Suklaaperunalastut

Onnenpäivä

Niin monta kertaa kun olenkin jenkeissä karkkihyllyllä pettynyt, tulin vahingossa löytöretkeilleeksi paikallisesta sekatavarakaupasta jotain niin hyvää, että olen valmis perumaan ainakin osan pahoista puheistani koskien amerikkalaisten kyvyttömyyttä valmistaa herkkuja.

Koska suolaisen ja suklaan yhdistelmä on parasta, mitä makunystyröilleni on koskaan tapahtunut, olen kokeillut melkoisen määrän erilaisia suklaan ja suolaisen yhdistelmiä aina pekonisuklaasta perunalastusuklaaseen. Näistä etenkin jälkimmäisellä on aivan erityinen, lämmin kolo sydämessäni.


Kunhan tässä kuivaan suupieleni, niin päästäänkin itse asiaan... Eteeni tuli nimittäin jotain vielä perunalastusuklaatakin parempaa, suklaaperunalastuja! Siinä, kun perunalastusuklaa on sipsimuruilla höystettyä suklaata, ovat suklaaperunalastut suklaaseen dipattuja kokonaisia perunalastuja. Voi elämän kevät miten järkyttävän hyvää ja turmiollista! Ja oih, näitä on harmillisen helppo tehdä myös itse. Ruokaympyräni ei enää koskaan ole entisellään.

Ja todellakin tämä löytö ansaitsi ihan oman postauksensa, sillä tällaisen paatuneen herkuperseen ja namien sekakäyttäjän makuhermoja ei ole ihan helppoa enää hetkauttaa suuntaan taikka toiseen. Mites on, maistuiskos sullekin?

 

 

Kommentit

Finski (Ei varmistettu)

Ma just katoin tanaan omassa ruokakaupassani naita lastuja ja mietin etta ihme sentaan, kuka tammosiakin ostaisi ja soisi?!? No, toinen suomalainen nakojaan,hahah. Ostitko myos Bacon & Dark Chocolate suklaata? Ma alan taas epailla etta olet raskaana jos jatkat talla linjalla. Mutta hei, IHANAA JOULUN ALUSAIKAA CALIFORNIAAN POHJOIS KAROLIINASTA!!!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

No ostahan kuule ihtekki ja kokeile! :D Mä en oikein ole lämmennyt sille pekonisuklaalle. Siis syöhän sitä mieluummin kuin kuokkaansa ottaa, mutta ei se sillä tavalla sykähdytä niin kuin tämä :) 

Mä muuten löysin vuosikausien tauon jälkeen uudelleen suolakurkut ;)

Ihanaa Joulun odottelua sinnekin! <3

Finski (Ei varmistettu)

No, ma lankesin...OMG ihania! EIka tartte makeen paalle suolaista hakea kaapista eika suolapalan paalle makeeta! Siis naita syodessa saastyy aikaa ja se jos mika on tarkeeta Joulukiireitten aikana. Siis ihan oikeesti alyttoman hyvia,en olis uskonut.Naita pitaa saada lisaa!!!!
Ootko sa ihan loytanyt jotain Saarioisten suolakurkkujen tapaisia USAsta? Niita mulla on ikava,jenkki kurkut on vahan blaah. Ja ne makeet suolakurkut saa heittaa huitsin nevadaan,ei ne suomalaiselle maistu!

annemi

Suklaaperunalastuja?! MÄ HALUAN!! 

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Hyi :D

Apua en pysty ees aatteleen ko ällöttää :D Johtuu ehkä siitä etten hirveesti välitä sipsistä... paitsi sillon ku sen sipsin voi upottaa sweet chili-dippiin ja noita ei varmaan voi dipata. Yääh.

Mutta täytyy kyllä myöntää että se uudehko Cloettan suklaa missä on jotain keksiasiaa ja suolaa niin aaahnam se on kyllä hyvää.

Sanph
Sanph

Mulla tuli aika sama reaktio, vaikka rrrrrrrakastan sipsejä :D

Ja se Cloettan Salted-caramel-ice-cream-waffle-suklaa on ihan sairaan hyvää! Slurps. Ostan kyllä perjantain kunniaksi sellaisen tänään.

MillaMarjaana (Ei varmistettu)

Oletteko kokeilleet nutellaa sipsien kanssa? Oh heaven... Ensimmäisenä söin niitä tavallisten nachojen kanssa, mutta mielestäni parhaiten sopii "mexican flavoured" -sipsien kanssa. Huonoiten grillimausteisten sipsien kanssa, kun mausteseos itsessään on jo makeahko.

manana (Ei varmistettu)

Aijaijai! Mä oon syönyt noita Japanissa ja on ehkä parasta, mitä oon ikinä syönyt! Onneksi noita ei saa Suomesta, enkä ole vielä sortunut tekemään itse ;)

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Shut. The. Front. Door! *drool*

PSK
Insert Cool Phrase

Asiahan on niin, että mulle heti noita!

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi että! Nämä taitavat olla sipsiburgerini jalostetumpi muoto. Parasta mitä tiedän on pala maitosuklaata kahden sipsin välissä. Oikeastaan mikä tahansa karkki käy myös. NAM!

RiikkS (Ei varmistettu)

Vaadimme jouluarvontaa, jossa noita on palkintona! :)

E. (Ei varmistettu) http://beaufleuveblog.wordpress.com

Kuulostaa nerokkaalta! Maistaisin, vaikka suklaapretzelit olivatkin hienoinen pettymys takavuosina Amerikassa asuessa. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.