6 x en vain tajua

Meitä ihmisiä on rapiat 7,7 miljardia tällä maapallolla. Ja vaikka kuinka puhutaan siitä, että olemme laumaeläimiä, niin sekaan mahtuu se 7,7 miljardia uniikkia persoonaa omine ajatuksineen ja mielipiteineen. Olen aina ollut ”jokainen taaplaa tyylillään”-henkinen, mutta välillä huomaan lähestyvän keski-iän jo sovittelevan  kukkahattutädin päähinettä kutreilleni. Viikonlopun kunniaksi päätin päräyttää seuraavan listan kaikille kanssa-ankeilijoille.

1. Kasvotatuoinnit

Rehellisesti kättä pystyyn, jos olet nähnyt tyylikkään naamatatskan? Kasvot on mielestäni ehkä se huonoin paikka tatuoinneille enkä ole nähnyt yhtään hienoa tatuointia, joka olisi sopinut kantajalleen. Muutan mieleni välittömästi, jos sellaisen joskus bongaan. Saa lähettää kuvallisia vastaväitteitä.

2. Crop topit

Vaikka jokainen keho on omalla tavallaan ainutlaatuinen ja kaunis, ei jokainen vaatetyyli pue kantajaansa samalla tavalla. En innostunut napapaidoista ysärillä teininä enkä innostu nytkään. Mietin joskus että jos omaisin tiukan sixpäckin, niin muuttuisiko mieleni. Enpä usko. En tiedä missä haluaisin napaani esitellä julkisesti. Korkeintaan rannalla ja salilla. Siinäpä ne paikat olisivatkin. Mun puolesta tuo muoti saisi kadota ikuisiksi ajoiksi unholaan.

3. Hästägääjät from hell

Nykyisen informaatiotulvan täyttämässä maailmassa jopa tavisten instapostauksissa yritetään tiedon ja huomionsaannin maailmanennätystä. Kaveripiirissä on tutun tuttu, joka jakaa about samaa tissit tanakasti esillä ja huulet supussa kuvaansa kahdeksan kertaa peräkkäin Instaan. Eikä siinä vielä kaikki. Meinasin kellahtaa kumoon kun runollisen Appreciate a real woman tekstin lisäksi paljastuivat hästägit #finnish #finnishgirl #finnishblondegirl #blonde #blondes #finns #beauty #scandinavian #scandinavianbeauty #hot #hotgirls #girlswithboobs #breast #boob #lips #fulllips #sexy #sexywoman #love #single #lookingforlove #dating #date #hotdate #bedroom #mybedroom #strong #strongwoman #curvy #sexycurves #smart…….ARRRGG…Yritetäänkö kollektiivisesti rauhoittua? Olisin kovin #kiitollinensiunattuonnellinenminänäitäoli. Kiitsa!

4. Maiskuttajat

Miksi oi miksi osa syö suu auki? En tiedä puistattaako minua enemmän se äänitehoste mikä lähtee maiskuttamisesta vai suora näkymä ruokaan, joka pilkkoontuu edessäni palasiksi syljen roiskuessa joka suuntaan. Nämä ihmiset ovat yleensä myös kovia keskustelemaan ruokailuprosessin aikana, jolloin osa ruoasta päätyy hyvässä lykyssä myös omalla lautaselle. Nykyään vaan poistun sanaa sanomatta pöydästä mikäli tähän tilanteeseen ajaudun. Tuli ihan kylmikset. Eikä millään hyvällä tavalla.

5. Ketjuliikkeiden vaatekoot

Olen a) liian vanha tai b) missannut jonkun tärkeän vaatememon, sillä en osaa enää ostaa vaatteita. Ostin eilen koon 44 housut ja toisesta liikkeestä koon 38 paidan. Ja ei. Takalistoni ei ole suhteettoman suuri muuhun kroppaani nähden. En pysty enää ostamaan mitään sovittamatta ja parhaimmillaan raahaan neljän eri kokoluokan edestä vaatteita sovituskoppiin. Naurahdan hermostuneesti, kun myyjä kysäisee että mitä kokoa etsin. Tekisi mieli sanoa että niitä kaikkia. Oletteko ratkaisseet mysteerin? Mitä perinteiselle kokotaulukolle on tapahtunut?

6. Ruokahifistelijät

Tiedättekö ne tyypit, joiden on aina pakko päästä pätemään? Ja samalla hinnalla pahoittamaan mielesi? Jos kehut viiniä, niin aina löytyy joku joka olisi ollut sopivampi juuri siihen annokseen. Jos kehut ravintolaa, niin valintasi on ollut liian geneerinen, sillä se ei tarjoa trendikästä banana skin pulled pork-vaihtoehtoa vegaanille, vaikka kaikki seurueestasi olisivatkin olleet lihansyöjiä. Ruokahifistelijä tietää mitä, missä ja milloin. Eikä mikään muu kelpaa. Sinun vaihtoehtosi ovat ruokahifistelijälle yhtä pelottavia kuin ABC-aseman lounaspöytä. Onneksi oma ystäväpiirini koostuu kädettömistä kokeista ja hyvä niin. Jokainen onnistunut tortilla on nimittäin voitto kotiin.

Onko kohtalontovereita? Mitkä jutut kuuluu sun ”en vain tajua”-listalle?

Tätä kirjoittaessa soi: Coldplay – Things I Don’t Understand

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *