Blogitauko – mutta vain hetkeksi!

Hei mussukat! Nyt on tämän bloggaajan aika kaivaa kesävaatteet kaapista (jaiks!), pakata kimpsut ja kampsut matkalaukkuun ja suunnata lentokentälle. Uskomatonta, mutta totta se on,kesäloma vol 2 on vihdoinkin täällä.

Kuva: Christian Cacciamani

Vietin aamupäivän ministressissä, kun ensiksi odottelin koronatestin tuloksia ja sen jälkeen yritin toimittaa kaikki dokumentit Seychellien viralliselle maahantulosivustolle, jotta saan heiltä vihreää valoa maahan saapumisen suhteen. Passikopiot, negatiivinen koronatestitulos, koronarokotetodistus, selfie (voi kyllä!), kyselykaavake, vakuutustodistus loman ajaksi ja kuittikopiot kaikista hotelli- ja lentolippuvarauksista. Muistatteko sen ajan kun matkustamiseen, riitti että pelkkä passi oli mukana? Oi niitä aikoja.

No nyt on maahantuloviranomaisilta saatu tervetuloa-dokumentit omaan sähköpostiin. Enää olisi laukun pakkaaminen tiedossa ja sitten se onkin kesälaitumelle kirmaamista. Jotenkin veikkaan, että tämä kyseinen kesälaidun on erittäin upean näköinen. Koska talvi on pitkä ja kylmä, ajattelin ladata akkuja oikein olan takaa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että blogi hiljenee lomani ajaksi. Palataan siis asiaan kuun lopussa. Silloin luvassa ainakin matkavinkkejä itse kohteesta.

Kuullaan pian!

Tätä kirjoittaessa soi: Aerosmith – Permanent Vacation

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *