Heiaheiaa käyttävät kanssatreenaajat hoi! Team Onnenpäivä on täällä!

Onnenpäivä

Edellinen kirjoitukseni säännöllisen liikuntarutiinin ja -motivaation ylläpitämiseksi poiki mielessäni muuan ajatuksen. Päätin perustaa motivaation ja treeni-ilon jakamiseksi Heiaheia-palveluun Onnenpäivä-blogin lukijoiden oman treeniryhmän, Team Onnenpäivän.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa Heiaheian käyttäjä voi halutessaan liittyä ryhmän jäseneksi ja näin seurata allekirjoittaneen sekä kanssatreenaajien liikuntasuorituksia, kannustaa toisia ja parhaassa tapauksessa imeä hitusen motivaatiotakin. Mikäli et kuitenkaan halua leveillä omilla suorituksillasi koko ryhmälle, voit asetuksista säätää liikuntasuorituksesi vain omien kavereiden nähtäväksi. Muista kuitenkin, että vain jaettu treeni on jaettu liikunnan ilo!

Liittymällä ryhmän jäseneksi, voivat ne jotka ovat treeneistäni enemmänkin kiinnostuneet, seurata liikehdintääni hitusen tarkemmin ja samalla pääsen itsekin kurkistelemaan mitä ne kanssabloggaajat ja lukijat tahoillaan puuhaavat kuntonsa ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Ryhmä tarjoaa myös keskustelualueen, jonka toivoisin täyttyvän treenitavoitteista ja kaikesta muusta liikuntaan liittyvästä spekuloinnista. Toisin sanoen, toivon tuon ryhmän jatkossa pureutuvan syvemmälle treenijuttuihin, kuin mihin pelkkä blogini kirjavine sisältöineen ulottuu.

Liity ryhmän jäseneksi täällä (linkki toimii kun olet kirjautunut sisään) tai kirjoita Heiaheian ryhmähakuun: Team Onnenpäivä. ...eikä tässä vielä kaikki! Lisämotivaation saamiseksi sekä jakamiseksi jaa treeniaiheiset Instagram-kuvasi tägillä #teamonnenpäivä. Näin minä ja muut löydämme kuvasi helposti virtuaaliviidakon uumenista.

 

Treenataan yhdessä etänä!

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Huippua! Lisämotivaatio liikkumiseen ei koskaan tee huonoa. Taidankin tästä lähteä lenkille saman tien...

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Haha, munkin pitää varmaan lähteä sitte lenkille :D

SiniSu (Ei varmistettu)

Huippu idea koska niin harva kaveri käyttää heiaheihaa, et kiva voida seurata ees jonkun treenejä ;) ja tietty saada lisäpotkua omiin! Liityin siis heti :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

\o/ Jee! Minä kun tykkään muutenkin kaikesta nippelitiedosta, niin on kiva nähdä mitä lajeja muut harrastaa :)

Lotta Katariina
Pumpui

vitsit sä oot A. kaunis <3

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Oho, tuo tuli kyllä nyt ihan puskista :D Kiitos ihana <3

Pauge (Ei varmistettu)

Jipii!! Jos sinne nyt vaikka muistaisi merkata noita suoritettuja treenejä ja ehkä vähän tarkemmin sitä treenien sisältöä :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Joo, mun pitäis kans skarpata ja kertoa, että mitä liikkeitä salilla oikein teen, mutta... en mä edes tiedä niiden kaikkien liikkeiden virallisia nimiä ja olen laiska selvittämään :D ei aivoilla, vaan voimalla...

mandaaa (Ei varmistettu)

Haluaisin ihan aiheen vierestä kysyä, että onko kukaan sanonut sinulle, että näytät ihan Drea de Matteolta? Teitä voisi luulla sisaruksiksi, varsinkin hymy on todella samanlainen! En pysty enää ollenkaan katsomaan Täydellisiä naisia ajattelematta koko ajan sinua, hah! :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Eipäs ole sanonut :D Mutta eihän tuo nyt kai pahin mahdollinen vertaus ole ;) Oli pakko kokeilla Googlen kuvahaulla, että mitä tuon profiilikuvani kanssa samankaltaisia kuvia löytyy internetin syövereistä. Ehkä vähän nauratti, kun yksi tuloksista oli Heather Locklearin pidätyskuva...

Riviera

Pakko oli heti liittyä Heiaheiaan :) Vaikka nyt joutuu ihan erikseen kirjaamaan treenit. Oman kuntosaliketjun sovelluksessa tulee kalenteriin automaattisesti kun kirjaudun salille tai ryhmäliikuntaan. Kätevää on se. 

lalla a paris

Mahti idea! Saisiko se nyt sitten mutkin liittymään heiaheiaan, johon meni jossain vaiheessa ihan totaalisesti hermo kun erään työpaikan kuntokuurin aloittanut kamu päivitti sitä facebookkiinsa hiukan liian aktiivisesti ;) Käyttelen tällä hetkellä ainoastaan wodconnectia, joka on superkätevä crossfit-treenien kannalta, sieltä voi verrata mitä oman salin kovikset on nostelleet ja kokea hetkellisiä onnenhetkiä kun entinen ykköskyykkymaksimi on muuttunut viitosmaksimiksi. 

Hei mites Instagram? En ainakaan omilla hakutaidoillani sieltä mitään löytänyt. Mä haluuuuun! Sieltä saa joka aamu treenimotivaatiota kun heti herätessä käy läpi kuvavirran.

En ite käytä HeiaHeiaa (Sportstracker-koulukuntaa), joten olisi ihan mahtavaa. 

Hahaa! Löysin! (asinivaara)

Anna-Maija (Ei varmistettu)

Liityin. Olinkin käyttänyt HeiaHeiaa edellisen kerran helmikuussa 2012. Kunhan nyt ei iske liikuntakateus... :)

Tsemppiä kaikille liikkujille.

Charkku
Charlotan silmin

Huippua! Liityin mukaan. :)

TMT (Ei varmistettu)

Heti liityin :) Mukava nähä mitä muut blogia seuraavat tykkää urheilla! Ihana idea oli että tämmöisen tiimin perustit!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.