenttiä ja osa sävyistä on ihana kermaisia. Pakkaukset ovat jämäköitä ja monessa paletissa on iso peili. Tämä on ainakin minulle iso plussa ja sellainen kuuluu laadukkaaseen luomiväripalettiin.  

 

 

Sophie on tehnyt yhteistyössä myös highlighter-paletin, jossa on Makeup Revolutionin tapaan monen sävyisiä highlightereita. Ideana näissä on se, että meikin sävystä ja ihonsävystä riippumatta paletti sopii jokaiselle. Tässä paletissa ei harmi kyllä ole peiliä. Eläväpintaiset napit ovat selkeästi kuivempia, mutta kyllä niistäkin irtoaa hohtoa poskipäille. 

 

 

Vaikka paletilla saisi tehtyä vaikka mitä värikkäitä meikkejä, niin itse viihdyn paremmin kylmissä ja neutraaleissa meikkisävyissä. Tämän vuoksi sekoitin metsänvihreää ja vaaleanpunaista sävyä keskenään, jotta sain kylmemmän turkoosiin taittavan sävyn. Olisin käyttänyt keskellä olevaa metallista sinisenvihreää sävyä, mutta se onkin duochrome ja taittaa iholla yllättävän kultaiseen. Häivytysväreinä käytin vähän sekaisin niitä mattasävyjä toiseksi viimeisellä pystyrivillä. Kylmä sävy kannattaa häivyttää lämpöiseen taittavalla sävyllä. Varsinkin kolmannen pystyrivin toiseksi ylin sävy on jotain beigen ja dusty rosen väliltä ja olen ihan rakastunut sellaisiin sävyihin meikeissä. Ulkonurkassa käytin tummanruskeaa sävyä ja rajaukset tein kostealla siveltimellä ja paletin mustalla sävyllä. Se ei muuten varise yhtään! 

 

 

 

Makeup Revolution halusi yhdessä minun kanssani järjestää arvonnan, jossa myös teillä on mahdollisuus päästä kokeilemaan näitä paletteja. Palkintona on peräti kolme pakettia täynnä näitä uutuustuotteita. Arvonta toimii tällä kertaa Instagramini puolella, josta löydät myös arvonnan säännöt.

Löydät minut instagramista nimellä ohsomanyreasons

Paketit sisältävät seuraavat tuotteet:

  • Soph x Ultra Eyeshadows - 24 sävyä sisältävä luomiväripaletti 
  • Soph x Highlighter - 8 highter-sävyä sisältä paletti 
  • Ultra Blush Palette Golden Sugar - 8 sävyä sisältävä paletti, jossa on korostussävyjen lisäksi myös mattainen aurinkopuuterisävy.  
  • Conceal & Define Concealer -  Pigmenttinen peitevoide ja korostustuote sävyt 01 ja 03
  • Brow Tint Taupe - kulmaväri, joka väri kestää kulmilla 3 päivää
  • Baking Oil -  öljytuote, joka toimii sekä ehostukseen ja hoitoon. Toimii vaikka kynsinauhojen hoitajana tai kuivaihoisten kannattaa laittaa tippa öljyä vaikka meikkivoiteen sekaan.  Tuote tuoksuu sitruunaiselle.

 

 

Arvonta alkaa instagramissa tänään ja on voimassa 21.11.2018 saakka. 

Miltä yhteistyöpaletit näyttävät? 

 

*tuotteet saatu testiin 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladataan...

Taitaa olla vasta toinen kerta, kun blogissani esiintyy luonnonkosmetiikan meikkituote. Syy on yksinkertaisesti siinä, että luonnonkosmetiikka on ylipäätänsä vielä kovin vierasta minulle. Olinkin tosi innoissani, kun pääsin tutustumaan kovasti kehuttuun ranskalaiseen luonnonkosmetiikan sarjaan nimeltä Boho Green Make-up.

 

 

Boho Green Make-up on ekologinen, eettinen ja edullinen tuotesarja. Sarjan peruspilarina on tarjota korkealaatuisia ja värikkäitä meikkituotteita syvästi luontoa ja eläimiä kunnioittaen. Raaka-aineina käytetään helposti uusiutuvia luonnonvaroja ja tuotteet pakataan kierrätettäviin pakkauksiin ilman ylipakkaamista. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että tuotteissa ei ole peilejä tai muuta ylimääräistä. Sarjalle on myönnetty useita sertifikaatteja. kuten COSMEBIO-sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden, sekä One Voice-sertifikaatin, joka takaa ettei tuotteita ole testattu eläimillä. 

 

 

Boho Green Make-upin sarjaa kehutaan jopa parhaimmaksi luonnonkosmetiikan meikkisarjaksi ja en yhtään ihmettele. Testattuani sarjaa hetken aikaa, olen todennut sen olevan laadukasta ja esimerkiksi luomivärit eivät häviä yhtään luottotuotteilleni. Tuotteet sopivat niin kuluttajille kuin ammattilaisille korkean laatunsa ja edullisen hintansa puolesta. 

 

 

Luomiväreissä olen aina erityisen tarkka ja ne läpäisivät pigmenttitestini, sillä pigmenttiä niistä todella löytyy. Lisäksi ne eivät varise, joka on hyvän luomivärin tunnusmerkki ja värivaihtoehtojakin on paljon. Aurinkopuuteri ja poskipuna ovat myös pigmenttisiä. Niiden kanssa kannattaa käyttää pehmeää sivellintä, jotta ylilyöntejä ei synny. Aurinkopuuterin sävy on hyvin terracottamainen, mutta kevyesti sipaistuna se toimii vaalealla iholleni. 

 

 

 

Valikoimissa on oikeastaan kaikkea mitä meikkipussi tarvitsee; meikkipohjia, peitevärejä, kynsilakkoja, ripsivärejä ja rajauskyniä ym. Yksittäisten luomivärien lisäksi sarjalla on myös valmiita luomiväripaletteja. 

 

 

Kevyemmän meikkipohjan haluaville sarjalla on BB-voiteita, mutta paksumpaa peittoa haluaville sarjalla on valikoimissa napissa oleva pigmenttinen "blascomainen" meikkivoide, joka jättää iholle yllättävän kuulaan pinnan. Rasvoittuvalle iholle meikkivoide ei ole välttämättä se kaikista parhain, sillä se on itsessään niin kuulaan pinnan antava ja minulla ainakin otsa rupesi kiiltämään loppupäivästä. 

 

 

Meikkivoidetta kannattaa käyttää spaattelin avulla, jolloin se pysyy hygieenisempänä. Spaattelin avulla ottaa nokareen meikkivoidetta kämmenselälle ja levitän sen sienellä tai siveltimellä kasvoille. Halutessaan meikkivoiteella saa paksumpaa ja kevyempää jälkeä. 

 

 

Huulipunissa löytyy peittävää mattaa ja helmiäistä sekä kuultavaa mattaa ja huulikiillon tapaista helmiäispunaa. Lisäksi valikoimissa on kynsilakkoja, jotka ovat peittäviä ja pysyvät mielestäni sen saman mitä tavislakatkin pysyvät. 

 

 

Suosikkini tuotteista oli ehdottomasti luomivärit ja yksi yllättävä tuote, nimittäin puuteri! En oikeastaan koskaan käytä kivipuuteria, mutta tämä on loistava pienen kokonsa vuoksi ja se mahtui sopivasti ylipieneen käsilaukkuuni pahojen otsakiiltojen varalle. 

Jos siirtyminen luonnonkosmetiikkaan kiinnostaa ja et ole valmis tinkimään laadusta, niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan Boho Green Make-upin tuotteita. Luomivärit ovat esimerkiksi alle kympin luokkaa ja huulipunat 12,50 euroa. 

Tuotteita on saatavilla Life-myymälöistä  täällä ja Ruohonjuuresta täällä

 

 

*tuotteet saatu testiin 

 

Ladataan...

Cocoa Brownin itseruskettavat eivät ole vielä kovin tunnettuja Suomessa, mutta maailmalla ne nauttivat jopa kulttimaineesta. Merkin historia juontaa vuoteen 2012, jolloin sarja lanseerattiin Irlannissa. Sarjan perustajan, Marissa Carterin, start-up yritys nimeltä Cocoa Brown voitti Irlannin parhaan start-up yrityksen palkinnon vuonna 2013. Cocoa Brownin tuotteet ovat maan myyydyimpiä ja maailmalla tuotteisiin luottaa mm. Khloe Kardashian ja Kylier Jenner. 

 

 

Räiskyvän pinkeissä pulloissa olevat tuotteet tuoksuvat tahitingardenialle, ne eivät jätä ihoa tahmeaksi ja lupaavat pikarusketusta tunnissa ja 5-7 päivän kestoa. Cocoa Brown on hellävarainen ja kosteuttava ja se sisältää kasviperäistä DHA:ta, jonka vuoksi ne sopivat myös kasvoille. Tuotteet lupaavat oranssin värin sijaan kauniin kaakaonruskean lopputuloksen. 

 

 

Cocoa Brownin itseruskettavien omalaatuisuus on siinä, että niillä saa nopean tuloksen tunnissa. Sen sijaan, että itseruskettavat jätettäisiin iholle yön ajaksi vaikuttamaan 8 tunnin ajaksi, Cocoa Brownin itseruskettavat tulee huuhtoa iholta pois 1-3 tunnin kuluessa. Huuhtelun jälkeen rusketus jatkaa vielä syvenemistä ja lopputuloksena on kaakaonruskea rusketus. 

Sain kauneutta.com:lta testiin Cocoa Brown by Marissa Carter Dark-vaahdon, sillä usein vaaleaihoisen kannattaakin valita tummempi sävy, jos haluaa rusketuksesta näkyvämmän.

Ihana muotovaahtomainen täyteläinen ja kuohkea vaahto tuoksuu herkulliselle ja se jää ihollekin tuoksumaan hetkeksi levityksen jälkeen. Muutaman tunnin kuluttua olen haistavinani juuri ja juuri itseruskettavalle tuttua tuoksua, jos ihoa oikein nuuhkii. Uskaltaisin silti sanoa, että näistä tuotteista ei jää iholle sitä tyypillistä hajua.

Vaahto on vaaleanruskeaa, joka helpottaa levittämistä, sillä siitä näkee heti mihin vaahto levittyy. Sarjalla on valikoimissaan oma levityskinnas, jota ehdottomasti suosittelen tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. 

Annoin vaahdon vaikuttaa säärilläni kolmisen tuntia, jonka jälkeen kävin suihkussa ja huuhtelin sääret pelkällä vedellä. Tänä aikana huomasin säärilleni muodostuneen kevyen rusketuksen, mutta se oli vielä suhteellisen luonnollinen. Aamuun mennessä rusketus oli sen sijaan syventynyt entuudestaan ja sääriäni koristi kaunis rusketus. Mitään laikkuja en nähnyt, joten onnistuin siis levittämään itseruskettavan kintaalla hyvin. Tämä ei onnistu läheskään kaikkien itseruskettavien kanssa ja joskus säärillä on todella rumia oransseja läikkiä. 

Toisen kerran huuhtelin tuotteen suihkusaippualla ja silloin lopputuloksesta tuli mielestäni kevyempi. 

 

 

Lisäksi testailin Face & Body Self Tanning Wipes- itseruskettavia liinoja, joita pakkauksessa on 20 kpl. Liinat ovat melko kosteita ja niissä oleva neste on kirkasta. Kokeilin liinoja käsivarsille ja decolteen alueelle ja koin vähän ongelmalliseksi sen, että iho jäi nesteestä melkein märäksi. Tällöin en ollut varma, että levittyikö itseruskettava tasaiseksi ja hieroin ihoa vielä lopuksi käsin, jotta neste kuivui ja imeytyi tasaisesti. Toki positiivista kosteissa liinoissa on se, että yksi liina riittää laajalle alueelle, jos jopa koko kropan ruskettamiseen. 

Liinojen vaikutusaika on pidempi ja pakkaus neuvoo vaikutusajaksi 3-6 tuntia. Rusketus näyttikin minusta muodostuvan selkeästi hitaammin kuin vaahto säärissä, mutta kolmen tunnin jälkeen decolteeni oli kuitenkin huomattavasti selkeästi ruskettuneempi. Myös liinoista saatava rusketus oli kaakaomainen ja luonnollisen näköinen. 

 

 

Vaikka molemmat tuotteet ovat mielestäni hyviä tuotteita, niistä tulee kauniin värinen rusketus ja vaahto tuoksuu hyvälle, niin itse koin vähän ongelmalliseksi tuon tuotteen poispesemisen muutaman tunnin jälkeen. Olen tottunut levittämään itseruskettavan vaahdon suihkun jälkeen illalla ja aamulla ihollani on kaunis rusketus. Näiden tuotteiden levittämiseen piti varata aikaa niin, että levitin ne 3 tuntia ennen suihkua illalla ja monesti koko homma meinasi unohtua kokonaan kunnes huomasin kellon olevan jo tosi paljon.

Uskon, että tällaiselle tuotteelle on kuitenkin kysyntää, jos vaikka rusketus on saatava nopeasti käsivarsille tai säärille vaikka ennen juhlailtaa!  

 

Tuotteita on saatavilla kauneutta.com verkkosivuilta.

 

*tuotteet saatu testiin