A Star is Born

unnamed.jpg

Ylläoleva kuva tuli vastaan Instan syövereissä deittiguru Matthew Husseyn feedissä. Se jotenkin pysäytti ja vei ajatukset kesään 2016. Koin silloin sen astisen elämäni pahimman kriisin, kun silloinen kumppanini yks kaks yllättäen jäi pysäkillä pois. Hänelle riitti ja minä jäin maahan makaamaan. Eroa ei turhaan kutsuta tunne-elämän puukoniskuksi. Haava ehkä paranee, mutta arpi tuntuu koko loppuelämän. Parisuhteessa toinen rakastaa usein enemmän kuin toinen. Tasapaino säilyy, kun osat välillä vaihtuvat. Meillä ne eivät koskaan vaihtuneet. Minä rakastin aina enemmän.

En ollut kuukausiin miettinyt eroa, ennen kuin menimme ystäväni kanssa katsomaan hehkutettua A Star is Born -musikaalielokuvaa. Bradley Cooperin ohjaama elokuva on saanut paljon suitsutusta eikä vähiten Lady Gagan upeasta roolisuorituksesta pääosan esittäjänä. Ihanaa oli myös nähdä Bradley hyvin erilaisessa roolissa kuin yleensä. Elokuva kertoo kantrimuusikosta (Cooper) joka rakastuu nuoreen laulajaan (Gaga). Miten raastavaa rakkaus voikaan olla? Miten paljosta ihminen on valmis luopumaan rakkauden tähden? Mitä jos rakkaus ei aina riitä? Näihin ja moniin muihin teemoihin pureudettiin leffassa, joka sattuu olemaan jo kolmas filmatisointi samaisesta elokuvasta. Hieno tarina ja uskomattoman surullinen loppu. Enempää en paljasta. Menkää katsomaan itse. 

starborn.jpg

Elokuvan lopussa kuultiin yksi musikaalielokuvan hienoimpia biisejä, joka kertoo niin rakkauden menetyksestä kuin uudelleen rakastamisen vaikeudesta. (Psst! Biisi soi tätä postausta kirjoittaessani) Olin siihen asti pitänyt itseni kasassa. Tämän biisin aikana vajosin syvälle tuoliin ja kyynelet virtasivat vuolaana. Osu ja uppos ainakin tähän osoitteeseen. Yksi biisi, joka itselleni kiteytti kaikki tunnelmat vuodelta 2016 ja muistutti siitä kaikkein tärkeimmästä. Vaikka onkin myöhäistä selvittää ja sopia asioita eksän kanssa, niin ei ole liian myöhäistä sopia asioista itseni kanssa. Särkynyt sydän kyllä korjaantuu ajan kanssa, ja kaikki se mitä tapahtui muokkasi minusta sen ihmisen, joka tänä päivänä olen ja siitä olen erityisen kiitollinen. 

Tätä kirjoittaessa soi: Lady Gaga – I’ll Never Love Again

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *