Pakkauksettomat palasaippuat

Kaupallinen yhteistyö: Lush

Minua kiinnostaa muovipakkausten vähentäminen arkiostoksissani. Siksi oli ihana yllätys, kun Lush halusi lahjoittaa minulle pakkauksettomia tuotteita testiin.

Lushin tuotteet ovat käsin valmistettuja eettisistä raaka-aineista, eikä niitä ole testattu eläimillä. Lushin muovipurkit voi palauttaa myymälään ja ne käytetään sitten uudelleen. Työntekijä kertoi minulle, ettei Lushin mustia pyöreitä purkkeja ole tarvinnut valmistaa uutena viiteen vuoteen!

Lushilla on myynnissä myös lukuisia pakkauksettomia tuotteita, kuten nämä 5, jotka sain valita testiin: palashampoo, palahoitoaine, palasuihkusaippua,kuoriva palavartalovoi ja suihkupommi!

Myymälässä riittää tutkittavaa ja herkullisia värejä. Työntekijät olivat todella ystävällisiä. Kannattaa kysyä siis rohkeasti apua, niin löytää varmasti itselleen sopivat tuotteet.

Iho- ja hiustyyppini perusteella ja lempituoksujeni mukaan valikoimme työntekijän kanssa minulle nämä 5 tuotetta:

Sininen palashampoo Seanik: Shampoo vaahtoaa märkiin käsiin hierottaessa. Tämä ei jättänyt lähmäistä tunnetta hiuksiin, niinkuin jotkut palashampoot. Olen tykännyt kovasti, ja voisin kuvitella siirtyväni tähän kokonaan. Tuote on suunniteltu tuomaan ryhtiä hiuksiin ollen samalla hellävarainen päänahalle.Sisältää mm. merisuolaa ja merilevää.

 Big Solid Conditioner: Tiesin etukäteen palashampoiten olemassaolosta, mutta palahoitoaine oli iloinen yllätys. Tämä on toiminut myös kivasti ja voisin kuvitella siirtyväni tähän. Tässä on mm. merisuolaa ja kookosöljyä.

Suihkusaippua Sexy Peel: Ihanan sitruksisen tuoksuinen! Tykkään hellävaraisesta aromaterapiasta suihkussa. Vaahtoaa kivasti. Kaunis oranssi kimpale. Tykästyin!

Scrubee vartalovoi : Tällaisia kuorivia juttuja on kiinnostanut testata! Söpö olentomainen muoto. Tästä jäi mielestäni vähän turhan paksu kerros tuntumaan iholle, mutta muuten kyllä kiva.

Keltainen suihkupommi Not Sleepy: Tämä oli kanssa ihana yllätys, sillä olen haikeasti ihaillut kylpypommeja somessa ja harmitellut sitä, ettei itseltäni löydy kylpyammetta. Suihkupommi antaa hieman samanlaisen elämyksen suihkussa! Se vaahtoaa kastuessaan ja vaahdon voi sitten hieroa kehoonsa. Mulla oli aika kovat odotukset tätä kohtaan, ja tuote olisi voinut tuoksua vähän voimakkaammin ja ehkä vaahdotakin hieman raivokkaammin. Oli kuitenkin ihanan aistillinen ja hauska kokemus!

Palat voi pakata matkallekin mukaan purkeissa. Olen nähnyt myös tähän suunniteltuja pusseja, joissa palat jopa kuivuvat sisällä. Olen myös huomannut, että palat ovat erittäin riittoisia! Tuntuu kivalta ajatukselta, että kylpyhuoneessa ei olisi ollenkaan muovipakkauksia. Palat näyttävät kauniimmaltakin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *