Jouluvalojen kilpavarustelu on alkanut

Onnenpäivä

Tänään isänpäivänä 11.11. klo 17:00 syttyivät naapurustomme ensimmäiset jouluvalot, viikkoa myöhemmin kuin yleensä. 

 

Tästä se sitten taas alkaa, amerikkalainen jouluvalohässäköiden kilpavarustelu. Vuoden ensimmäisen koristelijan titteli on nyt ratkennut, mutta kuka onnistuu luomaan mauttomimman valaistuksen? Entä kenellä on suurin sähkölasku? Kuka uskaltaa ottaa seuraavan askeleen? Onnenpäivä seuraa jännitysnäytelmän kehittymistä, pysy palstalla!

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Minäkin laitoin jo valot parvekkeelle täällä koti-Suomessa... tosin vain vaatimattomasti yhden valosarjan, joka sekin loistelee jäänsinisenä... Yleensä en niitä näin aikaisin laita, mutta nyt alkoi kaipaaman vähän lisävaloa, edes sitten sinisten valojen muodossa.

heta margareta
Viinillä

Mä kyllä tykkään siitä, että jouluna on vähän överiä ja mautonta. Ei aina tarvitse olla niin hillittyä..!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

No, on överiä ja sitten on ÖVERIÄ. Tässä parit parhaat palat jenkkivuosien varrelta. Harmittaa, etten kuvannut erästä jouluevankeliumista tuttua asetelmaa jossa oli valopatsaina Maria, Joosef, itämaan tietäjät, jeesus-lapsi seimessä ja aasi. Koko asetelman kruunasi kuitenkin tähdenpyörittäjän vieressä seisoskellut Bart Simpson, jolla oli kaverina valaistu pingviini...

12944_207236468933_6319901_n.jpg

19464_223439758933_2842521_n.jpg

annemi

AAAAAAKKKKKK! itsellä menee noista yllä olevista kuvista vähän niin kuin pata jumiin :D haha. Olen joulumörkö, mutta tänä vuonna surruin itsekin ostamaan jouluvalot.. tosin, vain yhdet ja "hieman" hillitymmät :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Jep, nämä ovat jotain sellaista, jota ei näytetä edes elokuvissa... tässä vielä esimerkki vähän enemmän hyvällä maulla toteutetusta överistä eräässä paremmassa lähiössä:

12944_207236458933_4600307_n.jpg

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ei pala :) Meilläkin on yleensä ollut omissa vaatimattomissa valoissa ajastin etteivät pala kuin puoli yhteen yöllä :) 

tiia_

Aah, tässähän tuli oikein ikävä meidän entisten kulmien jouluvalokilpailijoita. :) Pakko kertoa, että paras/pahin ikinä näkemäni amerikkalainen pihakoristussysteemi tuli vastaan pari vuotta takaperin Halloweeninä: ajettiin yhden pikkukylän läpi NY:ssa, ja yksinäisen talon pihalla kökötti kirjaimellisesti talon korkuinen valaistu jättikurpitsa, ihan keskellä ei mitään. Kylässä ei ollut katuvaloja, eikä mitään muutakaan valaistusta - ainoastaan valtava kurpitsa yhden talon pihalla. Vieläkin harmittaa, ettei ollut kameraa mukana. :D

ninoh

meiltä löytyy naapurista samankaltaisia taloja myöskin..ja alkaa joulu kyllä omaan makuun hieman ajoissa,joillain on jopa joulu kuusi kotona jo..

_Elena_

Sitten ihan oma lukunsa ovat ne musiikin kanssa yhteen synkronoidut jouluvalot! Aikanaan pääsin todistamaan Feliz Navidad valo&musiikkisessiota, ja kyllä repesi, meinaan meikäläinen nauruun.

Heitänpä minäkin tuolta kuva-arkiston pohjalta vähän havaintomateriaalia, kuva on Coloradosta joululta 2008. Eivät ole nämä viritykset ihan övereimmästä päästä, mutta aika karmeeta kumminkin. Voi, jenkkejä ja heidän ylitsepursuavaa joulumieltään. =))

dsc00975.jpg

Kommentoi