Vahvoja naisia

Oisko tulta?

Katsotko Voimalaa?  Yle areenasta löytyy tämä 17.4. esitetty jakso, jossa kaksi bloggaajaamme, Mari ja Meri-Anna, puhuvat vanhoillislestadiolaisuudesta ja naisista. Hieno keskustelu ja viisaita naisia! (Itse tirautin lopussa pari kyyneltä, mikä on minulta ihan omituista käytöstä ;))Osaltaan ohjelmassa oli kyse tuona samana päivänä ilmestyneestä kirjasta, Maijan tarinasta - Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö yksilön ja yhteisön traumana(Kirjapaja 2012). Juttua kirjasta tulossa myöhemmin tänne blogiin.

 Marin pappiskutsumuksesta ja elämästä oli juttua myös viime viikon Me naisissa, huomasitteko tätä? 

Vielä menovinkki tulevaan, jos olet Helsingissä. Opiskelijoille (ammattiopistosta yliopistoihin) järjestettiin pääkaupunkiseudulla taidekilpailu aiheella Pyhä. Upeita ajatteluaherättäviä tuotoksia voi ihastella Lasipalatsissa Pyhä kuuluu kaikille - taidenäyttelyssä 26.4-6.5. Vapaa pääsy. Suositten!

 

 

 

 

Kommentit

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Tosi mielenkiintoinen keskustelu Voimalassa. Hyvä Mari ja Meri-Anna!

Minna J.
Oisko tulta?

Aamen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvä keskustelu - toivottavasti se jatkuu!

Elämää nähnyt (Ei varmistettu)

Todella hienoa, että näinkin raskaista ja vaikeista asioista puhutaan avoimesti. Varmasti moni kiittää sydämessään vaikkei syystä tai toisesta halua julkisesti näistä asioista puhuakaan.

MinnaT

Katsoin just Voimalan. Oli puhutteleva. Lopussa varsinkin itketti "mitä itket nainen?" muistutukset. Voimia teille rohkeat naiset! Tärkeää, että tästä(kin) vaikeasta aiheesta puhutaan.

Mari Inka
Oisko tulta?

Kiitos, voimat tulevat käyttöön.

Kommentoi