Hyviä syitä

Onnenpäivä

Tiedetään. Edellisestä blogi-päivityksestä on aikaa pian 1,5 viikkoa. Suoraan sanottuna tämänkertainen tauko lipsahti roimasti aiottua pidemmäksi, mutta toisaalta oli minulla kyllä mediahiljaisuudelle ihan hyvä syy.

 

Kuten edellisen postauksen lopussa mainitsin, suuntasin reiluksi viikoksi Costa Rican aurinkoon pakoon velvollisuuksia, kiirettä ja oikeastaan vähän kaikkea mitä nyt todellisuuteeni kuuluu. Kun ei luonnollista aikaa blogin päivittämiselle tuntunut reissun aikana löytyvän, päätin lopulta luopua hetkeksi myös bloggaajan roolistani. Niistä viimeisistäkin velvollisuuksista luopuminen loman ajaksi oli lopulta juuri sitä mitä kaipasin. Niin paljon kuin blogin kirjoittamisesta nautinkin, vaatii se silti melkoisen määrän niin aikaa kuin energiaakin ja tuntui hyvältä käyttää kaikki resurssit 100 % itseeni, mieheeni ja ystäviini. Ehkä suonette anteeksi.

Joka tapauksessa, tässä sitä nyt ollaan, kai takaisin todellisuudessa, vaikka tuntuukin vielä siltä, kuin olisin kaiken vapauden jälkeen edelleenkin tuuliajolla. Airoihin tarttuminen olisi kyllä helppoa, kunhan vaan viitsisi soutaa.

 

 

Kommentit

Maiju26 (Ei varmistettu)

Vau mitä kuvia, tunnelma välittyi niistä todella! :) Eikä tarvii anteeks pyydellä blogihiljaisuutta, kaikki tarvitsee lomaa. Ihanaa viikon alkua, täällä on satanut rakeita ja märkiä rättejä, mutta nyt näyttäisi aurinko näyttäytyvän :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Voi eii, olen kauhulla katsellut kavereiden Facebook-kuvia, joissa maa on taas valkoisena. No, kyllä se kesä tulee sinnekin. Minäkin tulen sitä sitten heinä-elokuussa ihastelemaan :)

Oih mitä kuvia! Ihan tuli kuuma ja jano, kun katseli..;)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Jotenkin ajattelin loman päättyessä, ettei mojitoja tekisi varmasti mieli seuraavaan puoleen vuoteen, mutta nyt pari päivää myöhemmin, lomakuvia käsitellessä, alkoi yht'äkkiä mojitot houkutella kovin :D Sitä siis viikonloppuna!

Nāiádes
Naiádes

Naurahdin varvaskuvalle - pariskuntakuvien jälkeen herää kysymys, kumpi teistä lakkaa tuolla sähäkämmällä pinkillä varpaankyntensä? ; D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Haha, näissä kuvissa on aika paljon vierailevia tähtiä. Meitä oli kymmenen hengen poppoo reissussa <3 Nuo drinkkejä pitävät kädetkään eivät ole meidän. Eikä kyllä drinkitkään :P

Hertta
Lilou's Crush

Aaaaaah miten ihana reissu <3

A. Sinivaara
Onnenpäivä

No se oli, yksi parhaista! <3

SuzyOj
Aakkuli Aamas

Ihania kuvia, tuli kyllä joo itsellekin lomafiilis, vaikka istuukin vain täällä viileässä Suomen säässä koneen äärellä :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mm... mullakin on lomafiilis, edelleen ;)

Jullelsson (Ei varmistettu)

Ihana parisuhdekuva! Tuo kannattaa kyllä kehystää ja laittaa esille kotona, tuo varmasti aina hyvät muistot mieleen.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Juu, tuo kuva menee kehyksiin ehdottomasti. Se on yksi mun suosikkikuvista koko lomalta :)

Matkaaja (Ei varmistettu)

Ihania kuvia ja mietin myös noita varpaita parisuhdekuvien jälkeen kunnes tajusin drinkkikuvasta, että isompi porukka kyseessä. :D Muuten bloginpitämisestä tuli mieleeni kun edelleen huomaa (ja huomaan välillä itsekin) että sitä ajattelee blogin pitämisen olevan todella kevyttä hommaa, josta saa helpolla rahaa (niin, tee sitten itse perässä..) ja kun sinulla ei ole lapsia niin ajattelee, että mikäs kiire tai stressi sinulla voi olla. Olen itse lapseton kolmekymppinen nainen, joten nämä ajatukset järkyttävät itseänikin. Mistä ne oikein tulevat? Toivottavasti en nyt tiputa liian kovasti alas kivoista lomatunnelmista, mutta tuli mieleen, että haluaisitko joskus tehdä postauksen siitä miten siellä päin maailmaa suhtaudutaan lapsettomiin yli kolmekymppisiin naisiin? Tämä aihe nimittäin mietityttää itseäni (sattuneesta syystä) aika paljon tällä hetkellä. Eli älä ota henkilökohtaisesti, mutta kiinnostaisi tosiaan saada vieraan kultuurin näkökulma näihin pohdintoihini, jos haluat aihetta jossain vaiheessa käsitellä.

JnH (Ei varmistettu)

Olen ihmetellyt miten sinä ja miehesi osaatte ottaa niin ällistyttävän hyviä kuvia, ja nyt teillä on joku kaverikin joka osaa?! Vai oletko onnistunut käsittelemään kuvat noin upeiksi? Sinun pitäisi alkaa pitää kalliilla hinnalla valokuvaus- ja kuvankäsittelykursseja :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Haa, tein tästä ihan oman postauksen!

Toimitus
Toimitus

Oijoi, näyttää hyvältä lomalta!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Eikä vaan näytä vaan se myös oli!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ah, ihania kuvia! Toivottavasti teet matkapostauksen, jossa olisi lisää kuvia ja muutenkin tarinaa Costa Ricasta. :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Kyllä varmastikin teen, oli sen verran kiva ja varmaan suomalaisittain vähän eksoottisempikin paikka :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.