Ladataan...

Kävin pari viikkoa sitten Maybellinen uutuustuotteiden lanseeraustilaisuudessa, jossa pääosaa näytteli uutuusripsiväri *Total TemptationTotal Temptation lupaa tuuheutta, runsaan oloiset ripset, intensiivisen katseen ja se sisältää kookosuutetta ja jättää ripset pehmeäksi ja erotelluksi. Ripsivärin pakkaus on söpö vaaleanpunainen, isokokoinen ja jollain tapaa retrohenkinen. 

 

 

Ripsivärissä arvostan kolmea asiaa, sen pitää antaa runsaasti tuuheutta, ripsiväriä pitää olla mahdollista kerrostaa useita kerroksia ilman, että ripset menevät paakkuun ja se ei saa levitä, eikä varista päivän aikana. Jotta ripsiväristä tulisi täydellinen, niin harja ei saa olla liian iso, jotta se ei suttaa ihoa. 

 

 

Total Temptation -ripsiväri vaikutti ensialkuun lupaavalle, sen harja on sopivan kokoinen, se erottelee ripsiä ja massa on sopivan pehmeää. Ripsiväriä on mahdollista kerrostaa monta kerrosta päällekkäin, mutta kuivahduttuaan se ei enää käy ihan helposti. 

Ripsiväri ei varise päivän aikana mutta huomaan, että kun en pohjustanut silmäluomiani tarpeeksi hyvin ja ne rasvoittuivat, niin yläluomella oli pientä suttua päivän päätteeksi. Hyvällä pohjustuksella ja kuivalla silmäluomella suttaantumista ei tapahtunut. 

 

 

Rakastan mustaakin mustempia ja tuuheita paksuja ripsiä ja omat ripseni ovat onnettoman hentoiset ja melko lyhyet. Testailen usein ripsivärejä niin, että laitan niitä mahdollisimman monta kerrosta ja katson kuinka monta kerrosta sitä on mahdollista kerrostaa. Total Temptation-ripsiväriä on mahdollista laittaa useita, useita kerroksia ja ripset eivät mene helposti klippiin. Harja on mielestäni hyvä erottelemaan ripsiä.

Ripsivärissä on mieto tuoksu, joka voi jakaa mielipiteitä. Itse en ole oikeastaan huomannut käytössä mitään tuoksua ja kerkesin jo unohtamaan koko asian, kunnes törmäsin tuoksumainintaan toisessa blogiarvostelussa. 

 

 

Ripsiväri on minusta hyvä, se antaa runsaasti tuuheutta, se ei varise päivän aikana ja kunnon pohjustuksella se pysyy suttaantumatta, mutta toisaalta se ei aiheuttanut mitään mieletöntä wau-efektiä. Toisaalta en ole vielä moneen sellaiseen ripsiväriin törmännyt, jossa kaikki toivomani kriteerit täyttyisivät. Total Tempation toimii silti arkiripsivärinä hyvin ja voisin ostaa sen uudelleen. 

Tuotetta on saatavilla mm. *täällä

 

*tuote saatu testiin 

*affiliate-linkki

Ladataan...

Lumene oli muistanut minua naistenpäivän kunniaksi pienellä tuotelähetyksellä ja bongasin heti haltioissani yhden uutuustuotteen tuotteiden joukosta. 

Olen nimittäin ihan koukuttunut aasialaiseen tapaan kosteuttaa ihoa kerroksittain. Ihoni kunto on muuttunut selkeästi parempaan kuntoon, mitä enemmän lisään sille kosteutta erilaisten tuotteiden avulla. Ihoa ei kiristä, se ei ole pintakuiva eikä nenänpääni hilseile talvisin. 

Moni on hullaantunut korealaisiin brändeihin ja käyttää niitä varsinkin kerroksittain kosteuttamiseen, mutta tykkään silti siitä, että samaa metodia voi toteuttaa myös länsimaisilla tuotteilla. Erityisesti tykkään siitä, että Lumene on lähtenyt mukaan kosteuttavien hoitovesien maailmaan, koska ne ovat tulleet jäädäkseen ihonhoitorituaaleihin ja niiden suosio tuntuu vain kasvavan kansainvälisesti. Varsinkin nyt talvisaikaan hoitovesillä saa hyvää lisäkosteutusta pakkasen kuivattamaan ihoon. 

 

 

Lähde-linjan uusi Aqua Lumenessence Beauty Lotion- kosteuttava hoitovesi on ihan superhyvä! Hoitovesi on vähän geelimäinen, täyteläinen neste ja se jättää ihon pehmeäksi ja täyteläiseksi muttei liian tahmaiseksi. Tuotteessa on raikas Lähde-linjalle ominainen tuoksu.

Hoitovettä voi käyttää joko yhden kerroksen verran puhdistuksen jälkeen tai sitä voi korealaiseen tapaan kerrostaa kasvoille vaikka seitsemän kerroksen verran. Paras keino on lisätä hoitovesi kasvoille kämmenillä taputellen ja edellisen kerroksen kannattaa antaa imeytä iholle. Tuote lisää kosteutta iholle ja se auttaa muita tuotteita imeytymään ihoon paremmin. Kosteus tulee lukita kasvoille hoitovoiteella, mutta sen päälle voi lisätä vielä halutessaan seerumin ja muut ihonhoitotuotteet. 

Seitsemän kerroksen lisääminen vaatii oman aikansa, joten itse lisään usein 2-3 kerrosta hoitovettä ennen seerumia ja hoitovoiteita. Hemmotteluiltoina lisään kerroksia useamman ja annan edellisen kerroksen imeytyä hyvin ennen seuraavan lisäämistä. 

 

 

Lähde-linjassa on jokin juttu ja tykkään tuotteista erityisen paljon. Vaikka ihoni tarvitsee jo muutakin kun kosteutta, kosteutus on kuitenkin se tärkein hoitomuoto pintakuivan ihon hoidossa. Lähde-linjan tuotteet antavat iholle erityisen raikkaan ja kosteutuneen tunteen joten ihanaa, että tuotevalikoima kasvaa. 

Saman linjan superkosteuttavaan seerumiin tykästyin jo aiemmin täällä ja nyt tästä tuotteesta tuli uusi suosikkini. Luulen, että moni muukin tulee tuotteeseen ihastumaan. Suosittelen!

Tuotetta on saatavilla mm. Sokoksesta.

 

Oletteko te tykästyneet hoitovesiin?  

 

*lehdistönäyte

Ladataan...

Olin viime perjantaina Maybellinen järjestelmässä tilaisuudessa, jossa päästiin tutustumaan kevään uusiin tuotteisiin. Yksi uutuustuotteista on huulipuna nimeltä Super Stay Matte Ink, joka on kestävin huulipuna, johon olen törmännyt.  Se on niin pysyvää, että sen poistaminen vaati öljymäisen meikinpoistoaineen. 

 

 

Testasin huulipunaa työpäivän aikana niin, että laitoin sitä aamulla klo 7 ja väri kesti huulilla koko päivän iltaan saakka. Se kesti syömiset ja useat kahvin ryystämiset, eikä väri häipynyt mihinkään päivän aikana. Tämä huulipuna voittaa  pysyvyydellään kaikki tähän asti kokeilemani mattapunat ja kestävät punat mennen tullen. 

Illalla meikinpoistoaineilla poistettu puna jäi myös haaleana värinä huuliin niin, että aamulla herätessä oli kivasti punaisemmat huulet. 

 

 

Super Stay Matte Ink- sävyjä on nudesävyistä kirkkaisiin väreihin ja tuotteessa on kätevä nuolenmuotoinen aplikaattori, joka nappaa väriä keskellä olevaan kuoppaan. Terävällä kärjellä punaa on helppo levittää tarkasti huulten rajoille. Itse tykkään levittää nämä voimakkaan pigmenttiset huulipunat siveltimellä, jolloin sävyä saa töpöteltyä kevyemmin huulille. 

 

 

Näiden huulipunien kanssa ei tarvitse pelätä suttaantumista tai sitä, että ne olisivat hampaissa päivän aikana, trust me. 

 

Sävyt 05 LOYALIST, 95 VISIONARY, 30 ROMANTIC, 60 POET, 20 PIONEER, 15 LOVER, 65 SEDUCTRESS

 

 

Tältä näyttää, kun yritin poistaa swatcheja misellivedellä. 

 

 

Pumpuli jäi miltei puhtaaksi, kun väri ei lähde ihosta pois. Ainoastaan öljypohjainen vedenkestävän meikinpoistoaine tehosi.  

 

 

Sain testiini kahdeksan sävyä ja onnistuin jättämään kuvista pois sävyn 35 CREATOR, joka on ihana violettipinkki. Sävy muistuttaa MAC:n Heroine-sävyä. 

Tuotteita on saatavilla esim. Sokokselta, Prismoissa ja *täällä

 

*tuotteet saatu testiin 

Pages