Olemme muuttaneet

olemme-muuttaneet.jpg

Uusi Onnenpäivä nousee osoitteessa:

www.onnenpaiva.com

 

Tässä valoja sammuttaessani haluan vielä kiittää kaikkia lilyläisiä, niin lukijoita, kanssabloggaajia kuin toimitustakin. Lily tarjosi Onnenpäivälle niin hyvän ensikodin, että jouduin harkitsemaan omilleni muuttoa hyvin pitkään. Kiitos ja jää hyvästi.

Teidät lukijat toivon näkeväni jatkossakin Onnenpäivän uusilla, ihan omilla tiluksilla. Meno jatkunee entisellään, ellei jopa parempana!

 

 

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (7)
  1. Nyyh! Haikein mielin kiitämme huipusta blogista täällä ja sanomme näkemiin!

    Lupaamme ottaa oppia noista perusteluista, jotka kirjoitit lähtösi syyksi. Toivottavasti vielä näemme kommenttejasi Lilyssä ja muista, että olet tervetullut takaisin ihan koska vain!! <3

    1. Kiitos itsellenne, on ollut aika huisia olla mukana ja välillä päästä lehden sivuillekin palloilemaan. Lily on kasvanut isoksi eikä se nyt oikeastaan ole sellainen ongelma, jolle pitäisi tehdä jotain. Joskin noita kategorioita voisi kyllä tosiaan tarkastella, kuten muut ovat ehdottaneet, mutta muutoin syyt muuttoon ovat ehkä olleet enemmän mun henkilökohtaisia. Pitäähän jokaisen tosibloggaajan ainakin kerran kokeilla siipiään ihan itsekseen, eikös?

      Mutta täällähän minä edelleen pyörin, onhan tämä kuitenkin se blogiyhteisö, jossa lähes kaikki seuraamani blogit ovat. Tervetuloa vastavierailulle ja tiedä häntä, aika monta kertaa tässä elämässä on lähdetty ja palattu takaisin kokemuksia viisaampana 😉

  2. Onnea uuteen blogikotiin! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *