Ladataan...

Kirjoitin jokin aika sitten parhaista blondishampoista ja keinosta, jolla ylläpitää kirkas ja viileän vaalea blondisävy (täällä). Sain pian lisää blondishampoita testiin ja positiiviset yllättäjät olivat Amikan Bust Your Brass Cool Blonde-tuotteet. Amikaan tutustuin viime vuonna ja niiden tuotteet tunnistaa persoonallisista ja leikkisistä keltaisista pulloista. Onneksi sarjan blondituotteet on tajuttu tehdä violeteiksi, sillä mitä violetimpi pullo, sitä lupaavampi sisältö blondeille. 

Sekä shampoo, että hoitoaine näyttävät pigmenttisiltä ja molemmat ovat täyteläisen paksuja koostumukseltaan. Hoitoaine on niin paksua, että sitä on vaikea saada ulos pullosta ja huomasin, että raaka-aineissa vilahti mm. shea voi. Pigmentiltään hoitoaine on yllättävän värikästä, koska yleensä shampoot ovat pigmenttisempiä ja hoitoaine tukee haaleammalla sävyllä keltaisuuden taittoa. 

Blondishampoiden ongelma on usein niiden hiusta kuivattava vaikutus, mutta Amikan shampoo tuntuu yllättävän hoitavalta. Raaka-aineina tuotteessa on mm. mm. avocadonöljyä ja villikirsikanuutetta. Shampoo vaahtoaa ihanasti ja ylellisen pehmeästi ja hius ei tunnu takkuiselta tai kuivalta pesun jälkeen. 

 

 

Siinä missä hehkuttamani Fanolan No Yellow shampoo olevan niin pigmenttistä tavaraa, että se pitää huuhtoa nopeasti pois, Amikan shampoon voi antaa vaikuttaa pidempään hiuksissa. Vaikka shampoo näyttää pigmenttiseltä, sävy ei tarraa niin nopeasti hiukseen, johtuu varmasti sen hoitavammasta koostumuksesta.

Sävy näyttää tismalleen samanlaiselta kuin Fanolan sinivioletti shampoo, joka on hyvä keltaisuuden taittamisessa. Sininen pigmentti tekee keltaisesta hiuksesta helposti vihertävän, joten mitä violetimpi sävy on, sen parempi. Shampoo taittaa keltaisuutta hyvin, mutta onnistuu tekemään sen sopivan viileäksi ilman pelkoa sinisistä hiuksista. En itse uskaltanut antaa shampoon vaikuttaa paria minuuttia kauempaa, joten pidemmällä vaikutusajalla se taittaa sävyä enemmän. 

 

 

Hoitoaine on hyvin hoitavan tuntuista ja se teki hiuksistani pehmeän tuntuiset. Poistamalla korkin tuotetta saa paremmin ulos pullosta, koska se tosiaan on todella paksua koostumukseltaan. Hoitoaineen pigmentti on aavistuksen verran sinisempi kuin shampoon pigmentti. Omassa käytössä pelkkä shampoo on riittänyt taittamaan keltaisuutta, joten hoitoaine on jäänyt vähemmälle käytölle. Jos hiusten värin lähtökohta on jotain oranssin ja keltaisen välimaastosta, niin tällä kaksikolla saa varmasti sopivan viileän lopputuloksen, riippuen vaikutusaikojen pituudesta. 

 

 

Tykkään shampoosta erityisesti sen vuoksi, ettei se kuivata hiusta, mutta sen tuoksu on aika parfyyminen. Minusta tuoksu on ihan hyvä ja se jää hiuksiin tuoksumaan, mutta se saattaa jakaa mielipiteitä ja olla liikaa herkkänenäisille. 

Amikan shampoista saa mm. Sokokselta. 

 

 

*tuotteet saatu testiin 

 

 

Ladataan...

Ladataan...

Vuosi on vasta aluillaan, mutta arvelen löytäneeni vuoden tuotteen jo nyt. Dr. Botanicals Moroccan Rose Superfood Facial Oil löytyi Lookfantasticin joulukalenterista ja se oli omaan makuuni ehdottomasti paras tuote kaikista kolmen kalenterin tuotteista. 

 

 

Dr. Botanicals  Moroccan Rose Superfood Facial Oil on ihoa kosteuttava ja hoitava kasvoöljy täynnä luonnonöljyjä ja vitamiineja. Lasisessa pipettipullossa oleva vaaleanpunertava öljy on niin taivaallisen tuoksuista, että huh! Se tuoksuu aavistuksen verran kukkaiselle, mutta se ei ole yhtään liian makea tai imelä vaan tuoksuu juuri sopivan huumaavasti. 
 

Vaikka kyse on öljystä, sen koostumus on niin kevyt, että tuote on mielestäni enemmän seerumi kuin öljy. En välitä paksuista ja rasvaisista öljyistä, joten tykkään tuotteen koostumuksesta paljon. Tuote lupaa suojaa, kosteuttaa, korjaa, heleyttää ihoa ja se raaka-aineita tuotteissa on paljon erilaisia öljyjä ja vitamiineja. C-vitamiini stimuloi kollageenin tuotantoa, A-vitamiini on tehokas antioksidantti ja vähentää ikääntymisen merkkejä. 

Sellaisenaan tuote ei ihan riitä iltaisin pintakuivalle iholleni, joka tarvitsee enemmän kosteutta ja olenkin käyttänyt sitä kosteuttavan seerumin jälkeen ja ennen yövoidetta. 

 

 

Dr. Botanicals on lontoolainen tuotesarja, joka oli minulle ennestään ihan vieras. Tuotesarjan tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia, parabeenittomia, vegaanisia ja cuelty free-tuotteita. Tuotteissa yhdistyy perinteiset luonnon raaka-aineet ja tiede.  

Tuote on niin ihanaa, että googletin heti, että mistä saan sitä lisää. Tuotetta myy Lookfantastic ja totesin, että se on aika kallista siihen nähden, että se kuluu nopeasti. Öljy on sen verran juoksevaa, että sitä meinaa tiputtaa pipetistä liikaa kerrallaan, joten annostelun kanssa kannattaa olla varovainen. 3-5 tippaa riittää koko kasvoille hyvin, mutta se pitää levittää pikaisesti kämmenien kautta kasvoille.  

 

 

 

Haluisin niin ostaa tuotteen uudelleen, mutta sen hinta on noin 80 euroa, joten mietin vielä, että raaskinko ostaa sen jatkossa. 

 

Onko sarja tai tuote tuttu?

Ladataan...