Minulla on ongelma. Kenkäongelma.

Onnenpäivä

Kävipä edellisviikolla niin, että hieman yllättäen suuntasimme Malibuun tapaamaan ystäviä hyvin ruoan merkeissä. Koska viime aikoina ei pahemmin ole ollut tilaisuuksia pukeutua lenkkareita ja verkkareita kummempaan, soi illallinen italialaisessa ravintolassa hyvän tekosyyn kihartaa tukkaa ja sujauttaa jalkaan tyttömäiset korkokengät. Mutta kuinkas sitten kävikään.

Kaunis ajatus oli sujauttaa nämä tyttökengät jalkaan.

 

Tiesin kyllä, että laihtuessani suuri osa housuista jäisi väljiksi vyötäröstä, mutta tämän positiivisen ongelman korjaisi kyllä vyöllä. Tuli kuitenkin totaalisena yllätyksenä, että housujen lisäksi suureksi on jäänyt myös osa rakkaista kengistäni!

Nilkkojen kapenemisen minä vielä ymmärrän, mutta ovatko jalkateräni todella olleet niin lihavat, että korkokenkäni tuntuvat nyt väljiltä myös lestistään? En ole edes uskaltanut kokeilla moniko kenkäpareistani hölskyy jaloissa niin pahasti, ettei niillä voi kävellä taittamatta nilkkojaan.

Sovittehan vielä jalkaani, oi Mischani mun?

 

Tämä ei muuten ole ensimmäinen kerta, kun törmään vastaavanlaiseen kenkäongelmaan. Edellisellä kerralla ongelma tosin oli käänteinen. Kun pari vuotta sitten innostuin juoksemisesta, tuntuivat kaikki korkokenkäni puristavan epämiellyttävästi, olipa sitten aamu taikka ilta. Kun juoksuinto laantui, alkoivat kengätkin taas sopia jalkoihin.

Menisiköhän perheen hallituksessa läpi ehdotus uusien kenkien hankkimisesta sillä verukkeella, kun entiset ovat jääneet isoiksi? Epäilen vahvasti. Mutta kumpi tulee halvemmaksi, ostaa uudet kengät vai syödä jalkansa entisiin mittoihin?

Ehkä pitäisi täyttää kenkähyllyt ja -kaapit ihan vain lenkkareilla...

 

 

Kommentit

Corde

Ei tästä voi tykätä, tuo on kamalaa! 

Terveisin joku jolla on 51 paria kenkiä. Mä en todellakaan halua kokea samaa!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Minullekin on tainnut kertyä pari poikineen... mutta jotenkin olen aina ajatellut sen niin, että toisin kuin vaatteet, kengät eivät jää pieneksi. Ja toisekseen noita erikoiskenkiä käytetään sen verran harvemmin, että ne myös kestävät pidempään. Minulla on  6-8 vuotta vanhojakin kenkiä, jotka ovat käytössä edelleen. Taisin kuitenkin olla väärässä tuon suhteen, että samat kengät sopisi jalkaan vuodesta toiseen :/ No, turvotusta odotellessa...

vierailija (Ei varmistettu)

Oletko kokeillut, jos pohjalliset tai puolipohjalliset auttaisivat?

annemi

Apua! tässä on katastrofin ainekset kasassa :0! tai sitten loistava syy lähteä shoppailemaan uusia kenkiä ;) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Muistaakseni Walgreenista (voi olla joku muukin vastaava) löytyy silikonisia puolipohjallisia Varpaat/päkiät alle) ja sitten sellaisia 3/4 pohjallisia, jotka laitetaan tuonne kantapään alle. Pelastava liki puolella numerolla tarvittaessa. Ja niitä voi tosiaan pestäkin, toisin kuin noia kangas/korkkipohjallisia.

Tyyne
Sukat makkaralla

Ounou! Mä olen haivainnut vastikään ehkä saman hassun ongelman... Ajattelin kylläkin ettei tämä voi pitää paikkaansa ja jätin testailematta kesäkengät, mutta nyt kun luin juttusi niin ehkä parempi kokeilla niitä korkkareitakin. Miten ihmeessä dieetti voikin vaikuttaa näin moneen kohtaan kehossa, hih :D

PSK
Insert Cool Phrase

Ah, sulla on ihania kenkiä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla pieneni kengännumero yhdellä koolla sen jälkeen kun aloin liikkumaan ja hoikistuin vähän muualtakin. Lähtökohtaisesti en ollut edes kovin pulska, mutta näköjään turvotusta sitten oli jalkaterissä asti..? Monet maailman ihanimmat kengät jäivät liian isoiksi – tosin noiden puolipohjallisten avulla olen joitakin niistä silloin tällöin käyttänyt, kun en poiskaan raaskinut heittää.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Heiii.... täytyypä tosiaan käydä hakemassa tuollaisia puolipohjallisia! Kiitos vinkistä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos kenkäkaapissa tulee ahdasta, voin auttaa naista mäessä ja adoptoida muutaman parin noista ihanuuksista. ;-)

FFFifi
Fitness Führer

Mullakin on kenkäongelma. Tai oikeastaan kaksi. Ensimmäinen on se, että mun kengät on paljon rumempia kuin sun. Eka johtuu toisesta, joka on se, että en pysty kävelemään tuollaisilla näteillä. Pysyisin kyllä pystyssä (kai) ja sillee, mutta aina joku kohta hankaa/painaa/kiristää tai joku osa jalasta väsyy tai en pysty kävelemään tarpeeksi nopeasti tai maassa on esim. 50 cm lunta, niin en pysty kävelemään siksikään :(

Mitä tehdä?!?!

Mitä tulee koon pienenemiseen, niin jossain kommentissa vähän aikaa sitten kerroinkin, että mulla pieneni tanssiessa. Että ehkä sä olet treenannut samalla huomaamattasi myös jalkapohjia ;D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.