A. Sinivaara tässä hei

Onnenpäivä

Näyttäisi siltä, että tiluksilleni on eksynyt melkoinen määrä uusia lukijoita viime aikoina. Niinpä kohteliaana tyttönä ajattelin, että pieni esittely voisi olla ihan paikallaan. En nimittäin usko, että kovin monella on aikaa ja tarmoa kahlata läpi kaikki vanhat kirjoitukseni. Joten, tiivistetäänpä faktoja muutamaan kappaleeseen ja jos vielä jäi jotain hampaankoloon, niin nyt on oivallinen tilaisuus esittää kysymyksiä.

 

 

Mikä ihmeen Onnenpäivä?

Onnenpäivä-blogi sai alkuunsa eräänä yönä, jolloin luomisentuskissani kieriskelin unettomana sängyssäni. Suoraan sanottuna, en tainnut seurata yhtäkään blogia ennen kuin aloitin omani, joten minulla ei ollut mitään käsitystä siitä, minkälaiseen soppaan lusikkani työnnän. Näin jälkiviisaana voisin luonnehtia tuon sopan olevan täynnä sattumia, mutta hemmetin herkullista.

Blogissani ei ole yhtä ainoaa teemaa ja se on yhtä rönsyilevä kuin kirjoittajansakin. Viime aikoina olen kirjoitellut paljon kuntosaliharjoittelusta ja dieettaamisesta, ne kun ovat vahvasti piirtyneet tapetille tässä elämänvaiheessa. Liikunnan ohella lempiaiheitani ovat ihmissuhteet, itsetutkiskelu, iloiset jutut, päättömät jutut, kaikki mitä voi syödä ja tietysti jenkit ja niiden hassu maa suomalaisen silmin. Yleisesti ottaen yritän parhaani mukaan pitää blogissani yllä positiivista, mutta realistista meininkiä, niin kuin elämässä muutenkin.

 

Kuka ihmeen A. Sinivaara?

Olen kevään mittaan 31-vuotta täyttävä suomalainen vieraalla maalla, Yhdysvalloissa. Nykyinen asuinpaikkani löytyy tavallisten ihmisten lähiöstä, vuorien kupeesta, eteläisestä Kaliforniasta, Orange Countysta. Jenkkielämää on nyt takana 3,5 vuotta ja kulttuurishokeista huolimatta nautin elämästäni täällä, vaikka kärsinkin tämän tästä Suomi-ikävästä.

Olen naimisissa parhaan mahdollisen treenikaverin kanssa, joka myös salin ulkopuolella tietää milloin tukea, milloin puskea ja milloin kiskaista minut takaisin maanpinnalle. Ihan kokopäivätoiminen kotirouva en kuitenkaan ole, vaan teen töitä suomalaisyritykselle omasta kotitoimistostani käsin. Olen ammatiltani AD, ideanikkari ja toisinaan myös copywriter.

Minkälainen minä sitten olen? Kysäisin tätä asiaa mieheltäni ja hän vastasi hetkeäkään miettimättä, että haahuilija. Kysyessäni, että miten niin, hän levitti kätensä sanaakaan sanomatta ja huitoi niitä villisti ilmassa. Aika hyvin analysoitu. Olen haahuilija, jolla on aina jotain puuhaa ja kymmenen askaretta työn alla. Minä en vain osaa olla tekemättä mitään ja kun saan päähäni jotain, se yleensä vie minut mukanaan täysin. Siinä puuhatessani minä nauran, vitsailen ja puhun paljon ja silloin harvoin, kun maltan olla hiljaa, minä mietin syntyjä syviä.

Elämä pyörii tällä hetkellä paljon salitreenin ympärillä, se kun on yksi niistä asioista, joka sattui viemään minut mukanaan täysin. Viime syksyinen bulkkikauteni kääntyi dieetiksi, jonka loppu häämöttää viiden viikon päässä. Tämän jälkeen palailen takaisin myös pyöräilynjuoksemisen ja joogan pariin ja haaveilen pienestä lomasta moottoripyörän selässä. Sitten on vielä tämä blogi, joka näyttelee aika suurta roolia päiväohjelmassa. Välillä tuntuukin siltä, että teen kolmea työtä, sitä oikeaa työtä, treeniä ja blogia. Harmi, että vain yhdestä maksetaan.

Siinä se nyt oli, niin lyhyesti kuin osasin, eikä sekään ollut niin kovin lyhyesti.

 

Ja nyt, arvoisat lukijat, jos on jäänyt jokin asia mietityttämään, niin nyt saa sitten esittää kysymyksiä (oletan lukijakuntani olevan sen verran älykästä, ettei tarvitse erikseen mainita, että järjenkäyttö on kysyttäessä sallittua). Vastailen joko tänne tai sitten värkkään kokonaan oman postauksensa aiheesta, katsotaan nyt.

Minullakin on yksi kysymys uusille lukijoille! Kuinka löysit blogiini?

 

 

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Unohdin aivan... Uusille lukijoille tiedoksi, että Onnenpäivä löytyy myös Facebookista ja Instagramista nimellä asinivaara. Nuo tarjoavat jonkin verran pikakuulumisia ja kuvamateriaalia niin treeni-, ruoka- kuin muistakin jutuista!

Ja rajoitetaan vielä vähän tuota kysymysten esittämis-aikaa. Eli jos perjantaihin 8.3. mennessä saisitte kysyttyä, niin hyvä on :)

Sanna Hoo (Ei varmistettu)

Moi!
Olen pari kuukautta sitten eksynyt blogiisi ja vieraillut sen jälkeen melko säännöllisesti seuraamassa diettisi edistymistä.
Yllätyksekseni en kyllä muista miten blogiisi eksyin! Jotain fitness-juttua olen varmasti googlettanut, koska muistan osuneeni postaukseen, jossa kirjoitit fitnessmessuista.

Olen nauttinut kovasti sujuvasta kerronnastasi ja teemoista, joista kirjoitat.
Treenaan itsekin ja olen tänä vuonna muuttamassa väliaikaisesti Jenkkeihin, joten hyvin mätsää meidän kiinnostukset ;)

Kysyttävää minulla ei ole, mutta haluan toivottaa kovasti tsemppiä muodonmuutos-projektiisi. Näytät aivan upealta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiinnostaisi tietää, miksi asut miehesi kanssa nykyään Kaliforniassa? Miten päädyitte juuri sinne?

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka! Löysin blogisi oikeastaan eilen! :D Saaran Elämäni Kunnossa- blogin kommenttiboksin kautta päädyin palstallesi. Ja tosi mukavalta jutulta vaikuttaa, joten jatkan varmasti seuraamista! :)

FFFifi
Fitness Führer

Mun on pitänyt kysyä että mitä teet työksesi siellä, mutta vastaus tulikin jo :) Enää en muista, miten tänne päädyin, se oli varmaan joskus vuosi sitten. Seurailin säännöllisen epäsäännöllisesti ennen kuin itse rupesin lilyläiseksi. Sen muistan, että ensin ajattelin, että olisit rasittavan tekopirtsakka, mutta äkkiä se käsitys karisi :D

petraa (Ei varmistettu)

Moikka! Mä löysin blogisi vasta ihan vähän aikaa sitten, olisiko ollut noin viikko takaperin. Mutta tämä on noussut näin lyhyessä ajassa jo ihan lemppariblogiksi! Löysin tänne googlaamalla "treeniblogit" ja jollaki sivulla oli listattuna parhaita treeniblogeja. Ennen luin oikeastaan vain muotiblogeja, mutta nykyään lueskelen ekana kaikki treeni ja ftiness jutut:D Sulla on ihan huippu huumorintaju ja kirjoitustyyli, ja erityisesti ihailen sun elämänasennetta! Täältä saa tosi paljon motivaatiota ja lisätietoa omaan harjoitteluun. Oot huippu!:)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Tervetuloa vaan kaikki uudet! Ja ensimmäinen kysymyskin sieltä tuli nimettömäksi jääneeltä vierailijalta:

"Kiinnostaisi tietää, miksi asut miehesi kanssa nykyään Kaliforniassa? Miten päädyitte juuri sinne?"

Meidän tarina taitaa olla se melko klassinen; vastustamaton työkomennus Kaliforniaan eikä sitä sitten hirveästi tarvinut pohdiskella. Sillä tiellä ollaan edelleen, kun pääasiassa täällä kuitenkin on aika mukava asustella. Niin, ja onpahan kavereilla yksi halvan majoituksen matkakohde lisää.

Moikka. Aloin lukea blogiasi etsiessäni kotia omalle blogilleni. Koukussa olen ja nykyään myös lilyläinen. 

Mainitsit taannoin teini-ikäisen, onko teillä lapsia?

A. Sinivaara
Onnenpäivä

BellaQ: Meillä vierailee silloin tällöin myös teini-ikäisiä vieraita, mutta minulla ei ole lapsia eikä taida tullakaan :/

Vierailija (Ei varmistettu)

Löysin blogisi kaverin suosittelemana ja pian sitä onkin aimo siivu kahlattu läpi :)

Vierailija/ Piia (Ei varmistettu)

Hei! Olen 34-vuotias kahden pienen tytön kotiäiti. Pudottelin viimeiset raskauskilot viime vuonna ja syksystä asti olen taas treenannut tavoitehakuisemmin ja olenkin nyt kolmen kuukauden dieetillä.

Syksyllä eksyin tänne blogimaailmaan ja aloin seuraamaan muutamaa treeniblogia. Mie löysin itseni tänne viikko sitten monna treenaa blogin kautta. Tykkään sun tyylistä kirjoittaa, kolahti heti.

Tsemppiä projektiin ja näytät mahtavalle :)

P (Ei varmistettu)

Moi,

Päädyin blogiisi jonkun toisen blogin kautta vain jokunen viikko sitten ja jäin kyllä koukkuun melkolailla samantien. Blogisi on mielenkiintoinen ja jotenkin erilainen kaikkien treeniblogien keskellä. Pikaisen tutustumisen perusteella näyttää siltä, että sinä teet ja toteutat unelmiasi, etkä vain haikaile. Ja näytät kyllä kerrassaan upealta.

Kerran olin jo kommentoimassa, mutta jäi kirjoittamatta. Aiheena oli rintojen parannusleikkaus, joka tuntui herättävän keskustelua. Toivon, että kukaan ei arvioi ihmisen älykkyyttä, kyvykkyyttä tai elämänhallintakykyä tuollaisen perusteella.

Tsemppiä dieettiin!

Evelyn

Minä päädyin tänne jo kauan aikaa sitten Lilyn etusivulta, "uusimmat jutut"- kohdasta. Lueskelin heti monta postausta ja tykästyin kirjoitustyyliisi, laadukasta ja nokkelaa tekstiä on kiva lukea. Treenijutut tulivat hyvään saumaan myös minulle, takana laihdutusta ja nyt kurotaan löysää nahkaa ;D

Hyvää alkanutta viikkoa! :)

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Heips A, mä olen kyllä lukenut tätä pidempäänkin, mutta oleb vähän laiska kommentoija ;)

PSK
Insert Cool Phrase

Mä eksyin tänne viime kesänä jonkun muun blogin kautta, en muista tarkemmin mistä, mutta täältä Lilyn maailmasta putkahdit esiin. Olen myös sellainen "hiljainen" lukija, joka laiskasti kommentoi, mutta taustalla ollaan!

Viime viikolla treeneissä joku tyttö hengitti maven aikana ihan samalla tavalla ja äänellä kuin sinä, ja tulit siis oitis mieleen! Mieti, oot treeneissäkin mielessä :D 

vieras-Odile (Ei varmistettu) http://odilenoppivuodet.blogspot.fi/

Mä taisin eksyä tänne Sitruunaa ja vaniljaa -blogista. Sivupalkissa luki seurattavien blogien kohdalla Onnenpäivä ja "puhutaanpa rinnoista" ja se kiinnitti huomioni. ;)
Kirjoittamasi juttu rinnoistasi oli mielenkiintoinen ja ihailen sitä, että rohkenet puhua asiasta avoimesti, etenkin kun omalla nimellä ja naamalla kirjoitat. Ja koska juttu oli hyvä, heräsi uteliaisuus vanhojen tekstien selailuun sekä uusien juttujen kuulemiseen. Treenijututkin kiinnostavat, vaikken itse ole mikään himoliikkuja nykyään. Jatka samaan malliin!
Voisi kai siis sanoa, että päädyin tänne tissien perässä. :D

Mepa (Ei varmistettu)

Hei!

Ensimmäisen kerran olen eksynyt tänne blogiin muistaakseni viime keväänä. Ja ihan sattumalta googletuksen kautta, en tosin googlettanut mitään sinuun liittyvää vaan jostain sain idean etsiä treenivaatetta jollain kivalla motivaatiotekstillä. "Pain is just weakness leaving the body" taisi olla haku, jolla päädyin siihen treenipyyhettä koskevaan kirjoitukseesi, varmasti monen mutkan kautta. Muistan silloin lukeneeni pari muutakin kirjoitustasi ja pitäneeni tyylistäsi. Meni kuitenkin pitkän aikaa ennen kuin jonain tylsänä surffaushetkenä muistin "sen blogin johon vahingossa eksyin". Sen jälkeen lueskelin blogiasi varsin epäsäännöllisesti, kunnes viime vuoden lopulla innostuin lukemaan kaikki aiemmatkin kirjoituksesi. Aloitin ihan ensimmäisestä ja kahlasin siittä läpi. En nyt tosin kerralla, sen verran monta niitä on, mutta pikkuhiljaa kk kerrallaan aina kun sopivasti löytyi itseltä aikaa. Nykyisin olen aktiivinen seuraaja, vaikken (vielä) kommentoikaan kirjoituksiasi..

Pidän tyylistäsi kirjoittaa ja aiheet ovat kiinnostavia! Ja olen muuten testannut banaanitäytteiset French Toastit, valtavan hyviä! Kiitos reseptistä! Ja kiitos loistavasta blogista ylipäätään! Jatka samaan malliin! :)

Niin ja tulin muuten ostaneeksi silloin treenipaidan tekstillä "Sweat is fat crying" :D

Laskeskelinkin yhteen, 31 v. ja teini-ikäinen. Tälläistä täällä olen  pohtinut :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Blogisi kiinnitti huomioni puolisen vuotta sitten Lilyn etusivulla. Aiheena oli 'Mikä on paras ruumiinosasi' ja sinä olit laittanut kuvan selästäsi!

Olen sittemmin lukenut kaikki postauksesi läpi ja luen jatkossakin, vaikken olekaan ahkera kommentoimaan. Kirjoitat hyvin ja aiheesi ovat mielenkiintoisia! Positiivista energiaa suorastaan tihkuu näytön lävitse :)

Eksyin blogiisi Lilyn etusivulta jo syksyllä, mutta silloin luin juttujasi satunnaisesti. Tammikuussa kun treenikärpänen puraisi muakin, aloin lukea juttujasi tarkemmin. Blogistasi saa kivoja vinkkejä, motivaatiota (!) ja kirjoitat muutenkin kiinnostavista asioista :) Unohtamatta sitä, miten huisissa kunnossa olet, vaikka aluksi vierastinkin lihaksikasta kroppaasi.

Haluaisin kysyä sellaista, että onko se elämä siellä Kaliforniassa niin hienoa ja mahtavaa, mitä esimerkiksi telkkareista näkyy? Mitä huonoja puolia Kaliforniassa asumisessa on? Itse haaveilen muutosta ulkomaille, joten kiinnostaa tietää, onko siellä niin erilaista :)

RainDrop (Ei varmistettu)

Luin sun kommentteja pitkään tiitin blogista ja kerran sitten klikkailin itseni tänne sun blogiin asti ja jäin lueskelemaan, kun oli niin kivan oloinen blogi. Itsekin ulkosuomalaisena kiinnostaa muiden kokemukset maailmalla ja huomaan lukevani nykyään myös noita sun kuntoilupostauksia, vaikka ne ei tavallaan edes kiinnosta :-) Täytyy kyllä nostaa hattua tuollaiselle puurtamiselle, itse tuskin koskaan saisin itseäni motivoitua sellaiseen.

Joku ehtikin jo kysyä tuon että miten päädyitte Kaliforniaan, niin ei enää tarvitse :-) Kysyn sitten sen sijaan, että kaipaatko takaisin Suomeen, vai asutko mieluummin ulkomailla? Itselleni tämä ulkomailla asuminen on sopinut oikein hyvin joten on kiva kuulla muitten kokemuksista.

tinkaus (Ei varmistettu)

Eksyin tänne eilen Lilyn blogeja selaillessani ja päädyinkin lukemaan merkintöjä varmaan pariksi tunniksi. :D Vinkkasin tästä myös Pakkotoiston sivulla ja Facebookissa, joten saatoin tuoda mukanani muutaman muunkin lukijan...

HH (Ei varmistettu)

Heissan,
päädyin tänne jonkun toisen blogin kautta, en enää kyllä muista minkä. Olen varmaan vajaa puolisen? vuotta seurannut blogiasi. Tai enemmän, aika menee kamalan nopeasti.

Sinulla on ihanan rempseä ja rento tyyli kirjoittaa, olet varmaan mukava ihminen myös luonnossa. Jatka samaan malliin :)

Mindeka
Ma-material Girl

Mä olen kanssa seurannut tätä jo aika lailla alusta lähtien, Muistaakseni taidettiin osua molemmat tänne Lilyyn silloin ihan alussa ja siitä lähtien olen langoilla roikkunut ;)

Näihin treenijuttuihin en lähde kommentoimaan, mutta siltikin edelleen luen!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Vierailija/Piia: Se onkin varmasti tuo dieettaaminen ja kuntoilu paljon haastavampaa kahden pienen lapsen kanssa. Itse en varmaan pystyisi... hatunnosto sille!

P: Viisaita sanoja liittyen oletuksiin ulkonäön perusteella. Hyvä, jos blogini tarjoaa jotain erilaista täällä blogien viidakossa :)

Evelyn: Se taitaisi sitten olla aika taas jonkin uuden treenijutun... kivaa viikkoa sinne ja!

Emilia Pyykkönen: Ai sinäkin luet! Kiva tietää, vuoroin vieraissa :)

PSK: Haha, kiva... puhisen treeneissä sun korvaan! Kovempaa, enemmän...!

vieras-Odile: No mihinpä sitä ei tissien perässä menisi :D

Mepa: Hyvä kun muistutit niistä toasteista... niitä voisi tehdä seuraavana tankkauspäivänä :) Ne on niiiiin hyviä.

heinikristiina: Tuo oli niin hyvä kysymys ja sen vastaus niin laaja, että sopisiko jos tekisin aiheesta (ja sen vierestä) ihan oman postauksensa lähiaikoina? :)

tinkaus: Aaaaa....sen takia oli siis huisi yleisöryntäys ;) kiitos vaan!

HH: Heh, no ainakin yritän olla mukava ihan oikeastikin ;) Mies tosin valittaa, että nalkutan välillä...

Mindeka: Kiva, että treenijutuista huolimatta löytyy vielä jotain luettavaa :) Itse asiassa luulen, että sinun blogisi on vielä pidempään ollut täällä kuin minun.

 

Ja sitten vastaus RainDropin kysymykseen:

"Kysyn sitten sen sijaan, että kaipaatko takaisin Suomeen, vai asutko mieluummin ulkomailla?"

Kaipaan Suomeen ja Suomea, mutta en kaipaa Suomeen asumaan. Eli vierailisin siellä useamminkin jos vain kukkaro antaisi myöten (jee, kesällä taas ainakin kuukaudeksi Suomeen käymään!!), mutta asun toistaiseksi mieluummin täällä USA:ssa ja nimenomaan täällä eteläisessä Kaliforniassa. Joskus vielä haluaisin asua ehkä jossain toisessakin maailman kolkassa ja jos tilaisuus tulisi, en epäröisi lähteä uuteen seikkailuun.

 

....Piia (Ei varmistettu)

Toki pienet lapset tuo tähän touhuun omat haasteensa, mutta ei se ole este. Niin ja täytyy myöntää, että mulla on maailman paras mies. Hän hoitaa lapsia ja kotia siinä missä minäkin.Hän myös treenaa, joten se on iltaisin ovella läpsystä vaihto ja menoksi... Meidän salilla on valvottu lapsiparkki, jossa vanhempi viihtyy vähän liiankin hyvin... Nuorempi on vielä liian pieni sinne. Treenaan vähintään neljä kertaa vko ja aamuaerobisille kotoa löytyy crosstrainer.

Ruoanlaitto tuo omat juttunsa, kun nuorimmainen on gluteenittomalla vilja-allergian takia, vanhempi on allerginen kananmunalle ja sit on mun pöperöt. Kaikilla siis omat dieetit :D Onneks mun ei oo tartennu enää miehelle selittää lisäravinteiden käyttöä ja miks mun ruoka pitää punnita.... helpottaa, kun toinen tietää ja saa 110% tuen koko touhuun. Syksyllä palaan töihin ja sitten on edessä uudet haasteet... =)

Oma postaus aiheesta kuulosta niiiiin hyvältä! Kiitos tuhannesti jo etukäteen :)

Ainis (Ei varmistettu)

Moi! Minä aikoinani eksyin tänne Puutalobabylandian kautta :) En olekaan koskaan ennen tainnut kommetoida - aina on olevinaan niin kiire. Mutta sanonpa nyt, että osaksi sinustakin inspiroituneena olen aktivoinut saliharrastukseni, joka on ollut kahden lapsen jälkeen totaalitauolla. Että kiitos siitä :) ! Otatin vinkistäsi jopa miehelläni kuvat itsestäni jotta voin joskus tulevaisuudessa vertailla jos oikein innostun. Mullei ole mitään kysyttävää nyt, mutta haluan vaan sanoa että luen tätä siksi niin innoissani, koska tämä on niitä harvoja "aikuisten" kirjoittamia treeniin keskittyviä blogeja. Näin +30 on jotenkin tosi vaikea samaistua alle kakskymppisten (treenaus)maailmaan, niitä blogeja kun tuntuu olevan bittiavaruus pullollaan. Mukavan elämänmakuinen sun kirjoitustyyli ja jatka samaan malliin!

Tyyne
Sukat makkaralla

Minä eksyin tänne tietenkin dieettijuttujen kautta :) Vaikka treenaatkin ihan eri sfääreissä kuin minä, niin silti saan jutuistasi inspistä & vinkkejä, kiitos niistä! Muutenkin tykkäilen kun teet välillä jenkkilää koskevia juttuja... tykkäilen itsekin siellä suunnalla (tai no Kaliforniassa en ole vielä käynyt) matkustelusta! :) Jos saa toivoa, niin voisit joskus kertoa minnepäin teette itse maan sisäisiä lomia, retkiä, ym. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Löysin tänne suunnon movescountin kautta. Sitten muutama kysymys. Aukeaako kaikki ulko-ovet tosiaan sisäänpäin? Nehän on helppo roiston murtaa. Onko tietoa miksi jenkeissä ovet aukeaa sisäänpäin?
Pidetäänkö ulkokengät aina sisälläkin jalassa? Siis siinä kun sohvalla makoilee niin ulkokengät pidetään jalassa. Ainakin leffoissa on asia näin.
Oletko ottanut itse myös saman tavan, jos näin tosiaan on?

Vierailija (Ei varmistettu)

Vierailija ylla - kylla likimain kaikki ulko-ovet avautuvat sisaanpain. Saranahan on silloin sisapuolella, eli pikku tyokaluoperaatiolla ei ainakaan saranapuolelta tulla sisaan, toisin kuin Suomessa :-D
Lukkopuoleltahan ammattilainen tulee sisaan taalla siina kuin Suomessakin.

Jenkit paasaantoisesti painavat menemaan sisalla tossut jalassa, ihan sohvalla asti. Kaikki huoltomiehet ym. lappaavat kengat jalassa sisalle, eivat yleensa edes kysele. Useimmat paikallisalkuasukas tuttavat ja kaverit ottavat kylla tossut jalasta jos huomaavat, etta isantaperhe ei kayta.
Mutta joo, niilla paskasille lenkkereilla naa pistaa menemaan kokolattiamaton paalla paivasta toiseen, sitten muhitaan vahan sohvilla ja sangyssa, tossut jalassa. Hassu tyyli - likaista, kylla. Mutta ei naa valita, meksikolainen kay siivoomassa, ja tekemasa ylipaataan kaikki muutkin duunit, joita paikallinen alkuasukas ei osaa, yleisesti ei laiskuuttaan viitsi. Naa keskittyy "perheeseen" eli television katseluun (raaka yleistys). Hehkulampu kun pimahtaa, tulee meksikon poika vaihtamaan sen.

Useimmat Suomalaiset tutut toimittavat sita kotipaan politiikkaa kenka-asiassa.

Tiina Katariina (Ei varmistettu) http://gracefulfit.blogspot.fi/

hahaa, minäpäs vain tänne löydettyäni selailin koko blogin läpi! enkä pelkästään selaillut vaan luin itse asiassa aika tarkkaan ;) pari päivää meni! sanomattakin selvää että koukkuun jäin, erityisesti treeni- ja dieettijuttuihin niiden ollessa itsellänikin nyt suurimmassa osassa (tai siis se treeni).

ja tänne löysin Monnan blogin kautta, kun olit sinne jotain kommentoinut :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ainis: Kiva, että salikärpänen puraisi uudelleen :) Minä olen vähän laiska kirjoittelemaan ylös mitään painoja tai toistomääriä treeneistä ja toisaalta aika harvoin muiden treeniblogeistakaan jaksan niitä kovin huolellisesti lukea. Joten, ehkä tämä minun treeniblogi-puoli on enemmän fiilistelyä kuin numeroiden pyörittelyä.

Tyyne: On itse asiassa ollut asialistalla tuo muutamista maan sisällä tehdyistä reissuista kirjoittaminen, erityisesti moottoripyörällä tehdyistä road tripeistä. Pitäisi vain kaivella vanhoja kuva-arkistoja ja muistinystyröitä. Tai sitten pitää lähteä tekemään uudet lomat. Las Vegasista olen kyllä tainnut kirjoittaa jo aika montakin kertaa :D

Vierailija Movescountista: Kuten tuossa jo toinen vierailija kertoilikin, on tosiaan meidän jokaisessa kodissa ulko-ovet avautunut sisäänpäin. Enpä ole asiaa tätä ennen ajatellutkaan. Itse emme pidä kenkiä sisällä, edes käydessämme kylässä jenkkikodeissa, joissa pidetään kenkiä. Se vaan tuntuu niin... likaiselta. Suuri osa jenkeistä kyllä pitää kengät jalassa sisälläkin ja minusta se on edelleen hyvin, hyvin outoa.

Tiina Katariina: Ohhoh! Tuosta urakasta nyt jo melkein ansaitsisi jonkin palkinnon :D Hyvä jos viihdytti ja tervetuloa vain tiluksille :)

Corde

Mä löysin tänne PT:n kautta ja luen kyllä todella säännöllisesti. Koska itse tunnen itseni äärettömän sekavaksi niin on ihana lukea blogia joka on niin ajatuksella kirjoitettu ja pysyy asiassa. Lisäksi sun videot on niin huikeita!

Mulla on itselläni espanjan ruotsalainen mies ja asuin useamman vuoden espanjassa. On uskomatonta että nyt kun suomessa asumista on takana taas 7-8 vuotta, on tunne että se espanja on vaan koti ennemmin kuin mikään muu täällä koti suomessa. Toisaalta suomessa asumiseen on järkiperäinen syy. Ne mun neljä poikaa, jotka saa suomessa paremman koulun kuin espanjassa.

Mutta jos saisin valita niin espanja olisi koti, joten ymmärrän sun ajatusta siitä että suomessa on kiva vierailla.

Tyyne
Sukat makkaralla

Kiitos vinkistä, kävinkin heti lukemassa Las Vegas juttusi, siellä kun olin itsekin viimeksi Jenkeissä ollessani :) Ja nuo roadtrip jutut, ooh, jään odottelemaan! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.