Ladataan...

L.A. Girlin meikkivoiteisiin ihastuin kesällä ja samalla sain testiini myös sarjan Glazed Lip Paint- huulivärejä oletkaunis.fi:ltä. 

Glazed Lip Paint -huulimaalit ovat peittäviä ja runsaspigmenttisiä huulikiiltoja, joista huulen oma sävy ei kuulla läpi. Runsaasti levitettynä tuote jää kiiltävänä maalinomaisena punana huuliin. Varovaisemmin annosteltuna se ei kiillä niin voimakkaasti, mutta väripigmenttiä niistä silti irtoaa runsaasti.

 

 

Tuubissa olevan tuotteen levityskärki on muovinen ja viisto. Tähän toivoisin jotain parempaa systeemiä, sillä noin väripigmenttistä tuotetta on hankala levittää tasaisesti huulten rajoille kömpelön kärjen avulla. Sivellin ja jokin muu aplikaattori helpottaisi rajojen piirtämistä ja itse olen usein viimeistellyt reunat vielä huulipunasiveltimellä. Läpikuultavimmissa ja vaaleissa sävyissä levitys vielä onnistuu, mutta kaikista tummimpien sävyjen kanssa saa olla tarkkana, ettei lopputuloksesta tule suttua.

 

 

Tuotteiden tuoksu on minttuinen, joka tulee tuotteen piparminttuöljystä. Lisäksi tuotteessa on hoitavaa e-vitamiinia. 

 

 

Huulikiiltojen sävyt ovat aikalailla suoraan sitä, minkä värinen itse tuubi on. Sävyjä löytyy ihan vaaleista tummiin ja välimaastossa on kirkkaan pirteitä sävyjä. Omat suosikkini sävyistä olivat pinkki *Blushing, violettinen vaaleanpunainen *Whimsical ja kirkas pinkki *Tease

 

Blushing

Whimsical

Tease

 

Sanoisin, että vähän ontuvasta aplikaattorista huolimatta kiva huulituote, jos tykkää oikein väripigmenttisistä kiilloista ja jaksaa maalata huulia peilin edessä. Eipä tuote ole hinnallakaan pilattu, sillä se kustantaa vain 4,90 oletkaunis.fi-nettivuilla. 

Valikoimissa on 18 sävyä. 

Miltä näyttää? Oletko kokeillut tuotetta?

 

 

*tuotteet saatu testiin

*postaus sisältää affiliate-linkkejä

Ladataan...

Ladataan...

Sain keväällä testiin pienen paketin kosmetiikkaa kauneutta.comilta ja paketti sisälsi La Riven tuoksun She is mine. Tuoksun kerrotaan muistuttavan ellei olevan miltei kopio YSL:n Mon Paris-tuoksusta ja se sattuikin löytymään hajuvesikokoelmastani.

 

 

Ensinuuhkaisulta tuoksu muistuttaa hyvin paljon Mon Parisia ja se tuntuu heti tutulta tuoksulta. Testin vuoksi suihkautin molempia ranteisiini ja nuuhkin niitä pitkin päivää. Tuoksu pysyy hyvin samankaltaisena, mutta mielestäni Mon Paris pysyy iholla selkeästi pidempään ja voimakkaampana vielä illalla. 

 

 

La Riven She is Mine tuoksu koostuu yllättävän monesta samasta tuoksuvivahteesta: 

Alkutuoksu: Bergamotti, mustaherukka
Sydäntuoksu: Päärynä, vadelma, mansikka, ruusu ja orvokki
Lopputuoksu: Myski, cashmere, vanilja ja patsuli
 
Mon Parisin tuoksukuvaus puolestaan näyttää tältä:
 
Alkutuoksu kirpeä kalabrialainen bergamotti, raikkaat vadelma ja mansikka ja mehukas päärynä.
Sydäntuoksussa ilmava pioni, täyteläinen intialainen sambac-jasmiiniabsoluutti ja kiinalaisesta Yunnan-maakunnasta peräisin oleva jasmiini. Tuoksun keskiössä on hullunruohon kukka. 
Lopputuoksuna aistillinen, mineraalinen ambrox viimeistelee tuoksun vahvalla ylellisellä vivahteella. 
 

Mon Parisista kirjoitin täällä tarkemmin. 

 

 

Tuoksu on näin vesituoksuista tykkäävälle melko voimakas, mutta tummien tuoksujen ystäville se saattaa olla jopa raikas. Itselläni tämän tuoksumaailman tuotteet päätyvät iholleni vasta pimenevien syysiltojen ja talven aikaan. 

En voi kiistää, etteikö Mon Paris olisi kauniimpi, vivahteikkaampi ja arvokkaamman oloinen tuoksu kauniine pulloineen, mutta mikäli etsit edullista versiota brändituotteesta, niin She is mine on sitä yllättävän lähellä. 

La Riven She is mine on saatavilla kauneutta.comin verkkosivuilla hintaan 9,90 euroa täällä.  Mon Parisin hinta on 30 ml 59 euroa, 50 ml 89 euroa, joten melkoinen hintaero. 

Onko jompikumpi tuoksuista tuttu? Miltä tällaiset tuoksumaailmojen dupet kuulostavat? 

 

*tuote saatu testiin 

Ladataan...

Ladataan...

Blogini on viettänyt pitkää kesälomaa, mutta vihdoin pääsen vinkkaamaan uusista meikkivoidelöydöistä, joista olen ollut innoissani koko kesän. Kyseessä on L.A.Girlin meikkivoiteet, jotka sain testiini oletkaunis.fi:ltä. 

 

 

Sarjalla on valikoimissaan kaksi meikkivoidetta, kuivemmalle iholle sopiva *Pro Coverage HD High-Definition Long Wear Illuminating -meikkivoide ja rasvaisemmalle iholle sopiva mattameikkivoide *Pro Matte HD High-Definition Long Wear Matte.

Molemmat meikkivoiteista tuntuivat ensikokeilulta todella laadukkailta ja peittäviltä, vaikkakin Pro Matte on sellaisenaan liian mattainen hyvää matkaa ikääntyvälle ja juonteikkaalle iholleni. Pro Matte on täydellisen peittävä ja uskallan väittää, että moni seka-rasvaisen ihon omaava tulee rakastumaan tuotteeseen. Varsinkin jos ihossa on paljon peitettävää ja epätasaisuutta. Meikkivoiteen koostumus on samettisen kermainen ja se levittyy pehmeästi iholle. 

Meikkivoidetta on muuten verrattu yhteen viime aikojen hypetetyimmistä meikkivoiteista, Estee Lauderin Double Weariin, mutta sen on kerrottu olevan hieman kevyempi.  

 

 

Itse tykästyin enemmän kuivemmalle iholle sopivampaan *Pro Coverage HD High Definition Long Wear illuminating-meikkivoiteeseen. Tätä meikkivoidetta on taas verrattu MAKE UP FOREVER:n Ultra HD-meikkivoiteeseen ulkonäkönsäkin puolesta.

Meikkivoide on puolipeittävästä peittävään, mutta mielestäni se tasoittaa täydellisesti ihoni kirjavuudet ja epätasaisuudet. Meikkivoide jättää superkivan valoaheijastavan ja heleän pinnan iholle niin, että vaikka se peittääkin niin iho näyttää jotenkin nuorekkaan hehkuvalle. Meikkivoiteessa on kosteuttavia ainesosia ja se jää peittävyydestään huolimatta yllättävän kevyen tuntuiseksi iholle. 

Meikkivoide ei kasaannu huokosiini ja se levittyy tasaisesti ihoon. Valoaheijastavan ominaisuuden vuoksi iho ei ole näyttänyt liian meikatulta edes nyt kesän hellepäivinä. Vaikka en käytä kesällä paksuja meikkivoiteita, niin toisiaan haluan peittää kaikki ihon pisamat ja pigmenttiläiskät ilman pakkeloitua lopputulosta ja siihen tämä meikkivoide on loistovalinta! Meikkivoiteen laadusta kertokoon se, että se korvasi minulla monet MAC:n meikkivoiteet arkikäytössä. 

 

 

Meikkivoide on nimensä mukaisesti pitkäkestoinen ja se pysyy sekaiholla hyvin mutta otsa vaatii puuterointia iltapäivästä. Meikkivoide ei kuitenkaan ole "haihtunut" tai liikkunut mihinkään iholta ja iho näyttää edelleen tasaisen sävyiseltä illalla.  

 

 

 

Meikkivoiteita on saatavilla oletkaunis.fi -verkkosivuilta. Sävyjen valinta on vaikeaa pelkästään swatchien perusteella. Itse sain testiin meikkivoiteiden vaaleita sävyjä, mutta sävyvalikoima on melko laaja vaaleasta keskitummalle iholle. Pro Matte-meikkivoiteesta löytyy lisäksi vielä ihan vaalea sävy ja Pro Coverage meikkivoiteessa on valkoinen mikseri, jolla sävyjä voi vaalentaa.  

Pro Coverage HD High-Definition Long Wear Illuminating meikkivoiteessa olen vaihdellut keltapigmenttisen Fairin ja tummemman Naturalin välillä.  Vertailun vuoksi käytän kesällä MAC:n NC25-sävyä, talvella NC20. Nyt ruskettuneena olen vaihtanut astetta tummempaan Naturaliin ja talvella uskon sävyni olevan Porcelain, joka on vaaleampi ja vähän punapigmenttisempi kuin Fair.

 

 

Pro Matte-meikkivoiteessa olin ennen rusketusta Bisquen ja Naturalin välillä. Natural on punapigmenttinen sävy, mutta se ei tehnyt ihostani punakkaa. Nyt ruskettuneena olen Beigen ja Medium Beigen välillä, joka on näistä sävyistä tummin. 

 

 

Meikkivoiteiden hinta on n. 10 -11 euroa, joka on kolmannes esim. MAC:n meikkivoiteiden hinnoista. Laadultaan meikkivoiteet yltävät kuitenkin ihan selektiivisten meikkivoiteiden tasolle.

Vahva suositus siis meikkivoiteille! 

 

Onko sarja tuttu? Onko joku kokeillut näitä meikkivoiteita, mitä tykkäsit? 

 

 

*tuotteet saatu testiin

*postaus sisältää affiliate-linkkejä