The person you’re trying to reach…

…isn’t available. Try again later.

Se on kuulkaas sellainen juttu, että meikämanaatti pakkaa nyt kimpsut ja kampsut tuohon matkalaukkuun ja poistuu hetkeksi maisemista. Tätä lomaa on odotettu kuin kuuta nousevaa. 3 viikkoa aikaa pelkälle hengittelylle. Kuinka luksusta! Mut toki tuntien, päädyn johonkin vauhtia ja vaarallisia tilanteita -skenaarioon alta aikayksikön, mutta kuvitellaan nyt kaikki yhteisesti, etten tällä lomalla saata itseäni vaaralle alttiiksi. 😉

Kuva: Anete Lūsiņa

Olo on muuten aivan loistava. Tein vastikään GrowFitin ruokakokeilun ja sen jälkeen testasin vielä heidän uuden 2 päivän Detox-ohjelman, joka sisältää kahdeksan mehua/smoothieta päivässä. Kyseinen Detox-ohjelma puhdistaa kehoa, parantaa ruoansulatusta ja antaa ihan uudenlaisen keveyden tunteen ilman hampaiden kiristelyä tai huonoa oloa. Enpä ole hetkeen tuntenut itseäni niin energiseksi kuin Detox-ohjelman jälkeen. Lämmin suositus myös tälle.

Nyt olis jäljellä enää viime hetken shoppailua, laukun pakkausta, pikatreenit ilma-akron parissa ja heti huomenna katsomaan mitä ne kuuluisat Helsinki-Vantaan lentokentän pahamaineiset ruuhkat pitävät sisällään. Palataanpa viimeistään elokuussa blogin pariin!

Ihania kesälomahetkiä! Moikku!

Tätä kirjoittaessa soi: Dirty Heads – Vacation

 

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *