Nyt avautuu bloggaajan mies

Onnenpäivä

Pyysivät täällä Lilyssä meitä bloggaajia kysymään läheisiltämme, että miltä se nyt sitten tuntuu olla bloggaajan lähipiirissä. Halusin ehdottomasti kantaa korteni kekoon, sillä kiinnostaahan tuo kovasti itseänikin. Niinpä annoin kirjoitusvuoron miehelleni ja pakotin hänet pohtimaan, kuinka blogini on elämäänsä vaikuttanut. Syntyi hiljaisuus ja sen jälkeen insinööri käynnisti Excelin.

***

Siis miten niin miten vaikuttanut? Olisko blogin myota jonkun muka pitanut muuttua? Oota ma teen vertailumatriisin (nakisittepa vaimon ilmeen nyt!).


Paivan postauksen tarjoaa:
Paska paiva 
Suhteen tasapainottava osapuoli

ps: Pilkunjyystajille tiedoksi, tietokoneeni ei ole skandinappaimistolla varustettu enka laiskuuttani ole viitsinyt opetella at+&%$#&# symboolihassakoita.

 

 

 

Kommentit

Ripazu (Ei varmistettu)

Huippu, näinhän sen pitikin mennä : )

Toimitus
Toimitus

Hahahahah, todella mahtavaa kamaa :D 

Excel <3

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Ok oon väsynyt mutta hajosin tuolle allekirjoitukselle :D Ihana!!

AudreyN (Ei varmistettu)

Hei nyt mies vaan sitten blogi kasaan, kun nimikin on jo valmiina :D Mää ainakin lukisin!

"hiljaisuus ja insinööri käynnisti excelin...", meillä ei asu insinööriä, mutta aivan sama tapahtuisi täällä, jos vastaavan asian pyytäisin mieheltä. Ja tosiaan blogi pystyyn, mäkin lukisin!

Hah! Nauratti :D

Meininkianna (Ei varmistettu) http://meininki.wordpress.com

Ei siinä mitään symboleja tarvi opetella, lisäät vaan suomen kirjoituskielien listaan jonka jälkeen voit vaihdella enkun ja suomen välillä. Skandit tulee sitten ihan samoilta näppäimiltä kuin jos olis skandinäppis. Vähän muisteloa vaatii toki, että mistä mikäkin tulee, kun nappula ei enää kerro totuutta :)

Paras postaus aikoihin :D

Finski (Ei varmistettu)

Couple who blogs together, stays together! Love it!!!!

Paska paiva (Ei varmistettu)

Sain opetusta tanaan bloggaajalta, etta blogietiketin mukaan pitaa kommentoida kommentteja.

Ei, en aio aloittaa bloggaamista, tai sen paremmin vierailevana "tahtena" jatkaa moista urakehittelya. Mulla ei niin paljoa ole paivanpolttavaa tarinaa ja suomenkieli on verrattain suppeaa. Ja asiahan vaatii aikaa, kuvien tekemista.. liikaa vaivaa, laiska kun on.

BTW, ehdotus exceliin tuli itseasiassa vaimolta - itsehan olisin ylimalkaisesti vetanyt homman kasaan ranskalaisilla viivoilla.

Listastahan jai itseasiassa kaikenlaista pikkunapparaa faktaa pois, mutta ehka seuraavan kerran suuremmalla panostuksella, kun pakotetaan tarpeeksi.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Sori kulta, mutta nyt vaikuttaisi siltä, että sun exceleistä tykätään niin paljon, että joudut tekemään niitä jatkossakin! 

Äläkä huoli, vaikkei tarinaa irtoakaan niin paljon kuin vaimolta, sillä maailma tarvitsee ihmisiä, jotka osaavat ilmaista tunteitaan kaavioina ;)

<3

Anna-Maija (Ei varmistettu)

Blogi kaikille putkiaivoille excel-tyyliin.

-K- (Ei varmistettu) http://kuulumisiakataloniasta.wordpress.com/

Haha, ihana :)

Kommentoi