80s kid

Ei mitään uutta täysikuun alla. Flunssa johtaa edelleen 6-0. Päätin etten taistele väkisin vastaan, vaan annan elimistön hoitaa homman kotiin. Sen sijaa keskityn kerrankin Netflixin valikoimaan ja lepään. Hyvällä omatunnolla. Netflixin syövereistä löytyi mainio dokkarisarja, joka koskettaa kaikkia kasarilapsia aivan erityisesti. The Toys That Made Us keskittyy jokaisessa jaksossa yhteen hittileluun ja sen syntyhistoriaan. Oman osansa saavat niin Barbiet, Legot, Hello Kitty kuin Transformersit.

Oman lapsuuteni top kolmoseen kuuluivat Inspector Gadget -piirretty, jonka tunnarin tunnistaisin mistä vaan, Barbiet (erityisesti se pitkätukkainen versio, jonka mukana tuli hiusgeeli) sekä kaikkien aikojen suosikkini He-Man figuurit ja muut Masters of the Universe-sarjan hahmot. Dokkarissa on omat jaksonsa Barbielle ja He-Manille. Mun lapsuuden naisihanne oli He-Manin Teela massiivisen lihaksikkaine reisineen ja kobrahuppuineen. Muistan juosseeni uimapuvussa ja kumppareissa sekä luuta kädessä huutaen He-Manin repliikkiä ”By the power of Grayskull… I have the power!” Naapurit ovat varmasti nauttineet tästä täysin rinnoin. Ja hei olihan tuossa sarjassa myös kaksoiselämää elävä hurja taistelukissa / pelokas tiikeri Cringer. Klassikon ainekset jo syntyessään. Niin älytön kombo erilaisia hahmoja että homma vaan toimii. Lapsuuden ajan lempipahikseni Skeletor on myös samaisesta sarjasta. Kuunnelkaapa huviksenne Skeletorin ääntä erityisesti hänen hermostuessa tai nauraessa. Täysin älyvapaata touhua! Jotenkin käy nykylapsia sääliksi. Ei pääse Pipsa possut tähän kategoriaan. 🙂

Yllä vielä sarjan kakkoskauden traileri. Käykääpäs fiilistelmässä Netflixissä! Onko muita kasarin ja ysärin vaihteessa lapsuutensa viettäneitä? Mitä leluja fiilistelitte kaikkein eniten?

Tätä kirjoittaessa soi: Inspector Gadget – Cartoon Intro Theme

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *