Kamera kädessä oikeassa paikassa oikeaan aikaan

Onnenpäivä

Tiedetään, tiedetään, kyllästytte varmaan pian lopullisesti näihin suomihehkutuksiini, mutta otan nyt kuitenkin sen riskin. Veneretkellä kävi nimittäin niin, että poikasiaan suojellut joutsenpari järjesti meille melkoisen näytöksen.


Joutsenissa on aina ollut jotain ihan erityistä, maagista. Jo pelkkä ääni saa minut pysähtymään paikoilleen ja kylmät väreet kulkemaan pitkin selkäpiitä. Tuo valkoinen lintu on niin kaunis ja koskettaa niin syvältä, että tekisi mieli itkeä. Kuinka ne matkaavatkaan auringon mukana, lentävät pareittain sinitaivaalla, lipuvat rinta rinnan halki tyynen veden ja palaavat takaisin synnyinseuduille vuosi toisensa jälkeen.


Pakahdun.

 

 

Kommentit

-K- (Ei varmistettu) https://kuulumisiakataloniasta.wordpress.com/

Upeita kuvia! Joutsen on kyllä upea lintu. Entinen työpaikkani piti joitain vuosia sitten firman kesäjuhlat Suomessa ja myös USA:n toimiston väki lennätettiin Suomeen. Mulla meinasi mennä limut väärään kurkkuun kun amerikkalainen työkaverini kysyi "metsästättekö niitä, ne on tosi hyviä".

lone star (Ei varmistettu)

Ei oo vielä kyllästytty :).

Finski (Ei varmistettu)

Oooh, ihana postaus jalleen. Joutsenet on niin kauniita kylla etta ne ei oikeestaan tunnu edes todellisilta, ovat jotenkin unenomaisia olentoja. Myos se, etta ne parit pysyvat yhdessa koko elaman kaaren, tekee niista viela ihanampia. Usein kesalla Suomessa kaydessani olen paassyt ihailemaan niita Joensuun korkeudella ja joka kerta tulee ihan sellainen "Heli-Keijun taikahiekkaa on nyt silmissa"-olo. Luonto saa tosiaan joskus itkemaan onnesta!

hannael (Ei varmistettu) http://kotirouvailuajakulttuurishokkeja.blogspot.com/

Ei kyllästytä vielä! Ihana vain nähdä kauniita kuvia. Omakin lievä Suomen kesän kaipuu saa vähän hoitoa tässä samalla... Kalifornian kesä on kiva joo, mutta kyllä tuota suomalaista suvea hiukan tulee ikävä!
-hannael

Kao Kao

Vau, mahtavia kuvia!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.