29k – ilmainen terapiasovellus!

Vielä vuorokausi ja sitä ollaan jo lentokoneessa matkalla kohti Etelä-Afrikkaa. Aion lomailla täysin rinnoin ja nauttia huikeasta luonnosta. Blogi ei tule päivittymään ainakaan viikkoon, sillä haluan keskittyä täysillä matkaseuraani. Ennen kuin poistun maasta, niin ajattelin vinkata teille aivan loistavasta mobiilisovelluksesta, jota olen käyttänyt nyt muutaman päivän ajan. Oletko jo kuullut 29k:sta?

David Lezcano

29k on voittoa tavoittelematon yritys ja nettiyhteisö, jonka tavoitteena on tarjota henkilökohtaista kasvua tukevia palveluja kaikille halukkaille veloituksetta. Nimi tulee siitä, että meillä ihmisillä on keskimäärin 29 000 päivää elettävänä tällä maapallolla. Sovelluksen tekijät haluavat tukea mahdollisimman montaa ihmistä, jotta jokaisella eletyllä päivällä olisi jokin merkitys. Olen aikaisemminkin hehkuttanut teille Rachel Brathenia eli Yoga Girliä mm. täällä eikä minulle tullut yllätyksenä, että tämä supernainen on ollut mukana tuottamassa sisältöä.

Danielle MacInnes

Sovelluksesta löytyy omat kurssinsa niin ahdistuksesta kärsiville kuin niille, jotka haluavat kohentaa omia ihmissuhteitaan. Psykologien tuottamien sisältöjen lisäksi, 29k:n kautta on mahdollista keskustella myös muiden kurssilaisten kanssa. Ja mikä parasta, kaikki sovelluksesta löytyvät ohjelmat ja meditaatiot ovat täysin ilmaisia. Ohjelmia ja sisältöä tulee koko ajan lisää, mikä on mahtavaa. Self-help on nyt tehty todella helpoksi. Jatkoon!

Oletko jo käynyt testaamassa sovellusta? Mitä pidit?

Tätä kirjoittaessa soi: Shawn Mendes – In My Blood

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *