3 x random ajatukset

Havahdun todella usein siihen, että mieli laukkaa tuhatta ja sataa, mielikuvitus huutaa kuin höyryveturi ja koko nainen on ihan sikkuralla liiasta ajattelemisesta. Välillä sitä jopa löytää itsensä ihmeellisistä tilanteista miettimästä mitä omituisempia juttuja. Vai mitä sanotte näistä viikon randomeista?

1.Uusi naapuri

Kaikki  tietävät kauhutarinat naapureista, jotka pitävät kamalaa mekkalaa öisin tai niistä asukkaista, joiden kämpistä leviää hajuhaitta jos toinenkin. Tämä ei ole sellainen tarina. Asun kerrostalossa ja taloomme on muuttanut uusi asukas. En ole koskaan häntä nähnyt, mutta kuulen hänet joka ilta. Hänen mukanaan taloon muutti myös piano. Olen joka ilta saanut nauttia pienestä konsertista ja aivan ilmaiseksi. Eilen hän soitti tunnettuja biisejä klasariversioina. Oi että! Final Countdown ei ole koskaan kuulostanut paremmalta. Toissailtana vuorossa olivat leffojen tunnarit. Jurassic Park elokuvan tunnusmusiikki herätti minussa kaikki muistot vuosilta kun en enää ollut lapsi mutten vielä teinikään. Palasin siihen hetkeen, kun uskoin kaiken olevan vielä mahdollista eikä kyynisyydestä ollut tietoakaan. Aina kun naapuri aloittaa pienen jokailtaisen konserttinsa, minä suljen telkkarin ja läppärin. Otan paremman asennon sohvalta ja suljen silmäni. Naapurini pianonsoiton kuuntelu on minun mindfulness -hetkeni. Koska en ole vielä varma mistä asunnosta soitto kantautuu, ajattelin viedä joulun alla rappuun herkkukorin kiitoslappuineen uudelle naapurille. Se on vähintä mitä voin tehdä elämäni rikastuttamisesta.

Julia Jin

2 . Parisuhteet vs TV-sarjojen katsominen

Oletko koskaan ollut parisuhteessa, jossa olette intohimoisesti katsoneet jotain TV-sarjaa ja ero on tullut ennen kun olette päässeet tuotantokaudet loppuun? Olenko ainoa, jonka mielestä sarjojen loppuun katsominen ilman sitä tiettyä henkilöä on outoa? Ihan kuin elämyksestä jää puuttumaan se tärkeä kommenttiraita. Vielä oudompaa on mielestäni se, jos ehtii pariutua jonkun toisen kanssa, ja jonka kanssa sitten  päätyy katsomaan sitä samaa TV-sarjaa. Tuntuu kuin pettäisi ex-kumppaniaan. Kellään muulla sama fiilis vai olenko hullu? 🙂 Mulla kävi näin The Affairin ja tietenkin kestosuosikkini Game of Thronesin kanssa. Mies vaihtui, mutta rakkaus sarjaan jäi. Sen verran piti himmailla, että katsottiin GoTin kohdalla 5.tuotantokausi uuden miehen kanssa erillään. Pääsin eroon fobiastani viimeiseen tuotantokauteen mennessä, joten sarjan finaali katsottiin yhdessä. Myönnän, olen semisti hullu.

Charles 🇵🇭

3. Ruokottoman huono huumorintaju

Välillä sitä huomaa nauravansa täysin eri jutuille ja eri aikaan kun kaikki muut. Tätä sattuu minulle usein ja johtaa välillä kiusallisiin tilanteisiin. Poikaystäväni muistutti minua viimeksi tänä aamuna eräästäkin juhannuksesta, jossa saimme kaverimme kylään Brittein saarilta. Istuimme ravintolassa, kun ystävämme avautui parisuhdeongelmistaan miesten kanssa. Hänkin on siis mies. Kesken vakavan selostuksen hän sanoi englanniksi ”dating men is a pain in the ass”, jolloin osoitin häntä sormella, huusin haha ja remahdin nauruun. Kyseessä ei ollutkaan pun intended eli tarkoituksellinen sanaleikki, kuten minä olin sen hänen tapauksessaan tulkinnut. Muut ystäväni hautasivat kasvot käsiinsä ja poikaystäväni poistui vessaan tirskumaan tilannetta. Muita urpoja siellä? Mihin noloisiin tilanteisiin olet joutunut?

Kohti viikonloppua mennään jengi! Toivottavasti koette sopivan annoksen niin vitsikkyyttä kuin mindfulnessia!

Tätä kirjoittaessa soi naapurin pianolla: John Williams – Theme from Jurassic Park

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *