Ladataan...

*mainoslinkkejä/ Redkenin tuotteet saatu maahantuojalta

Vuosi 2018 on hyvä lopettaa hiustuotteisiin, joista en ole kirjoittanut pitkään aikaan. Vuoden aikana ei ole tullut vastaan kovin montaa innostavaa tuotetta, mutta kaksi Redkenin tuotetta ansaitsee tulla kehutuksi. Samalla nostan esille vanhan suosikkini Oriben Maximista Thickening Sprayn, jota on ihan paras tuuheuttava suihke.

 

 

*Oriben Maximista Thickening Spray on melko tyyris, mutta edelleen suosikkini ja joka sentin arvoinen. Se riittäisi yksinäänkin tekemään pehmeistä liruhiuksista tuuheammat ja vahvemman oloiset, mutta olen käyttänyt sen rinnalla vielä erikseen tuuheuttavia tyvisuihkeita.

Maximista Thickening Spray on siitä mainio, että se tekee hiuksista karkeammat ja jouhimaisemmat. Eron huomaa selkeästi jo muutamalla suihkauksella, kun hiukset ovat kuivat. Ostin vertailun vuoksi testiin Nioxin Pro Thick Thickening Spray -tuotteen, jota joku kehui hyväksi tuuheuttavaksi suihkeeksi. Se ei pärjännyt missään nimessä Maximistalle, koska en tuntenut hiuksissa sellaista samanlaista rapeutta ja paksuutta.

 

 

Toinen huipputuote on *Redkenin Rootful 06  tyvikohottava volyymisuihke. Koska annan hiusten kuivua luonnostaan pesun jälkeen, niin tykkään tuotteista, jotka toimivat myös ilman fööniä. Minulla on jonkin verran pyörteitä ja hiukset menevät niiden vuoksi littana päänahkaa pitkin mutta tämän tuotteen avulla saan hiukset nousemaan tyvestä. Annan hiusten kuivua luonnostaan pesun jälkeen ja nostan ne yöksi vielä korkealle ja löysälle poninhännälle ja aamulla hiukset ovat kuin tupeerauksen jäljiltä tyvestä kohonneena. Tuote ei tahmaa hiuksia tuotteessa olevan Clean-Feel-teknologian vuoksi.

 

 

Jos näiden tuotteiden lisäksi haluan vielä kuiviin hiuksiin extratuuheutta, niin lisään lopuksi *Redkenin Quick Tease 15-tupeerauskiinnettä, joka on sekin omassa luokassaan aivan huipputuote. Mattaista kuohkeutta antava tuote on kuin hiuslakan ja kuivashampoon välimuoto. Se on koostumukseltaan kuivaa lakkaa ja antaa samalla kuivashampoolle ominaista tuuheutta hiuksiin. Tuote ei tee nahkeaksi, tahmeaksi tai raskaaksi hiuksia, toisin kuin jotkut tekstuuria tuovat suihkeet tai markettien tujut kuivashampoot. Tuote toimii myös hiuslakkana, jolloin se antaa hienovaraista mattaisuutta hiuksille. Suihkautan sitä usein tyveen joko pelkästään, tupeerauksen kanssa ja lisäksi suihkautan sillä hapsottavat päällihiukset sileiksi.

 

 

Sekä Redken, että Oribe ovat hieman kalliimpia tuotesarjoja, mutta ainakin nämä tuotteet ovat sen arvoisia. Jokainen tuote toimii yksistään ja vähän eri tavoin, mutta itse olen ihastunut nimenomaan näiden kolmen tuotteen yhdistelmään, koska niillä saa maksimaalista tuuheutta hiuksiin.

Oriben tuotteita myy *Bangerhead ja Redkeniä myy mm. Sokos ja *Eleven

 

Oletteko kokeilleet tuotteita? 

 

 

 

Ladataan...

*mainoslinkki/tuotteet saatu

Kirjoitin edellisessä postauksessa juuri elevenille lanseeratusta korealaisesta THANK YOU FARMER* -sarjasta, joka kolahti minuun heti ensikokeilulla, enkä muista milloin olisin ollut näin innoissani kokonaisesta tuotesarjasta. Täältä voit lukea enemmän tästä hurmaavasta tuotesarjasta ja sen tarinasta. 

Olen testaillut tuotteita syksyn ajan ja nyt olisi tarkoitus perehtyä tuotteisiin vähän tarkemmin ja kertoa omat suosikkini sarjasta.

 

 

Pastellisen vaaleansininen TRUE WATER-linja on tehokosteuttava linja ja purkkien ulkonäkökin oikein huokuu vesimäistä kosteutusta. Tuotteissa on mm. Aloe veraa, joka on rauhoittava ja kosteuttava raaka-aine ja se tunnetaan tulehduksista hillitsevästä ja pehmentävästä vaikutuksesta. Aloe vera sopii myös akne- ja atooppiselle iholle. Lisäksi tuotteissa on B5 vitamiinia, joka sitoo vettä kosteuttaen ihoa ja se lieventää ihoärsytystä. Lakritsijuuren uute pehmentää ja rauhoittaa herkkää ihoa. 

 

 

 

TRUE WATER DEEP SERUM*  on tehokosteuttava seerumi, joka tuntuu syväkosteuttavan ihoani. Se liukuu iholla ihanasti ja on koostumukseltaan paksuhkoa geelimäistä seerumia, joka ei kuitenkaan jää liian tahmaiseksi iholle. Seerumissa on uniikki tekstuuri ja se toi mieleeni etanaseerumin, sillä koostumus on vähän samantyyppistä. Tuotteessa on raikas ja miellyttävä sitruksinen tuoksu.

Tuotekuvauksen mukaan seerumi on varsinkin heille, jotka tuntevat iholla kiristävää tunnetta ja se sopii kuivalle, väsyneelle ja janoiselle iholle.  Jos iho on oikein kuiva, voi seerumia lisätä iholle kahden kerroksen verran. Tämä on mielestäni yksi parhaimman tuntuisista seerumeista, joita olen kokeillut ja huomaan tarttuvani siihen aamuin illoin, vaikka testijonossa olisi vaikka mitä tuotetta. 

TRUE WATER DEEP CREAM* näytti ensin geelimäisen ulkonäön vuoksi kevyeltä, mutta se onkin ihan muuta. Iholle levittyessä se on kuin voiteen ja öljyn väliltä, kuin täyteläistä hunajaa. Tämänkin voiteen koostumus on uniikki. Voide jää ihon pinnalle hetkeksi vähän öljyisenä mutta samalla kuitenkin viileän kasteenraikkaan tuntuisena ja se tuntuu syväkosteuttavan ihoa.

Tuotekuvauksen mukaan voide onkin ”asiakkaille, jotka tuntevat ihon olevan kuiva sekä syvältä, että ihon pinnalta.” Ah, siis täysin minulle suunnattu voide, sillä ihoani tuntuu usein kiristävän ihon pinnan alta. 

 

 

Voide on tarkoitettu normaalista pintakuivalle ja kuivalle iholle. Tuote sopii erinomaisesti meidän ilmastoon, kun talvi ja ilmastointi alkavat kuivattaa ihoa. Tämä voide sopii ehdottomasti niille, jotka eivät tykkää tuhdeista rasvaisista voiteista, mutta kaipaavat iholle syväkosteutusta ja samalla sitä rasvaisuuttakin. Itse olen käyttänyt voidetta aamuin illoin ja se sopii hyvin meikin alle. Voide riittää sellaisenaan kosteuttamaan hyvin pintakuivaa ihoani, mutta nyt talvella olen tiputtanut sekaan vielä muutaman öljytipan tuomaan lisähoitoa iholle. 

DEEP CREAM voiteessa on mm. kosteuttavaa glyseriiniä, aloe veraa, arganöljyä, shea voita ja muita ravitsevia kuivalle ja kosteusköyhälle iholle sopivia raaka-aineita. 

Tykästyin näihin niin paljon, että tilasin jo toisen purkin Deep Cream -voidetta, koska en halua sen loppuvan. Aion ehdottomasti testata sarjan TRUE WATER DEEP WATER TONER*, kun edellinen kasvoveteni loppuu. 

 

 

Vihreä BACK TO ISLAND on puhdistava linja. BACK TO ISLAND CLEANSING FOAM* on vaahtoava puhdistus, joka on tarkoitus laittaa kuivalle iholle ja vettä lisätessä se alkaa vaahtoutumaan. Tuotekuvaus lupailee, että se ei poista iholta luonnollisia öljyjä, mutta se on silti mielestäni aika tehokas, sillä iho jää nahkean puhtaaksi sen jäljiltä. Ei sillä tavalla kiristävän punoittavan kuivaksi, kuten jotkut vaahdot tekevät mutta hyvin puhtaaksi. Kuivalle iholle tuote saattaa olla liian puhdistava.

Tuotteessa on kosteuttavaa glyseriiniä, raikastavaa piparminttu- ja taikapähkinäuutetta, ihoa kirkastavaa papaijaa ja hoitavaa e-vitamiinia.

BACK TO ISLAND CLEANSING WATER* on kosteuttavamman tuntuinen ja se jättää ihon kosteutuneen ja pehmeän tuntuiseksi. Tuotteessa on mm. isohirvenjäkälää, joka on tunnettu ärsytyksiä ja tulehduksia rauhoittavasta ominaisuuksista ja kosteuttavaa glyseriiniä ja pantenolia. Lisäksi tuotteessa on raikastavaa piparminttuuutetta ja villimansikan uutetta, jossa on runsaasti C-vitamiinia ja hyviä antioksidantteja. Tuotteessa on mieto sitruksisen "vihreä" tuoksu. 
 
 

 
 
BACK TO ISLAND PEELING CREAM* on rakeeton kuorinta, joka kuorii ja kirkastaa hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Tuotteessa on mukana BHA ja PHA- happoja, jotka liuottavat iholta kuivaa ja kuollutta ihosolukkoa. Tuote on tarkoitus laittaa kuivalle iholle ja hieroa sitä hetken aikaa. Hetken päästä voide muuttuu kokkareiseksi jolloin kuorintavoide tulee pestä pois. Tuotteessa on mm. 48% isohirvenjäkälää, jolla on ihoa rauhoittava ominaisuus sekä hyaluronihappoa ja glyseriinia, jotka sitovat kosteutta itseensä. Tuote sopii myös herkälle iholle ja siinä on hento yrttinen tuoksu. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu tasaiselta ja pehmeältä. 
 
 

 
 
Vaaleanpunainen syötävän hyvännäköinen geelimäinen BACK TO ISLAND SOOTHING GEL MASK* on viilentävä ja kosteuttava naamio. Naamion on tarkoitus vaikuttaa iholla parisenkymmentä minuuttia, jonka jälkeen se pestään pois. Naamio viilentää, rauhoittaa, pehmentää ihoa ja sopii herkälle ja kuivalle iholle. Tarvittaessa naamiota voi säilyttää jääkaapissa, jolloin se viilentävä vaikutus tehostuu.
 
 

 
 
Koska itselläni ei ole punoittavaa tai ärtynyttä ihoa, niin osaa sanoa tuotteen rauhoittavasta vaikutuksesta, mutta kivan viileältä ja rauhoittavalta se tuntuu iholla. Tuotteessa on lakritsiuutetta, joka rauhoittaa ihoa ja kosteuttavaa hyaluronihappoa.
 
 

 
 
Muutamia korealaisia tuotesarjoja testanneena THANK YOU FARMER menee ehdottomasti kärkijoukkoon. Jotkut kosteuttavat tuotteet ovat makuuni liian keveitä ja vesimäisiä, enkä ole erityisen hullaantunut tuotteisiin. THANK YOU FARMER TRUE WATER-linjan tuotteet tuntuvat täyteläisemmiltä ja kosteuttavan ihoani enemmän ja ne tuntuvat antavan ikääntyvälle iholleni jotain enemmän. 
 
 

 

Tuotteita on saatavilla eleven.fi-verkkokaupasta*.  

Muistutan samalla vielä edellisessä postauksessa olleesta ARVONNASTA, joka on voimassa 27.12.2018 asti.

Arvonnan ja ohjeet löydät täältä. Arvonnan palkintona on THANK YOU FARMER -tuotepaketti. 

Mikäli tuotesarja herätti kiinnostuksen, niin koodilla NIINA11 saa 11% alennuksen vuoden loppuun saakka eleven.fi verkkokaupasta. 

 

Miltä tuotesarja kuulostaa? 

 

Ladataan...

*mainoslinkki/tuotteet saatu

Tällä viikolla blogissani ihastellaan koreakosmetiikkaa. Koreakosmetiikkaboomi ei näy hiljentyvän ja Suomeen virtaa tasaisella tahdilla uusia merkkejä. Korealainen kosmetiikka on syystäkin kehuttua, sillä tuotteet ovat innovatiivisia, mielenkiintoisia ja usein edullisempia kuin länsimaalaisten brändien tuotteet. Itse olen pääsemässä vasta alkuun koreakosmetiikan maailmassa, mutta tämän postauksessa esitellyn tuotesarjan myötä taisin menettää lopullisesti sydämeni koreakosmetiikalle. 

 

 

Jos jokin minut saa innostumaan erityisesti, niin se on koreakosmetiikka tyylikkäillä purkeilla ja luonnonmukaisilla raaka-aineilla. Jos sarjan takana on vielä mielenkiintoinen tarina, olen melko varmasti myyty. 

Eleven lanseerasi loppuvuodesta huippumielenkiintoisen sarjan nimeltä *THANK YOU FARMER. Korealainen tuotesarja tuli markkinoille vuonna 2015 ja sen suosio on kasvanut hurjaa vauhtia maailmalla. Kauniissa, ajattomissa purkeissa olevien tuotteiden taustalla on ideologia tuotteiden säännöllisestä ja pitkäjänteisestä käytöstä, eikä brändi lupaa ihmeitä yhdessä yössä. Tässä vaiheessa on kuitenkin pakko sanoa, että vaikka ihmeitä ei olisikaan luvassa, niin ainakin syvän ihastuksen tuotesarja sai aikaan heti ensikokeilulla. 

 

 

Tuotesarja käyttää tuotteissaan luonnosta saatuja raaka-aineita ja saa inspiraationsa maanviljelystä. Sarjan perustaja onkin maaviljelijän poika, jonka vuoksi tuotteet on valmistettu ja suunniteltu maanviljelijän mielellä ja sydämellä, sekä yksinkertaisilla ja tehokkailla raaka-aineilla.

Sarja uskoo, että kuten maanviljelyssä, myös ihonhoidossa päästään parhaisiin tuloksiin pitkäjänteisellä hoidolla. Thank You Farmer ei seuraa trendejä ja suuren mainostamisen sijaan se uskoo siihen, että sarjan maine kasvaa käyttäjäkokemusten ja hyvien tuotteiden myötä. 

 

 

Olen testaillut tuotteita syksyn ajan, enkä muista milloin olisin ollut näin innoissani kokonaisesta tuotesarjasta. Tuotteissa on hyvät raaka-aineet ja kosteuttava *True Water Deep Serum ja *True Water Deep Cream ovat olleet parasta pintakuivalle iholleni ja sen linjan tuotteet veivät sydämeni ensikokeilulla. 

 

 

Koska tuotteita on sen verran monta esiteltävänä, niin perehdyn seuraavassa postauksessa niistä tarkemmin. Jos joku kuitenkin innostui sarjasta jo tässä vaiheessa ja haluaa päästä käsiksi tuotteisiin, niin eleven tarjoaa blogini lukijoille alennuskoodin NIINA11, jolla saa 11% alennuksen koko valikoimasta 31.12.2018 saakka. Tuotteita on  myynnissä *eleven.fi-verkkokaupassa. 

Samalla käynnistän blogissani arvonnan, joka alkaa tänään ja on voimassa 27.12.2018 saakka. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla, että onko korealainen kosmetiikka sinulle jo tuttua ja miltä Thank you farmer kuulostaa.

Palkintona arvonnassa on True Water-linjan seerumi ja voide ja Back To Island-linjan Cleansing Water.

ARVONTA PÄÄTTYNYT.

Ilmoitan voittajalle sähköpostitse. Sähköpostin saan kommentin takaa, ellet ole Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä. Silloin pyydän jättämään sähköpostiosoitteen kommenttiin. Sähköpostiosoitetta käytetään vain arvontaan ja poistan sen kommenteista ajan kuluessa. Mikäli voittaja ei vastaa kahden viikon kuluessa viestiin, niin arvon seuraavan voittajan. 

Arvonnan voitti nimimerkki Iida Huttu. 

 

Ladataan...

Ladataan...

*postauksen tuote saatu testiin

Kiehl’sin klassikkotuotteet saavat perinteisesti jouluisin ylleen joulukuosin ja tänä vuonna taiteilija Andrew Bannecker on suunnitellut pakkausten kuosit. Sain kokoelmasta täyteläisen Creme De Corpsin Whipped Body Cream-vartalovoin, joka on saanut erityisen designin Andrewlta.

Vartalovoidetta koristaa juhlava kultainen kansi ja säväyksen joulun henkeä tuo kiiltävän punaiset kirjaimet ja tähtikuviot. Designistä tulee mieleeni vanhat kuusenkoristeet tai karkkipaperit. 

 

 

Creme De Corps Whipped Body Butter Classic on nimensä mukaisesti kuin vispattua vartalovoita ja kuivaihoisen unelma. Täyteläinen, mutta ilmava vartavoi on pehmentävä ja suojaava ja se sisältää kolmea kuivan ihon hellijää,  sheavoita, squalanea ja jojobaöljyä.  

 

 

Sheavoi tunnetaan täyteläisestä koostumuksestaan ja se tuo voiteeseen rasvaisen ja kosteuttavan ominaisuuden. Squalane on tunnettu myös hyvin kosteuttavasta vaikutuksestaan. Kiehl’sin squalane on kasviperäinen ja peräisin oliiveista. Jojobaöljy taas ravitsee ihoa, estää kosteuden haihtumista ja pehmentää ihoa. 

 

 

Tuotteen tuoksua kuvaillaan kevyen koukuttavaksi ja siinä tuoksuu hunaja. Minun makuuni migreeniherkkänä hunajan tuoksu on liian voimakas, joten epäilen, että tuoksuherkkäisten tuote tämä ei ole. Itse rakastan sen sijaan neutraalimman tuoksuista Creme De Corpsin vartaloemulsiota, joka sekin on erittäin täyteläistä ja tekee ihosta superpehmeän. Tuotteesta olen kirjoittanut aiemmin täällä

Tuotteita on saatavilla jouluan ajan Kiehl’sin myyntipisteistä Stockmannilta ja täällä. Tuotteen arvioitu kuluttajahinta on 36 euroa. 

 

LUE MYÖS:

Kiehl´sin tarina

Kiehl´s Glow Formula Skin Hydrator

 

Ladataan...

Etanaseerumi voi kuulostaa siitä ensikertaa kuulevalle epäilyttävälle, mutta korealaisessa kosmetiikassa etanaseerumi on suosittu raaka-aine. Etanaseerumia on monissa tuotteissa, kuten seerumeissa, voiteissa ja naamioissa ja se on tunnettu erittäin hoitavasta vaikutuksestaan. 

Yksi suosikkituotteistani on ollut pitkään Cosrx:n Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, joka on oikea etanaseerumeiden kuningatar, sillä se sisältää peräti 96% etanaseerumia.  

 

 

Etanaseerumin käyttö kosmetiikassa on lähtenyt aikoinaan siitä, kun etanan hoitajien käsien huomattiin olevan silkkisen pehmeitä ja kosteutuneita ja sen vaikutuksia ruvettiin tutkimaan tarkemmin.  Erittäin ravinnerikkaan etanaseerumin kerrotaan kosteuttavan ihoa ja olevan hyvä antiage-tuote, sillä se lisää ihon kimmoisuutta ja heleyttä. Se estää myös kosteuden haihtumisen iholta ja korjaa akneihoa. Etanaseerumi sopii kaikille ihotyypeille ja hoitaa ihoa kuivista kohdista pigmenttiläiskiin. 

Tuote ei tuoksu millekkään ja se on kirkasta, paksua, venyvän tahmeahkoa nestettä, joka liukuu iholla ensin hetken ja imeytyy ihoon pikkuhiljaa muttei jätä tahmaista lopputulosta. Rakastan tuotteen liukuvaa tekstuuria ja sitä miten helposti se levittyy iholle. Tuote tuntuu hoitavan, kosteuttavan ja pehmentävän ihoa, mutta talvisaikaan olen vielä lisännyt essencen päälle hyalyronihapposeerumia, jolla on myös kosteuttava vaikutus ja kykyä sitoa kosteutta itseensä. Tuote riittää mainiosti yksistään kosteuttamaan, mutta itse tykkään korealaisesta tavasta kerrostaa hoitotuotteita iholle. 

 

 

Suomen verkkokaupoissa tuotteen hinta on noin 25 euron luokkaa, joka on melko edullinen pakkauskokoonsa nähden. Tuote on 100ml pullossa ja seerumi kestää iäisyyden, sillä sitä ei tarvitse kuin painalluksen tai kaksi kerrallaan. 

Tuotetta on saatavilla greenandgrance.com ja kokoskin. fi- verkkosivuilta.  Itse tilasin tuotteen ebaystä, jossa sitä on saatavilla hieman edullisempaan hintaan. 
 
Onko muita etanaseerumeihin hullaantunteita? 
 
 

 

Ladataan...

Ihoni muuttui puolisen vuotta sitten ja kriiseilin meikkipohjan kanssa. Yhtäkkiä kaikki lempimeikkivoiteet paakkuuntuivat, kasaantuivat huokosiin, muuttuivat laikukkaaksi ja tuntuivat liuskoittuvan. Kokeilin kuoria ja kosteuttaa ihoa entistä enemmän hoitovesillä ja vaihdoin meikkivoiteet kevyempiin ja kosteuttavimpiin. Tilanne tuntui kuitenkin vain pahentuvan ja jos meikkivoide ei heti puuteria laittaessa näyttänyt laikkuiselta, niin vähintään puolen päivän aikaan se näytti karsealta. Sekaihoni rasvoittuu päivän aikana, joten meikkivoide sekä korosti ihon pintakuivuutta liuskoittumalla, mutta ihoni myös kiilteli. 

Kyselin vinkkejä ihanilta kanssabloggaajilta ja sainkin heiltä hyviä vinkkejä, jotka pelastivat tilanteen, kunnes sain ihonhoidolla ongelman korjaantumaan. 

Alla 4 vinkkiä, jotka kaikki auttoivat tilanteeseen: 

1. PRIMER

Myönnän, että en ole oikein koskaan ymmärtänyt primereiden päälle, sillä ennen meikkivoiteet levittyivät nätisti hyväkuntoiseen ihooni. Kun ihoni oli kuivassa kunnossa niin silikoninen valoaheijastava primer vähensi ihohuokosten näkyvyyttä blurraamalla niitä ja meikkivoide ei paakkuuntunut yhtä helposti. Urban Decayn Optical Illusion Complexion primeria on moni kehunut ja se pelastikin meikkipohjan monena aamuna. 

 

 

2. MEIKKIVOITEEN PIGMENTTISYYS

Mitä paksumpi ja pigmenttisempi meikkivoide, sitä paremmin se asettuu ja pysyy iholla. Hilseilevän ihon vuoksi siirryin ensin kosteuttaviin kevyisiin meikkivoiteisiin, mutta tilanne tuntui vain pahenevan. Sainkin vinkin, että mitä vähemmän pigmenttiä meikkivoiteessa olisi, sitä helpommin se saattaa kasaantua huokosiin.

Otin siis käyttööni viime kesänä ihastuttaneen pigmenttisen ja peittävän  *L.A. Girlin Pro Coverage Illuminating-meikkivoiteen, joka on aivan super meikkivoide hintaansa nähden. Meikkivoide peittää, mutta se ei kasaannu huokosiin, eikä korosta kuivia kohtia. Lisäksi se jättää kuulaan pinnan iholle, jolloin iho näyttää kauniilta ja hehkuvalta. Saman sarjan mattameikkivoide *Pro Coverage Matte HD Longwear Foundation toimii myös, kunhan ihoa kosteuttaa tarpeeksi hyvin ja lisää mukaan vaikka tipan öljyä. Meikkivoiteista kirjoitin aiemmin täällä

 

 

3. MEIKKIVOITEEN LEVITYSTEKNIIKKA

Levitystekniikalla on myös vaikutusta. Unohdin meikkivoidesiveltimet hetkeksi ja aloin käyttää taas Beautyblenderiä. Sienellä saa taputeltua ja työstettyä meikkivoiteen ihoon paremmin kuin meikkivoidesiveltimellä. Sivellin voi siirtää meikkivoidetta ihon pinnalla ja huomasin, että sienellä lopputulos oli tasaisemman näköinen. 

 

 

4. PUUTERIVIPPA

Rakastan muhkeita puuterisiveltimiä, mutta luovuin niistäkin ja tartuin vanhaan kunnon puuterivippaan. Sen sijaan, että sipaisisin irtopuuterin kevyesti siveltimellä, niin painelen puuterin vipan avulla kunnolla ihoon, jotta se kiinnittää meikkivoiteen paikalleen. 

5. IHONHOITO

Tärkein asia kuitenkin hyvännäköiselle meikkipohjalle on hyväkuntoinen iho. Itselläni ongelma korjaantui yksinkertaisesti öljyn avulla. Jätin pois vaahtoavat putsarit ja pesen meikin vain öljyllä ja vaihdoin kosteusvoiteen öljyyn. Ihoni tarvitsi siis selkeästi kosteuden lisäksi myös öljyä. Iho voi kaivata öljyä vaikka se olisi rasvainen, joten suosittelen ottamaan öljyn vaikka yökäyttöön. Öljy itsessään ei kosteuta ihoa, mutta se lukitsee kosteuden ihoon. 

Säännöllinen kuorinta on myös tärkeää, jotta kuollut ihosolukko poistuu ihon pinnalta ja kosteuttavat ja hoitavat tuotteet imeytyvät ihoon paremmin. Itse olen tykännyt käyttää kerran viikossa supertehokasta ja edullista *The Ordinaryn AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution-happokuorintaa. Kuorinnan hinta on alle 9 euroa ja siitä kirjoitin aiemmin täällä.

 

 

Kuulen mielelläni myös teidän vinkkejä asiaan, jos olette tuskailleet saman asian kanssa? 

 

*beautyblender saatu 

*sisältää mainoslinkkejä