Traumaattista Joulua

Onnenpäivä

Pitemmittä puheitta ja tippaakaan kaunistelematta, surkeimmat saamani joululahjat top 3, olkaa hyvät! (Varoitus: sisältää voimasanoja)

Surkeimpia saamiani joululahjoja listatessani huomasin, että itse asiassa jokaisen top kolmoseen yltävän lahjan olen saanut exältäni. Joten, jos tunnistat itsesi, niin yksi pikku juttu vielä - vaikka paljon ehdin sinulle sanoa, niin taisin kuitenkin unohtaa mainita, että myös hankkimasi joululahjat olivat ihan perseestä.

Surkein lahja nro 1:

Tavoitebikinit


Sinä jouluna, kun kielsit minua ostamasta joulukuusta ja lopulta koristelin fiikuksen, sinä toit minulle Vietnamista joululahjaksi bikinit. Ne bikinit olivat niin pienet, ettei reiteni mahtunut niiden lahkeensuusta sisään. Sinä selittelit, että matkalla ollessasi olit jo unohtanut, kuinka suurikokoinen tyttöystävä sinua Suomessa odottaa, paikalliset naiset kun olivat niin pieniä, siroja ja somia. Saatanan idiootti, minä olin melkein saman mittainen kuin sinä ja painoin yli kuusikymmentä kiloa. Ei sellaista unohdeta. Ei varsinkaan, kun kyseisestä syystä et tahtonut minun käyttävän korkokenkiä. Sinä sanoit, että nämä olisivat tavoitebikinit ja voisin laihduttaa hieman.

Surkein lahja nro 2:

Moottoripyörä, jota ei ollut olemassakaan


En tiedä miksi bikineiden jälkeen annoin sinulle vielä mahdollisuuden, mutta seuraavaksi antamastasi paketista paljastui avainnippu. Kerroit ylpeänä, että olit ostanut minulle moottoripyörän ja ajaisin ensi kesänä moottoripyöräkortin. Mietin hiljaa mielessäni, että kukahan tämän lystin maksaa, sillä sinä et ollut meistä se, joka kävi töissä. Kuin ajatukseni lukien, sinä sanoit, ettei minun tarvitsisi huolehtia rahasta, sinä olet jo järjestänyt kaiken. Ai, no sitten. Onpa hieno lahja, kiitos! Pari viikkoa myöhemmin kävi ilmi, ettei pyörä ihan vielä ollut ajokunnossa. Eihän se haitannut, ajokauden alkuun oli vielä runsaasti aikaa ja korttikin pitäisi ensin käydä ajamassa. Kyllä pyörän ehtisi siihen mennessä laittaa ajokuntoon. Tammikuussa veit minut katsomaan moottoripyörääni ja heiluttelit edessäni irrallaan olevia moponsarvia. Ahaa, ai se on vielä osina... no tässä voikin mennä hetki. Tilannetta hämmästellessäni kävi lopulta ilmi, että sarvet olivatkin avaimien lisäksi ainoa osa, jonka sinä olit pyörääni ostanut. Voi vittujenkevät!

Surkein lahja nro 3:

Romanttinen joululoma Fuengirolassa


Sinä keksit järjestää minut jouluksi Espanjaan. Oikeassa seurassa se olisi voinut olla hyväkin idea. Sinun kanssasi yhtä helvettiä. Sinä käskit pakata mukaan kesäisiä vaatteita, mutta Fuengirolassa oli taatusti kylmin joulu ikinä. Ensimmäisenä päivänä veit minut ajelulle vuoristoon ja mutkaisilla teillä aloin kärsiä pahasta matkapahoinvoinnista etkä sinä siinä vieressäni ainakaan helpottanut kuvotustani. Seuraavana päivänä veit minut Malagaan shoppailemaan eikä minulla ollut varaa ostaa mitään. Vitutti. Sinä hehkutit miten hienoa on viettää erilaista joulua ilman perinteisiä jouluruokia, kun taas minä pureskelin kinkkupizzaani itkua pidätellen. Koti-ikävääni ei ainakaan helpottanut se, että televisiosta näkyi Joulupukin kuumalinja ja suomalaiset lauloivat parvekkeemme alla suomalaisia joululauluja. Lopulta tulin kirjaimellisesti sairaaksi ikävästä. Värjöttelin viimeiset päivät sohvalla viltin alla 40 asteen kuumeessa ja lensin takaisin Suomeen puolitajuttomana penkissä retkottaen. Helsinki-Vantaalle laskeutuessamme tärykalvoni olivat flunssan takia puhjeta ja menetin kuuloni lähes täysin kolmeksi päiväksi. Sen matkan jälkeen minä todella vihasin sinua.

Tarinan opetus: jouluna jyvät erottuvat akanoista.

Kommentit

Vieras Mies (Ei varmistettu)

1. motivaatiovaatteet on ihan ok. Kunhan ne ostaa itse.

2. varmaan ihan ok, jos molemmat olisivat taipuvaisia näpräilemään juttuja. Yhdessä. 

3. joulukuussa kesä on eteläisellä pallonpuoliskolla. Taidettiin opettaa joskus peruskoulussa.

Yritys hyvä, toteutus paska. Ajatus välttävä.

ninoh

Haha mut joskus surkeimmassa suhteessa on parhaat lahjat se vasta surkuhupasaa onkin kun ei si paljoo muu lämmitä...

Tiinatuulia (Ei varmistettu)

Hahah :D! Voi ei kuulostaa kyllä ihan kamalilta lahjoilta :D Tavoitebikinit, herrajesta, oisin varmaan sytyttänyt moiset kirjaimellisesti tuleen siltä istumalta kun oisin ne lahjapaketista ulos kaivanut :DD!

Mun mielestä koko ''tavoite mitkä hyvänsä'' -vaateet on ihan karmea idea, on kivempi yrittää päästä johonkin vähän abstraktimpaan tavoitteeseen, kuin yrittää änkeä itseään kuukaudesta toiseen johonkin pari tuumakokoa liian pieniin housuin/yms kerta toisensa jälkeen tuntien itsensä vain entistä pyylevämmäksi, vaikka todellisuudessa mitään dramaattista kehonmuutosta ei ole tapahtunut vaan syy yksinkertaisesti on liian pienessä vaatteesssa :D Jotkut postimerkin kokoiset vaatteenriekaleet vaan latistaa fiilistä edes yrittää mahtua niihin jonakin päivänä, on paljon kivempaa vaan todeta vaikkapa kaupassa sujahtavansa helposti vähän pienempään vaatteeseen kuin ennen <:

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Siis kaikkein karseinta on, että se pässi varmasti ihan oikeasti kuvitteli, että mahtuisin niihin bikineihin ja hätäselitykseksi keksi sitten sen "tavoitebikini" -termin. Tosin laihtumallakaan en niihin bikineihin olisi sopinut. Olisi tarvittu vähintäänkin lonkkaluiden hionta, kylkiluiden poisto ja sen sellaisia pieniä operaatioita.

Metalvenus (Ei varmistettu)

No ehkä tuon biksun vois vielä ymmärtää sikäli, etteihän miehet mitään kokojen päälle ymmärrä, ja yhdenkoon vaate Vietnamissa voi olla jotain muuta, kuin pohjolassa.

Mikä helkkarin idea sitten on ostaa pyöränsarvet ja niihin avaimet, ei mahdu mun päähäni. Oisin ehkä vastalahjaksi antannu sille kans avainnipun ja laudanpätkän. "Tuossa sulle oma koti. Melkein valmis, ikkunalauta on jo! - Ja ulos!"

Ja Fuengirola. Jos on tarkoitus lähteä suomalaista joulua pakoon, ei ehkä just mennä siihen ainoaan paikkaan maailmalla, joka on enemmän täynnä suomalaisia, kuin paikallisia. Tomppeli mikä tomppeli.

Tarinassa sikäli monta opetusta:

* osaat arvostaa miestä, joka ei ole noin tolvana

* me muut huomataan, ettei peli ehkä vielä olekaan pelattu, kun sullakin on ollut tuollaisia exiä, ja niistä eroon päästyä oot löytänyt jotain paljon parempaa &lt;3

Viettäkääpäs hyvät joulut ja uudet vuodet! :)

-Maria

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Maria, jotenkin on kyllä sellainen olo, että vaikka hän olisi vienyt minut Hawaiille, niin hän olisi onnistunut sössimään senkin reissun...

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Mutta silloinhan sä olisit voinut hukata miehen konetta vaihtaessa.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Vieras Mies: Voi miksen hoksannut tuota silloin! Tyhmä minä!

Vierailija (Ei varmistettu)

OO ÄM GEE! :D Hyvää joulua!

Sannis in real life

Edellinenhän oli muuten Sannis..Koitin osaisinko rekisteröityä..Sehän selviää nyt just kun painan "julkaise" nappulaa!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Haha, osasit! 

Kommentoi