Moikka taas

Hyvää huomenta blogi. Ei ihan mennyt nappiin tämä uuden blogin aloitus haha. Heräsin tänään jo kukonlaulun aikaan, sillä painuin jo 19 aikaan pehkuin. Yleensä en ole mikään kauhea aamuvirkku, mutta toivotaan että tämä rytmi pysyisi 🙂 Miten mä tänne sitten taas eksyin näin yhtääkkiä? Mietiskelin tossa aamusella, ja onhan se aamu vieläkin, asioita ja tämä pulpahti mun mieleen. 

Varmaan suurin syy on myös se että lähdetään ystäväni kanssa tossa ensi kuun lopulla reissuun ja olisi kiva kirjoittaa reissusta muistiin että voi sitten joskus lukea kun tuppaa aina unohtamaan. Olisi myös ihana jakaa vinkkejä muillekkin 🙂 Mehän siis lähdetään ensiksi seikkailemaan thaikkuihin, josta lennämme vähän miljoonakaupungin elämän hulinaa maistamaan Sydneyhyn. Viimeinen etappi olisi sitten Bali, jossa olisi luvassa ihan rantaelämää ja rentoutumista ja miksei vähän seikkailuja. Lennetään kyllä vielä balilta Singaporen kautta Bangkokkiin ja sieltä Helsinkiin vaihtojen kera. Singaporessa käydään muutama tunti piipahtamassa ja Bangkokissa ollaan sitten vaan kentällä, sillä sieltä me myös reissu aloitetaan niin ei enää lähdetä exploraamaan. Tosiaan nyt on enää huimat 29 päivää jäljellä iikkis.

Mitä meidän pitää vielä ennen matkaa tehdä? Viisumit on vielä hommaamatta ja silkkimakuupussit täytyisi ostaa. Ainiin tultiin myös lopulta siihen päätökseen että lennetään Bangokista joko Phukettiin tai jonnekn phuketin ’lähi’ kentille. Meidän lento Sydneyhyn lähtee Phuketista ja aluksi oli tarkoitus tulla ihan maata pitkin Phukettiin, mutta ajan rajallisuuden ja paikallisen ystäväni suosituksen perusteella päädyimme lentämään. Lento kuitenkin täytyisi vielä ostaa ja päättää muutenkin thaimaan reitti tai paikat missä tullaan käymään. Selvyyden vuoksi voisin laittaa tähän kuvan matkasuunnitelmastamme. 

reitti.jpg

 

Kuten näätte se amottavaa vielä vähän tyhjää, sillä ei olla oikeastaan ehditty vielä kun ostaa lennot ja buukata ensimäisille yöille hotla bangokista. Tässä kohtaa jos siellä ruudun toisella puolella jollakin on antaa vinkkejä balille tai thaimaahan tai miksei Sydneyhinkin nii otamme ilolla ne vastaan! Mä olen tosiaan jo kerran aikaisemmin ollut reppureisaamassa Australiassa, 11/2014-01/2015. En muista enää tarkkoja päiviä koska lähdin ja koska palasin haha. Voin tehdä myöhemmin postauksenkin pakkaamisesta ja yleisesti reppureissaaamisesta. Itsehän vannoin että en enää koskaa lähde, mutta never say nver, eiks vaan. Aika myös kuultaa muistot että pitänee varmaan kirjottaa uusi kertomus heti matkan jälkeen niin tulee vähän tuoreemaan kuvaa ja ehkä enemmän niitä miinuspuolia sitten. Tällä hetkellä olen super innoissani ja ehkä kun ikääkin on pari vuotta enemmän niin lähteehän sinne reissuukin vähän eri Annika, uskon että tästä reissusta saadan ehkä ripaus ennemän irti nyt. 

Palataan pian, mä lupaan.

Terkuin,

Ansku

Ps. Olen maailman huonoin kieliopissa tai varmasti tulee kirjoitusvirheitä. Äidinkieli ei ole koskaan ollut mun vahvuus, mutta koittakaa kestää ja ehkä te ymmärrätte vaikkei teksti olisikaan täydellistä 🙂 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *