10 x tiesitkö nämä asiat minusta?

Blogia on kirjoiteltu nyt nelisen kuukautta ja tajusin etten koskaan ole juurikaan esitellyt itseäni. Olen tietoisesti pitänyt identiteettini ”piilossa” jos niin edes someaikakauteni voi tehdä. Mielestäni pärstäkertoimeni tai päivän asuni esittely ei tuo teille mitään uutta tässä digitaalisen ajan tietotulvassa. Sen sijaan olen halunnut jakaa ajatuksiani, näkökulmia ja saada aikaan vuorokeskustelua. Se on lyhyen bloggaajan kokemukseni aikana ollut ihan parasta. Tänään teen pienen poikkeuksen ja kerron muutaman asian itsestäni, joka ei välttämättä ole käynyt teksteissäni ilmi.

  1. Minusta tulee isona yrittäjä. Ala ja suunta on vielä hakusessa (hyviä vaihtoehtoja on niin monta!), mutta olen aina haaveillut työstä, jossa saan itse päättää kaikista asioista, kellonajoista ja asiakkaistani. Haluan luoda jotain omaa. Seurata omia unelmia sen sijaan että rakentaisin niitä jollekin toiselle. Toivoisin että tulevaisuudessa olisin töissä vain osa-aikaisesti, jotta voisin keskittyä enemmän nauttimaan elämän arkisista asioista kuten vapaa-ajasta perheeni kanssa. Aika on rajallinen meille kaikille. Haluan viettää sen hyvässä seurassa.
  2. Rakastan kaikkia eläimiä, mutta erityisesti kissat ovat lähellä sydäntäni. Minulla on kaksi alunperin rescue-kissaa, joita palvon. Veljekset kuin ilvekset paitsi aktiivisuudeltaan. Boris on perheen atleetti ja Rocky kotletti. Jäbät ovat tuoneet niin paljon iloa elämääni, etten osaa kuvitella arkea ilman heitä. Jos ottaisin vielä rotukissan niin valitsisin bengalin. Pientä leopardikissaa muistuttava bengali on luoteeltaan lempeä, vilkas ja erityisen leikkisä.
  3. Jos voittaisin lotossa, niin irtisanoutuisin välittömästi päivätöistäni. Sen jälkeen maksaisin perheeni velat pois ja kävisin asuntokaupoilla. Perustaisin luonnonsuojeluun keskittyvän säätiön ja kiertäisin maailmaa etsimässä sopivia kohteita, jonne tehdä lahjoituksia. Näin vaatimattomasti. 🙂
  4. Pelkään läheisteni kuolemaa erityisesti äitini kuolemaa, joka on minulle maailman tärkein ihminen. Oman kuolemani suhteen olen aina ollut sujut. Pelkään haita, johtuen nuoruuden traumasta sekä Tappajahai-elokuvan aiheuttamasta shokista. Silti haluan uida samoissa vesissä näiden upeiden eläinten kanssa. Tunnen oloni turvallisemmaksi veden alla kuin pää vedenpinnan yläpuolella, jolloin saatan helposti saada paniikkikohtauksen, jos vesi ei ole kirkasta enkä näe mitä allani on.
  5. Osaan nauraa itselleni ja olen helposti porukan klovni, välillä ihan tahattomasti. En ota itseäni vakavasti ja ajaudunkin helposti sellaisiin tilanteisiin, jossa minulle nauretaan vielä vuosienkin päästä. Olen myös äärimmäisen lojaali lähipiirilleni ja puolustan rakkaimpiani tilanteessa kuin tilanteessa leijonaemon lailla.
  6. Olen paikoin sietämättömän ylimielinen, ärtyisä sekä vittumainen kun sille päälle satun. Minulla on todella paha auktoriteettikammo sekä olematon filtteri, jos koen että tilanne on minun tai muiden henkilöiden osalta epäreilu. Puhun aina suuni puhtaaksi. Välillä muiden suureksi kauhuksi. En koskaan nöyristele tai nuole kenenkään persettä, jotta pääsisin parempaan asemaan. Tästä on ollut elämässäni etua, mutta paikoitellen hyvinkin paljon haittaa.
  7. Petaan sängyn joka aamu. Se perustuu minulla aikaan, kun kärsin masennuksesta ja alakulosta. Sängyn petaaminen saattoi olla päivän ainut aktiviteetti, johon minulla just ja just riittivät voimat ja josta tuli hyvä olo, kun tiesi saavuttaneensa edes yhden asian sinä päivänä. Nykyään tuuletan asunnon joka aamu sekä tiskaan ja järjestän edellisillan tavarat paikoilleen. Puhtaaseen kotiin on ihan parasta tulla pitkän päivän jälkeen. Kaaoksesta takaisin rauhaan. Kyllä te tiedätte.
  8. Olen kouluttautunut personal traineriksi ja tehnyt alan töitä sivutoimisesti jo seitsemän vuoden ajan. En menisi enää koskaan ketjusalille töihin. Liikunta-ala on mielestäni erittäin vinoutunut ja siinä on todella monta arveluttavaa asiaa, joilla ei ole mitään tekemistä ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kanssa. En itse juurikaan treenaa salilla, kuten tätä blogia lukevat ovat huomanneet. Saan liikunnan endorfiinit ihan muualta. Pyrin myös treenauttamaan asiakkaita monipuolisesti omaa kehoa ja toimintakykyä arvostaen eikä sättien. Ihmiskeho on mestariteos.
  9. Rakastan syömistä. En kiellä itseltäni mitään. Koskaan. Rakastan ranskalaisia leivoksia ja italialaista keittiötä. Voin hyvin viettää tuntikausia kotona yksin lukien, lempisarjojani katsellen ja samalla napostellen. Minulla on pohjaton vatsa, valitettavasti. Se tulee kostautumaan joskus. Mutta sitä odotellessa, otan vielä yhden pienen suklaamunan.
  10. Nämä asiat tuottavat minulle järjettömän paljon iloa: kaikki kukat, aamupalabuffet, auringonlaskut, kun olen onnistunut taistelemaan itseni surffauksessa line-uppiin, päiväunet rannalla riippumatossa, biisi joka pakottaa kehon liikkumaan, kylmä valkkarilasi ystävien kanssa, herääminen sellaisen ihmisen kainalosta, jonka haluat olevan siinä ikuisesti.

Tätä kirjoittaessa soi: De La Soul – Me, Myself & I

puheenaiheet ajattelin-tanaan oma-elama mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *