Parhaat podcastit: johtajuus ja työelämä

Podcastit trendaavat tällä hetkellä todella lujaa! Ne ovat myös omassa arjessani suuren kulutuksen kohteena; kuuntelen podeja päivittäin niin työmatkoilla, urheillessa, siivotessa kuin sohvalla rentoutuessakin. Suomalainen podcast-valikoima on kasvanut nopealla tahdilla ja vaihtoehtoja löytyy lukuisista erilaisista aihealueista. Jaan tässä postauksessa kymmenen suositusta kotimaisiin työ- ja johtajuusaiheisiin podcasteihin!

Bisnespöytä

Bisnespöytä tarjoaa näkökulmia yrittäjyyteen. Podcastissa vierailee paljon asiantuntijoita, jotka keskustelevat yrittäjille tärkeistä asioista. Bisnespöydässä jaetaan myös hyödyllisiä käytännön vinkkejä esimerkiksi yrityksen taloushallintoon ja laskutukseen liittyen!

Unelmaduunarit

Unelmaduunarit etsivät työstä muutakin kuin toimeentuloa: kiinnostavia sisältöjä, uusia haasteita, hauskaa tekemistä… He kannustavat tekemään työkseen asioita, joista oikeasti pitää! Podcast sisältää paljon inspiraatiota ja niin kannustavia kuin varoittaviakin esimerkkejä siitä, miten tavoitella omaa unelmaduuniaan.

Huippytyönantaja

Huipputyönantajan sanoma on selkeä: menestyvä organisaatio syntyy vain yhdessä tekemällä. Podcastissa keskustellaan menestyksen rakennusosasista, kuten motivaatiosta, tiimityöstä ja luottamuksesta.

Boss Level

Maailma on muuttunut, mikä edellyttää myös organisaatioita ja niissä työskenteleviä ihmisiä muuttumaan. Englanninkielisessä podcastissa rikotaan perinteisiin organisaatioihin liitettäviä kangistuneita kaavoja ja rakennetaan uusia vaihtoehtoisia ratkaisuja! Podcast on täynnä muutoshenkistä puhetta ja hyviä näkökulmia ajan hermoilla pysymiseen.

Hyvää huomista

Sitran tulevaisuuteen liittyvä podcast, jossa etsivään vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin ja pohditaan, miten sinä ja minä voimme vaikuttaa huomisen maailmaan jo tänään.

Melkein kaikki rahasta

Julia Thurenin huippusuositun kirjan teemoja mukaileva podcast, jossa keskustellaan rohkeasti ja rajoja rikkovasti taloudesta ja kaikkeen rahaan liittyvästä. Suosittelen kuuntelemaan erityisesti richplainingiin ja työelämään liittyvät jaksot!

Menestyksen määritelmä

Menestyksen määritelmä tarjoaa innostavaa puhetta niille, jotka haluavat – ja aikovat – saavuttaa unelmansa. Podcast käsittelee menestymistä laajasti ja perusteellisesti eri näkökulmista.

Ysistä viiteen

Kevyttä pohdintaa työelämästä ja kaikesta siihen liittyvästä. Podcast sopii hyvin esimerkiksi kahvipöytäkeskustelujen innoittajaksi!

Muutostarinat

Muutostarinat kertovat inspiroivia tosielämän esimerkkejä itsensä kehittämisestä ja paremman huomisen tavoittelemisesta.

Steal My Job

Podcast työn tulevaisuudesta. Steal My Job tarjoaa käytännönläheisiä näkökulmia villinä vellovaan keskusteluun muuttuvasta työstä. Viimeisin jakso on vuodelta 2018, mutta aiheet ovat yhä ajankohtaisia!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *