An interview with myself – osa 1

Ihanaa maanantaita jengi! Huomasin yksi päivä, että teitä ihania lukijoita on tullut roimasti lisää. Siispä pieni kertaus lienee tarpeen. Olen toki kirjoittanut itsestäni aiemminkin. Kirjoitukset löydät mm. täältä ja täältä. Luin viikonloppuna Maria Veitolan uusimman kirjan Toisinpäin, jossa tiukkana haastattelijana tunnettu toimittaja asettuu kerrankin haastateltavan asemaan ja vastaa kaikkiin kysymyksiin – myös niihin hankalimpiin. Kirjasta inspiroituneena kerron itsestäni tänään vähän uudella tavalla. Olkaa hyvät!

Mikä tuottaa minulle iloa elämässä? Mihin asioihin suhtaudun intohimoisesti?

Olen onnellisimmillani, kun luen, matkustan uusiin maihin ja tutustun erilaisiin kulttuureihin sekä opin uusia taitoja. Saan paljon iloa elämääni, kun vietän aikaa äitini, poikaystäväni, kissojeni ja läheisten ystävien kanssa. Olen aina suhtautunut intohimoisesti ajatukseen siitä, että meillä on vain yksi elämä elettävänä. Siksi haluankin elää täyttä elämää ilman katumusta. En halua kuolinhetkelläni haihatella sen perään mitä jäi tekemättä ja kokematta. Koska emme voi ennustaa viimeistä hetkeämme, yritän elää jokaisen päivän täysillä ja positiivisen kautta.

Kuva: Capturing the human heart. 

Mitä tekisin elämässä, jos raha ei säätelisi toimintaani?

Lähtisin kiertämään maailmaa. Haluaisin koluta jokaisen kolkan ja viettää aikaa ilman kiirettä uusiin paikkoihin tutustuen ja blogia kirjoittaen. Istuisin alas ja kirjoittaisin vihdoinkin kirjan kokemuksistani. Kirjan kirjoittaminen on salainen haaveeni.

Pienemmistä haaveistani kaksi on jo lähellä toteutumista. Halusin nimittäin ostaa auton, jotta voin auttaa äitiäni päivittäisissä askareissa sekä remontoida lapsuudenkotini ihan vimpan päälle.

Jos olisin todella rikas, niin lahjottaisin suuria summia jokaiselle maailman järjestölle, jotka auttavat uhanalaisia eläimiä.

Ja tietenkin veisin läheiseni All-Inclusive lomalle jollekin paratiisisaaren ja kaupunkiloman yhdistelmälle. Tuntuu siltä, ettei kenelläkään ole tällä hetkellä koskaan rahaa lomailuun tai itsensä hemmotteluun.

Kuva: Element5 Digital 

Mikä on minulle elämässä kaikkein tärkeintä? Mitkä ovat ydinarvoni?

Minulle tärkeintä on läheisteni onnellisuus ja hyvinvointi. Perheeseeni kuuluu kissani, äitini ja poikaystäväni. Nämä rakkaat ovat minun laumani, joiden puolesta menen läpi tulen ja jään. Haluan myös itse elää onnellista elämää. Onneni koostuu pienistä ja arkisista asioista.

Ydinarvojani ovat tieto (elämänikuinen oppiminen), terveys (kehoni on temppelini), vapaus (omannäköinen elämä ilman yhteiskunnan paineita), turvallisuus (taloudellinen itsenäisyys) sekä uskollisuus (luottamus täytyy ansaita).

Kuva: Fabiola Peñalba 

Tässä ensimmäinen osa pidemmästä postauksesta. Nyt kiinnosteleekin, kuka siellä ruudun takana on? Heitänkin samat kysymykset sinulle.

Tätä kirjoittaessa soi: Kesha ft. The Dap-Kings Horns – Woman

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *