Syksy kotona

Onnenpäivä

Eteläisen Kalifornian ilmasto on pikkuhiljaa muuttunut viileämmäksi, aamuisin pilvet peittävät taivaan, nurmikko kimmeltää kastepisaroista ja kietoudun yhä tiukemmin kylpytakkiin hipsiessäni villasukissa halki yön aikana viilentyneen talon. Syksy on täällä.

Syksy, halloween ja marraskuussa häämöttävä kiitospäivä tarkoittavat sitä, että nyt viimeistään on aika kaivaa loputkin syyskoristeet esille. Itse aloitin koristelut heti lokakuun alussa, mutta vasta nyt sain aikaiseksi tarttua kameraan ja kutsua teidät tänäkin syksynä virtuaalivierailulle meidän kotiin näin kuvien välityksellä.

Onneksi kaikkia koristeita ei tarvitse ostaa sisustusliikkeestä. Kaappeja tutkimalla ja mielikuvitusta käyttämällä löytyy paljon pientä kivaa, jota käyttää osana koristelua. Erityisesti syyskoristeluja tehdessä varsinaiseksi aarreaitaksi ovat osoittautuneet keittiönkaapit. Täyttämällä lasipurkit erivärisellä pastalla, asettelemalla kaapissa olevat hillopurkit pöydänkulmalle ja nostamalla lempikeittokirjat esille, saadaan keittiöön jo ihan mukavasti syystunnelmaa. 

Jotenkin tuntuu, että tämän meidän vuokrakodin värivalinnat toimivat parhaiten juurikin syyskoristeiden kanssa. Jos olisin itse saanut vaikuttaa seinien sävyihin ja keittiönkaapistoihin, en varmastikaan olisi päätynyt yhtä ruskealle linjalle, mutta näillä nyt mennään, ainakin toistaiseksi. 

Vaikka jaksoinkin laitella syyskoristeet paikoilleen kuten aina ennenkin, on tänä syksynä jo muutamakin asia jäänyt tekemättä tai vaiheeseen mahdollisen muuton vuoksi. Löysin muutama viikko sitten sisustuskaupasta kivan viinipullotelineen, mutta se odottaa edelleen rappusilla seinälle ripustamista. Samoin ovat jääneet pesettämättä sohvanpäälliset ja matot, keittiön verhot ovat vaihtamatta ja takapihakin on puoliksi heitteillä. Mihinkään ylimääräiseen puuhasteluun asuinviihtyvyyden lisäämiseksi ei vain viitsi ryhtyä ennen kuin tiedämme onko kodissamme homeongelma vai ei. Että täällä sitä taas ollaan, tutussa välitilassa, mistä ei tiedä pitäisikö astua sisään vai ulos.

Mutta mitenkäs te muut, etenkin siellä Suomessa, aiheuttaako teillä syksy erityisiä sisustustoimenpiteitä?

Naapuruston ahneet pikkumussukat, olen valmis! Ei kepposia tänä vuonna!

 

Kommentit

annemi

Aivan ihania sävyjä! olen hulluna oranssiin ja punaiseen, sainkin kiristettyä apukokilta viime muutossa itselleni poltetun oranssin värisen nojatuolin ja rahin :D 

Saisit tulla meillekin sisustamaan? meillä syksy näkyy lähinnä niin, että laitan koristevalot ja kynttilät palamaan.. tommoiset ihanat asetelmat kelpaisi mutta en ole yhtään luova :D

Miru (Ei varmistettu)

Niin kauniita kuvia, kuin jostain sisustuslehdestä!! :) Kaunista, kaunista! Jaksamista homejutun vuoksi! :/

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Vitsit sä osaat. Ihanan näköistä! Jään jännityksellä odottamaan sun tän vuoden joulukoristuksia. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Upeita koristeita! Mulla ei syksy muuta sisustusta millään tavalla, mutta kyllä tuollaiset aurinkoiset sävyt tekisi terää kun vettä sataa vaakasuoraan ja taivas velloo harmaana... Lumisadetta odotellassa siis! Mieheni on juuri kolmen viikon lomalla Kaliforniassa, Perrisissä. Siis ilmeisesti melko lähellä niitä seutuja missä sinäkin pyörit? On siellä päin kyllä hiukan erinäköinen/lämpöinen syksy kuin täällä ;)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Miehesi on tuossa vuoren toisella puolella lomalla, eli eipä kovinkaan kaukana :) Sano, että käy ostamassa kotiin jotain koristekivaa Home Goodsista ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Pittääpä vinkata! ;)

Corde

Pöllöt! 

Aivan ihanat! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.