Mitä yhteistä on koiralla ja lapsella?

Onnenpäivä

Jokin yhteinen, salakavala kyky näillä otuksilla on, sillä molemmat saavat aikuisen ihmisen käyttäytymään ihan hassusti. Toimittuani hoitotätinä kahdelle nelijalkaiselle ystävälle neljän päivän ajan, onnistuivat he kaivamaan minusta esiin aivan uusia luonteenpiirteitä. Olenkin viime päivinä yllättänyt itseni useaan otteeseen niistä lapsiperheille ominaisista käytösmalleista, joille itse olen aikaisemmin vain naureskellut. Yht'äkkiä minä tavallaan ymmärrän, että se vauvankakka puhuttaa niinkin paljon.Kuluneen neljän päivän aikana:

• Kameran muistikortti on täyttynyt koirakuvista. Koira istuu, hyppää, leikkii, syö ja makaa. Ja katso, nyt sillä on tosi hassu ilme! Pakko ottaa kuva. Ja toinen. Ja hei, tästä muuten saa tosi hauskan videon!

• Kuvat on tietysti pakko jakaa Facebookissa, koska ovathan juuri meidän hoitokoirat poikkeuksellisen söpöjä.

• Koirista on paljastunut erityistaitoja lähes päivittäin. Nappaat todisteeksi kymmenen kuvaa, joita lähettelet tekstiviestitse ystävillesi ja lataat todisteeksi Facebookiin.

• Tajuat, että oman kehosi ulkopuolisten ruumiinnesteiden ja ulosteiden siivoaminen ei enää aiheutakaan välitöntä oksennusrefleksiä.

• Poimiessasi koiran ulostetta, huomioit heti sen poikkeavan koostumuksen ja spekuloit asiaa puolisosi kanssa. Hitsi, olenkohan pudottanut lattialle jotain, jonka koira on salaa syönyt?

• Keksit käsittämättömän määrän erilaisia lempinimiä. Nöpöliini, karvaperse, pylleröpallero, mussuliini ja turvelo ovat vain alkusoittoa.

• Lepertelet ja kujertelet koirille, vaikka normaalisti ärsyynnyt, kun kuulet ihmisten lässyttävän.

• Pohdit tosissasi, että pitäisikö koiran television katselua rajoittaa.

 

Apua. Mitä minulle on oikein tapahtunut?

 

 

Kommentit

minä-tässä-hei
A modo mio

Koirakuumetta seuraa todistetusti vauvakuume ;)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Haha, meikäläinen on kestorokotettu vauvakuumetta vastaan :D

katja.t

Odotahan jos hankit oman koiran, sen puuhissa vasta riittää ihmeteltävää.. :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Hahaha, ihan loistava! :D

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Meillä on toisinaan miehen siskon ranskis hoidossa. Pari päivää se on samanlaista kuin sulla, mutta viikon jälkeen, sitä jo henkäisee helpotuksesta, kun lähtee pois. Ihanaa, mun ei tarvi lähteä ulos lenkkeilyttään. :D Vaikka muuten aivan ihana koira onkin. Viikko on aina hyvä muistutus siitä, miksi minä en sittenkään sitä koiraa halua, vaikka podenkin tasaisin väliajoin koirakuumetta. :D

ninoh

Haha hauska juttu ja niin totta.Itseäni ärsyttää ne vauvavavuva  tyypit,mutta olen itse varmasti yhtä ärsyttävä ainaisineen koirani tekee sitä sekä tätä kuvineen..

Koiranomistajaa ymmärtää vain toinen koiranomistaja. (;

Vattu

Jotenkin toi kaikki kuulostaa tutulta.. Oma koira saa olla jo hyvin rauhassa hirveimältä kuvaushössötykseltä, mutta aijai jos joku tulee hoitoon. Ja koskaan en lässytä, paitsi salaa ja silloinkin vaan ihan pikkaisen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tyypillistä. Älä huolestu, vaan liity reippaasti joukkoihimme. Ensi kesänä koiralässytyksen MM-kisoihin! Ihania karvakavereita!

Vattu

Oooo!Heti tämän luettuani tuli naapurilta puhelu, että hän tarvitsee loppupäiväksi hoitopaikan corginpennulleen. :D Kameran kaivan heti, kun tuo malttaa pysähtyä sekunniksi. <3

Nanski (Ei varmistettu)

Niiiiin tuttua :D
Itsellä on nyt ensimmäinen koira ollut kohta vuoden omana ja tuntuu että mun käytös vaan pahenee päiväpäivältä!

Toi telkkarin katselu... Mun turre taitaa jo tunnistaa salkkareiden tunnaribiisin. Silloin kuuluu maata/istua mammana sylissä ja näyttää tältä: http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/487497_10151125677418600_8...

-Nanski
http://tuplaongelma.blogspot.fi/

Kommentoi