Mikä on parasta kumppanissasi?

Onnenpäivä

Kun viime viikolla pääsimme estottomasti kertomaan mikä on parasta ulkonäössämme, päätin juttua kommentoineen Hessun vinkistä kysäistä tänään mikä on parasta kumppanisi ulkonäössä? Ja jälleen kerran, unohdetaan se sisäinen kauneus ja keskitytään puhtaasti ulkoisiin seikkoihin!

Miehessäni on kaksi parasta asiaa.

Toinen niistä on kalju.

 

Se, että tunnen käsittämätöntä vetoa kaljuihin miehiin, alkaa olla tuttavapiirissämme jo yleinen naurunaihe. Ei siis ole ihme, että päädyin naimisiin juuri nahkatukkaisen miehen kanssa. Tukattomuuden lisäksi miehessäni on kuitenkin toinenkin, lähes yhtä vetoava ulkoinen piirre. Koska en itse ole erityisen hentorakenteinen, pidän siitä, että mieheni on pitkä. Vaikka kulkisin hänen rinnallaan 15 sentin jatkopalat jaloissani, on hänen 190 senttinen runko edelleen itseäni pidempi. Hän saa minut tuntemaan itseni siksi, mitä en ikinä oikeasti voisi olla - pieneksi ja siroksi.

Ja nyt, annetaanpa kumppaneiden ja puolisoiden kuulla kunniansa!

 

 

 

Kommentit

annemi

Miehessäni parasta on ruskeat nappisilmät ja upea hymy :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Siniset silmät, joissa on aina pieni pilke. Myös hiukset voisi sanoa sillä ne on aina huolitellut vaikka malliltaan eivät mitenkään erikoiset mutta ei sille vain voi mitään että mies joka pitää itsestään huolta vetoaa tähän naiseen.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Ehdottomasti pituus, korot jalassakin saan olla kainaloinen. Peppu on klisee, mutta kun se on hyvä. Ja selkä.

ninoh

silee karvaton iho ja  iso tuka:D

Mindeka
Ma-material Girl

Ruskeat silmät ja flirtti hymy! Ja käsivarret ja selkä ja tietty se peppu ;)

Vieraileva Hessu (Ei varmistettu)

Ensisilmäyksellä muhun iski pituus, leveät hartiat ja kapea vyötärö/lantio, eli sellainen V-malli. Tämä vielä korostuu, kun päällä on prätkätakki, NAM. ;)
Lähempää tarkasteltuna (tai kun kypärä on otettu päästä) silmät, nenä ja hymy. Ja ne "hymy rypyt" joista oli puhetta jo itsekehutopikissa. Ja sit vielä kädet.

Vierailija (Ei varmistettu)

Täydellinen pituus, ei liian pitkä jottei pystyisi seistessä helposti pussailemaan ilman epämukavaa varpistelua tai kumertelua, mutta silti miehen mittainen. Sovin kainaloon just, eikä melkein!

Niin ja sitten parasta on se, että se näyttää Ryan Goslingin kadonneelta kaksoisveljeltä.

Satu Vierailija (Ei varmistettu)

Parasta miehestäni tekee monta ulkoista seikkaa.Hymykuopat,peppu,tuoksu ja se että pitää itsestään aina huolta! Peseytyy ja pukeutuu hyvin ja urheilee- Se on seksikästä! Ja se minkä Anne jo mainitsi kun mies on pitkä saan tuntea itseni korkkareissakin ihan pikkuriikkiseksi <3

nansk

Meikää parikymmentä senttiä pidempi runko - olen ihan oikeastikin pieni ja siro, mutta tässä se vielä korostuu (plus ainakin toinen meistä yltää ylähyllyille) ja ihan mieletön hymy (:

Nani
Blogblog

Ihanat ystävälliset ja tunteita hehkuvat kasvot! 

Mintun oma sivu

Hahaa, kaikki tykkäävät pitkistä miehistä - no niin minäkin. Toki herrassa on upeeta KAIKKI (koska ollaan niin pirun tuore suhde), mutta ihkuinta ehkä on minua 10 cm pidempi runko. Tosin herra on mua kevyempi suunnistaja-juoksija, joten multa ei toi pieni ja siro -illuusio oikein onnistu. :) Mutta voi jestas niitä juoksijan timmejä reisiä! Ja on munkin se pylly pakko mainita. Ja sit hymy on vielä ihana. Varsinkin, jos mä olen saanut sen aikaan.

Oho, nyt tää lista paisuu. Lopetan heti, ettei mene ihan ällöksi.

Joo mullakin on tuo pituus, n. 20cm pidempi ja ihanan leveät hartiat!

Ja kiva hymy :)

Noora__ (Ei varmistettu)

Ihanat siniset silmät ja kihara tukka. Ja sopivan pitkä: riittävän pitkä mutta ei liian - itse kun oon aika lyhyt niin ei oo kuitenkaan älyttömästi mua pidempi. Ja peppu myös, pakkohan sekin on tähän listata :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Silmät, hymy, hymyrypyt silmissä, hyvä pylly :D, hartiat. Pituuskin on hyvä (10 cm minua enemmän), mutta ei ole kuitenkaan se ratkaiseva asia. Tärkeää on, että toinen on sellainen sopivan kokoinen itseen verrattuna :) Niin ja oon aina tykännyt blondeista joten vaaleuskin miellyttää :)

kultahillokala

Ää, näitä on paljon: pitkä vaalea tukka, parta (jonka mallin minä itte määräsin:P), timmi vatsa ja käsivarret, herkullinen peppu, kirkkaan siniset silmät, riemastunu ja riemastuttava hymy, lämpimän värinen iho (kunnes tulee talvi)...

pahatapa (Ei varmistettu)

Hassua kun kaikki haluavat olla niin pieniä ja siroja! Tosin on mun miehessäni myös hyvää se että on ainakin sen verran pitkä (190cm) et meikäläinenkin voi käyttää 10 sentin korkoja (korkeemmilla mennään jo yli!) Parasta on kuitenkin lärvi :) ja onhan se miehen kokonen, vois olla kyllä vähä pienempi niin voisin lainailla enemmän vaatteita siltä.

Vattu

Tuoksu. Sitten näkyvistä seikoista tuli mieleen selkäkarvattomuus sekä jylhä nenä. Onhan se kokonaisuutena varsin suloinen ihminen. Noin ulkoisestikin. Vähän aika sitten sattui vähän inhottava onnettomuus ja hänen naamaa koristaa muutamat punertavat arvet, ne on aika grrr. ;>

Ainiin, olen poikkeus enkä taho olla pieni ja siro! Tahon olla katujyrä.

Vattu

UNOHDIN VIIKSET!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kokonaisuudessaan ihana kroppa, mutta parhaat palat: ruskeat nappisilmät, loistava elämää pursuava hymy ja ryhti! Kalju päälaki sekin löytyy <3

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Piti ihan alkaa miettimään, että miksi on kivaa, että mies on pitkä/leveä/iso, jotta tuntisi itsensä pienemmäksi kuin ehkä onkaan. Ehkä omalla kohdallani kyse on siitä, että kyseinen asetelma pönkittää omaa naisellisuuttani ja vastaavasti pönkittää miehen miehisyyttä. Muutenhan olen ihan onnellinen omassa jäntevässä vartalomallissani, mutta miehen rinnalla haluan olla se pienempi osapuoli.

Missä muuten kaikki miehet ovat taas? Onko tämä nyt todiste siitä, ettei miehet oikeasti lue blogiani vai siitä ettei heillä ole mitään hyvää sanottavaa puolisostaan?

Ninaolivia

Silmat, ja voimakas roomalainen nena :-) Ja muistan kun nain hanen jalkansa ja varpaansa, ajattelin etta onpas kivan nakoiset ja miehekkaat... jos jaloista ja varpaista nyt voi sanoa noin. :-)

FFFifi
Fitness Führer

Hartiat ja käsivarret (on entinen kilpauimari), reidet ja pohkeet (nykyinen martoonari), ja peba tietysti (liekö geenit tässä kohtaa) :D

Vieraileva Hessu (Ei varmistettu)

"miksi on kivaa, että mies on pitkä/leveä/iso"

Mulla se on ihan kiinni siitä, että mä olen "sovinisti". Miehen pitää olla mua fiksumpi, vahvempi ja parempi miesten jutuissa.
Mä olen henkisesti sen verran katujyrä, että mä haluan rinnalleni alfa-uroksen, joka pystyy pitämään puolensa ja tarvittaessa näyttää mulle kaapinpaikan. Jos tarjolla on vain ruikuttavia ovimattoja, mä olen mieluumin ilman.

Nimimerkki: itsekeskeinen diivaileva narttu ;)

pahatapa (Ei varmistettu)

^ "sovinisti" lainausmerkeissä? Kuulostaa erikoiselta.  Siinä mitään pahaa ole että etsii itseään fiksumpaa miestä, mutta toivottavasti miehesi ei kuitenkaan ole "sovinisti" tai varsinkaan sovinisti

Mä olen tyytyväinen meidän parisuhteeseen siksi, että olemme tasavertaisia eikä riitatilanteessa kummankaan tarvitse näyttää kaapin paikkaa, vaan pääsemme kompromissiin ennemmin tai myöhemmin. 

Ei kai miehiä vain kahta lajia ole, ruikuttavat ovimatot ja kaapin paikan naiselle näyttävät alfaurokset ;)

Vieraileva Hessu (Ei varmistettu)

Nyt mennään aiheen ulkopuolelle ja reippaasti.
Lainausmerkeissä siksi, että sanoja "feministi" ja "sovinisti" käytetään yleensä väärin, aivan kuten minäkin edellisessä kirjoituksessani.

Olet ihan oikeassa, on niitä miehiä muitakin, mutta esim. "Koiranpennut", "Äidin korviketta etsivät pikkupojat" ja "Omaa tahtoa omaamattomat luuserit" on ihan yhtä kamalia kuin "Ovimatot". Yhteistä näillä ja monilla muilla on myös se, että itsepäisen katujyrän kanssa eläessä kaikista näistä tulee enemin tai myöhemmin mukana raahattavaa kuollutta painoa.

Kaapinpaikan näyttävä alfauroshan ei ole synonyymi henkiselle ja/tai fyysiselle väkivallalle. Kyseessä ei ole myöskään "Kompromisseihin kyvyttömät idiootit", kuten kommenttisi perusteella ehkä kuvittelet.

Mulle on ihan sama, millaisten miesten kanssa muut seurustelee, tärkeintä on että kaikki on tyytyväisiä omaan elämäänsä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos multa kysyttäis, mitkä ovat ihannemiehesi ominaisuudet, kumppanini täyttäisi niistä aika monta ei-fyysistä ja jonkin verran fyysisiä kohtia, mutta ei niitä ensimmäisiä "pitkä", "leveäharteinen & kapealanteinen", ym.. Pituuseroa on kymmenisen senttiä, mikä riittää kyllä, koska olen nykyään liian mukavuudenhaluinen runnoakseni jalkaparkojani puristaviin kenkiin (jalat ovat aina olleet ehkä heikoin kohtani).

Pidän hymystä, pilkkeestä silmäkulmassa, pidän urheilullisuudesta (joka ei ole fyysinen ominaisuus, mutta lipsahti listaan) ja jopa lyhyestä ja siististä parrasta. Ensimmäinen partamies, jonka kanssa olen seurustellut. Tai edes suudellut, hyvänen aika. Niin, ja pidän hänen kasvoistaan ihan yleisesti.

Pointtini oli, että vaikka pitäisin pituudesta yleisesti ottaen, kumppanini kohdalla se ei ole tärkeää. Koen jopa, että on mukavaa kun pituuseroa ei ole paljon. Tärkeintä kai on, että niitä positiivisia asioita kumppanissa on, myös fyysisesti.

box (Ei varmistettu)

Tumma kiharapilvi, parransänki. Vihreänruskeat silmät ja ihana hymy. Miehekkyys. Koko kompakti kroppa; sopivasti lihaksia, ruskettunutta ihoa ja luomia siellä täällä. Oikein sopiva paketti.

Kommentoi