Vierashuoneen sänky on pedattu

Onnenpäivä

Meitä on viimeisen puolen vuoden aikana hemmoteltu poikkeuksellisen runsaalla vierailijamäärällä, onhan Kalifornia noussut nopeasti tuttavapiirissämme yhdeksi suosituimmista matkakohteista. Tämän tästä joku maailmanmatkaaja on pysähtynyt luoksemme muutamaksi päiväksi ja mikäpä siinä, sitä vartenhan meillä vierashuone on. Seuraavat, pitkään odotetut vieraat saapuvat lauantaina, eivätkä vain muutamaksi päiväksi, vaan tämä pariskunta yrittää viihtyä kanssamme kokonaisen viikon! Kaikki on valmista. Vierashuoneen sänky on pedattu, aurinko on tilattu taivaalle seuraavaksi kymmeneksi päiväksi, minulla on viikko lomaa ja jääkaapissa on olutta. Tervetuloa!

Meidän vieraat nukkuu futonilla

 

 

Vierashuoneen vakiovarustukseen kuuluu purkillinen Nukkumatin salaista

tainnutusainetta, AdvilPM:ää. Hyvästi jet lag!

 

Ja jos ei uni lääkityksestä huolimatta tule,

löytyy lehtikorista ajanvietettä aamuyön pimeisiin tunteihin

 

Vieraskirjaan on kertynyt jo jonkin verran ihania kirjoituksia ja piirroksia.

Lisää kaivataan!

 

Vierashuoneen kylppärissä on shampoo ja hoitoaine valmiina,

jotta vieraiden matkalaukkuihin jäisi enemmän tilaa Suomi-tuliaisille

 

Olutta on. Minä tarjoan.

 

 

 

 

 

Kommentit

annemi

Ei ihme että vieraita käy paljon, kun on noin erinomainen palvelu :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Pakko yrittää lahjoa jotenkin, että joku joskus kävisi! ;)

nansk

Ihan kuin hotelliin saapuisi! :D Taidetaan poiketa siellä kunhan lähdetään serkun kanssa kiertämään maailmaa!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

:D Olutta on, minä tarjoan!

Vierailija (Ei varmistettu)

Sukulaiset ja muut tuttavan tutut varmaan käyttävät hyödyksi hyvää tukikohtaa lännessä. Tämähän on ns. miljoonan taalan tilaisuus päästä katsomaan lännen ihmeitä hieman edukkaammin kuin tilausmatkalla. Toivottavasti muistavat jotenkin myös teitä. Olen itse hyödyntänyt 3 viikkoa vuonna miekka ja kilpi .o) (vuonna 88 viime vuosisadalla) tilaisuutta tätini luonna San Jose:ssa lähellä San Franciscoa. Tulissa oli hieman kyselyä tuomistani mustikoista ja puolukoista. Niitä ei olisi saanut tuoda, mutta kun ne olivat omaan käyttöön sain ne läpi huomautuksella.
Matka oli siihen aikaan sarjaa kerran elämässä tilaisuus (Pan Am tarjosi merkkivuosiensa kunniaksi edukkaita lippuja) ja olikin sitä Alcatraseineen ja Los Angelesin Hollyvoodeineen, Nykyään on tullut mieleen että jos kuitenkin vielä joskus...Mantereella on valtavat etäisyydet, California viineineen ja Yellowstone valokuvaaja Adams:n jalanjäljillä kiehtoisi...
Mihin tarvitaan nukutuslääkettä? Minulla riittää jo lenkki ja lenkin päälle hyvää ruokaa, pullo hyvää punkkua/valkkaria vaimon kanssa.

Kommentoi