Onni piilee kylpytakissa

Onnenpäivä


Meitä ihmisiä on kahdenlaisia. On niitä, jotka tulevat onnelliseksi kokonaisuuksista, kun kaikki elämän pikku palaset loksahtavat paikoilleen. Ja sitten on meitä, joille kokonaisuuksien hallinta on sen verran haastavaa, että näemme onnen mieluummin niissä yksittäisissä, pienen pienissä palasissa.

Liekö tulevan Suomi-loman tai pitkällisen sairastelun selättämisen ansiota, mutta olen viime aikoina ollut vielä tavallistakin herkempi tuntemaan iloa ja onnellisuutta niistä kaikkein pienimmistäkin asioista. Niin myös tästä alennusmyynnistä löytämästäni, kuosiltaan mummolan vanhaa keittiöpyyhettä muistuttavasta kylpytakista. Kun sunnuntai-aamuna heräsin ennen kuutta makuuhuoneen kuumuuteen ja hipsuttelin avaamaan alakerran ovia ja ikkunoita antaakseni raikkaan tuulen puhaltaa sisälle taloon, en olisi voinut olla sen onnellisempi, kuin siinä ovenraossa kylpytakkiini kääriytyneenä olin. Siinä hetkessä oli kaikki. Ei menneessä eikä tulevassa, ei töissä eikä sijoituksissa, ei sähköpostilaatikossa tai blogin lukijaluvuissa, vaan siinä, kauniin kylpytakin sisällä, sillä hetkellä.

Ei elämässä kaiken tarvitse olla täydellistä. Riittää, että kylpytakki on.

 

Katsokaa nyt, eikö se olekin kaunis! Tai sitten olen vain tullut vanhaksi.

 

Kommentit

nansk

Kävin myös ostamassa uuden aamutakin (/kylpytakin, mitä eroa niillä on?) tuossa viime viikolla, ja voi jummi kuinka ison eron ihmisen tyytyväisyyteen niin pieni asia voi tehdä! Ihana sipsutella ympäri kämppää tässä uudessa, höyhenenkevyessä takissa, kun vertaa vanhaan hiusväritahraiseen ja paksuun ja hiostavaan...

Esteettisyydessä iso ero, koska värjään hiuksia punaiseksi niin shamppanjanvärinen aamutakki näyttää ihan teurastusvaatteelta >:D

Pienistä asioista nauttiminen on kyllä munkin juttu!

Tiinuska / Parempia Polkuja (Ei varmistettu) http://parempiapolkuja.blogspot.fi

Elämän pienet ilot ovat täälläkin lopulta niitä suurimpia. Jos jäisi aina odottelemaan vain niitä suuria ilonaiheita, niin ilon summa jäisi ehkä kuitenkin pienemmäksi entä silloin, kun iloa aiheuttaa peilityyni järvi, hassu lehtiotsikko paikallislehden etusivulla ("Parikunta tappeli hillasuolla") - tai se uusi kylpytakki. Usein myöskin sanotaan, että rahalla ei saa onnea, ja niin se varmaan johonkin pisteeseen asti meneekin. Mutta kyllä sanon myös, että "those who say money can't buy happiness, go shopping in wrong places". Kyllä joku uusi juttu, vaikka nyt se alennuksesta ostettu kylpytakki, voi tuoda ison ilon siihen hetkeen :)

annam_
anna k.

"Ja sitten on meitä, joille kokonaisuuksien hallinta on sen verran haastavaa, että näemme onnen mieluummin niissä yksittäisissä, pienen pienissä palasissa."

Olen ehdottomasti samaa mieltä! Ja ihana kylpytakki :)

PSK
Insert Cool Phrase

Söpö on!

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Todella kaunis takki! Tulee ihan englantilainen puutarha mieleen. Itsellänikin on kaksi takkia, mutta jostain syystä en osaa käyttää niitä ollenkaan vaan ne roikkuvat kaapissa tyhjänpanttina. :D

annemi

Suloinen kylpytakki! itse elän suurimman osan ajasta kotona kylpytakissa, ne päällä on niin mukavaa oleilla :) ja hotellit, joista ei maksutonta, pehmeää ja puhdasta kylpytakkia huoneesta löydy, saa aina ison miinuksen. Tossuista saa plussaa ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.