An interview with myself – osa 2

Hellurei tyypit! Hetken ehti venähtää toisen osan julkaisu, mutta täältä pesee. Kirjoitin täällä, kuinka Maria Veitolan Toisinpäin kirjasta inspiroituneena, päätin kertoa itsestäni vähän uudella tavalla. Nyt kun teitä lukijoita on tullut lisää, niin pieni esittely lienee paikallaan vai mitä? Tässä vihdoin lupaamani toinen osa.

Mitä haluan jättää tälle maapallolle? Miten haluan, että minut muistetaan, kun olen poissa?

Haluaisin tehdä paljon enemmän uhanalaisten eläimien ja luonnon hyväksi. Jos ikinä olen taloudellisesti vakaassa asemassa, niin perustan ensitöikseni oman säätiön ja lahjoitan tuloni hyväntekeväisyyteen. Haluaisin jättää tähän maailmaan myös oman kirjallisen tuotokseni. Viime postauksessa kerroinkin kuinka se on ollut pitkään salainen haaveeni.

Toivon että minut muistettaisiin uskollisena ja luotettavana ystävänä, joka oli aina valmis puolustamaan heikommassa asemassa olevia.

Kuva: Jonas Vincent 

Miltä menestys merkitsee minulle?

Jos voisin herätä joka aamu onnellisena ja tehdä vain niitä asioita, joista pidän, ennen kun painuisin yöpuulle, osuttaisiin aika lähelle täydellisyyttä. Taloudellisesti stressitön elämä olisi mahtavaa. Ajatella, jos ei koskaan tarvitsi jännittää riittääkö rahat ruokaan tai laskujen maksuun.

Elämässä menestyminen tarkoittaa, että ympärillä on niitä rakkaimpia – niin ihmisiä kuin eläimiä. Elämä, jossa minusta välitetään ja pidetään huolta, ja jossa minä teen samoin läheisilleni. Elämä, jossa on paljon rakkautta, on kaikkein kallisarvoisinta mitä ihminen voi saavuttaa.

Elämässä menestynyt elää tarkoituksenmukaista elämää, jossa hän jättää positiiviset jalanjälkensa maailmaan. Elämä, jota ei tarvitse katua, sillä jokainen mutka ja kiertotie opettaa jotain arvokasta.

Kuva: Genevieve Dallaire 

Miltä näyttää täydellinen päivä?

Heräisin aikaisin aamulla, muun huushollin vielä nukkuessa. Aamu alkaisi kissojen rapsuttelulla, joogalla ja pienellä kävelyllä merenrantaan. Aamu-uinnin jälkeen olisi aikaa rauhalliselle aamupalalle perheeni kanssa. Päivä jatkuisi luovalla kirjoittamisella ennen kuin ajaisin keskustaan.

Täydelliseen päivään kuuluisi shoppailua, lounastreffit ja laatuaikaa ystävien kanssa ennen kuin jatkaisin yksityistunnille treenaamaan omistamaani ilma-akrobatiastudiolle (saahan sitä haaveilla). Illalla kävelylenkki rakkaimpani kanssa, illallinen auringonlaskua ihaillen sekä nukahtaminen toisen syliin ihanan päivän päätteeksi.

Kuva: Genevieve Dallaire 

Tässä oli toinen osa. Yllätyin itse, kuinka arkisista asioista sitä haaveilee. Kakskymppinen minä olisi ollut paljon korkealentoisempi toiveissaan. Mitä sinä vastaisit näihin kysymyksiin?

Tätä kirjoittaessa soi: Alicia Keys – Girl on Fire 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *