Epäkalifornialaistuva tukka

Onnenpäivä

Ja niin päättyi kalifornialais-blonditukan aikakausi kampaajan tuolissa viime viikon torstaina. Ensimmäinen vilkaisu peiliin operaation jälkeen veti jopa kaltaiseni suupaltin sanattomaksi. Kun blondiksi muuntautuminen oli tapahtunut pikkuhiljaa aste kerrallaan, kävi takaisin tummaksi palaaminen yhdeltä istumalta. Ja se muutos oli huima, aivan kuin peilistä olisi katsonut takaisin eri ihminen. Tuijottaessani tummaa tukkaani täysin mykistyneenä, kampaajani kysyi pieni huolenvire äänessään, että olenko lopputulokseen tyytyväinen. Ja olinhan minä, tuo kauan kadoksissa ollut peilikuva nimittäin näytti enemmän minulta kuin se vaaleatukkainen ikinä.

On uskomatonta, kuinka paljon pelkkä hiusten väri vaikuttaa ulkonäköön. Kun vaaleatukkaisena maastouduin täydellisesti muiden kalifornialaisrouvien sekaan, näytän tummatukkaisena juuri siltä, että olen kotoisin eksoottisesta pohjolasta, metsien ja turvesoiden keskeltä, Nivalasta. Ja näin on hyvä olla, ainakin vähän aikaa.

Radikaalissa ulkonäkömuutoksessa on toki huonojakin puolia. Osa vaatteistani ei nimittäin näytä päälläni enää lähimainkaan yhtä hyvältä kuin blondina ja rusketuskin muuttui tummien kutrien myötä astetta vaaleammaksi. Mutta toisaalta, brunettina sovin kyllä paremmin yhteen perheen kulkuneuvojen kanssa.

 

 

Kommentit

minä-tässä-hei
A modo mio

Vautsi mitkä reidet!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Oon ollu ruoka-aikaan kotona ;)

minä-tässä-hei
A modo mio

Niin tai siis treeniaikaan salilla... :)

minä-tässä-hei
A modo mio

Niin tai siis treeniaikaan salilla... :)

Tiikerililja

Hyvältä näyttää! Ja ihanaa, kiitos ei-juhannus aiheisesta postauksesta :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Juu, ei taitaisi juhannuksesta syntyä kovinkaan julkaisukelpoista tekstiä... :D

Lounastelia

On kyllä hyvä väri tuossa sun hiuksistossa :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Tykkään itse kans tosi paljon! Nuo tummat osat hiuksista on itse asiassa tosi lähellä ihan omaa väriä.

sh (Ei varmistettu)

Eikä, Nivala! Siellä tuli vietettyä viikonloppu jos toinenkin villeinä teinivuosina :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Kyllä, Nivala ;) Jos ei muuta, niin kaikki ainakin tietää Tuiskulan!

Matkaaja (Ei varmistettu)

Se on varmasti totta, että vaaleatukkainen hukkuu Kaliforniassa helpommin massaan. Ei sinun hiukset ainakaan tuossa kuvassa nyt silti mielestäni niin tummilta näytä, vaikka itsestäsi varmaan siltä tuntuukin. :)

Minä muuten hieman kaipailin juhannus aiheista postausta. Siis että viettääkö yleensä Kalifornian suomalaiset juhannusta mitenkään? Onko se enemmän helteen pakoilua hyvin ilmaistoituihin sisätiloihin koko kesä jenkkilässä? :) Täällä Suomessa on lomat alkanu, lapsiperheitä on joka puolella ja omakotitalo alueilla ruohonleikkurit huutaa... että terveisiä vaan sinne. :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Sanotaanko näin, että tuo juhannus ei kamalasti poikennut perus suomi-meiningistä. Kun kahdeksan suomalaista on vuorilla mökkeilemässä niin tietäähän sen... kyllä minä tuohon juhannukseen saatan kuitenkin palata jossain sivulauseissa myöhemmin :)

Ja muuten, tuossa kuvassa tukka näyttää valeammalta kuin se oikeasti on. Aurinko tekee tepposet :)

e.e (Ei varmistettu)

Ootko sää NIVALASTA!!! :D hassua

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Heh, joo olen :) Kauas on tultu... mutta vain maantieteellisesti :)

e.e (Ei varmistettu)

Nii, no maasta se pieniki ponnistaa :D noeivaa kyllä sitä pääsee pieneltä paikkakunnalta minne tahtoo jos on tahtoo ! Ei tarvii jäähä pieneen piiriin leikkimään niiinku joillakin on tapana...

SsR (Ei varmistettu)

Upea nainen ja auto!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

No ainakin auto! :D Kiitos :)

Anna-Maija (Ei varmistettu)

Tuo kuva on tosi hieno, voisin kuvitella näkeväni sen jossain lehdessä farkkushortsimainoksena. Ja noi bootsit, nam!

-AnnaM-

Mikä siinä muuttuu?

Mä olen ollut omanvärinen blondi kohta toista kymmentä vuotta, mutta silmälasien väri & malli on vaihtunut aika radikaalisti matkan varrella, eikä sille mitään mahda, että esim. violetit silmälasit ja petrolinsiniset paidat ei vaan näytä kovin kivalta keskenään ;)
Harmi, jos joutuu lempivaatteistaan luopumaan, mutta toisaalta mukava, kun voi ostaa uusia!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.