valmistuminen lähestyy, panic.

 

largekj.jpg

Kouluun lähteminen on yllättävän raskasta, kun sitä on vain kerran viikossa tai jopa kerran kahdessa viikossa. Opinnäytetyöni valmistuu pikku hiljaa ja valmistuminen alkaa jo jopa vähän jännittää. Tai enemmänkin mitä tapahtuu valmistumisen jälkeen. Jäämmekö asumaan avomieheni kanssa opiskelupaikkakunnalle vai muutammeko takaisin kotipaikkakunnallemme. Mistä saan töitä. Miten aloittaa rahan säästäminen omaan kotiin. Miten säästää rahaa matkailuun? Milloin olemme valmiit vanhemmiksi?

Opiskeluaika on mennyt silmät ummessa ja olen nauttinut siitä, että opin uutta ja samalla olen päässyt tekemään minulle mieleistä työtä. Kohta pitäisi alkaa miettimään, että mitä seuraavaksi. Melkein 4 vuotta elämässäni ovat kulkeneet todella nopeasti, mikä on tietysti hieno juttu, mutta samalla se vähän pelottaa. 

erer.jpg

Valmistuminen ammattiin saa minut pohtimaan elämääni. Olen todella tarkka ja haluan, että asiat menevät juuri niin kuin olen ajatellut. Järjestys mies, ammatti, töihin, säästäminen, naimisiin, oma asunto, lapset, on aina ollut järjestys, jonka mukaan olen ajatellut että elämäni menee eteenpäin. Valmistumisen lähestyessä on järjestykseni muuttumassa mies, ammatti, töihin, (lapset) naimisiin, lapset (naimisiin).

Haluaisin ensiksi oman kodin meille, johon rakentaisimme perheen,  mutta se että omaa rahaa pitäisi olla vähintään se 10% asunnon hinnasta, niin tiedän että meillä ei tule olemaan vielä siihen varaa moneen vuoteen. Toivon, että saan työpaikan jossa on ilo tehdä töitä. Odotan että menemme naimisiin, mutta milloin ja missä, sitä en tiedä. Toivon, että meillä on joskus perhe. 

Voisinko aloittaa opiskelut uudestaan, niin välttyisin näiltä syvällisiltä pohdinnoilta! 

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan opiskelu
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *