Ciao Mamma!

Äiti. Pieni sana, suuri merkitys. Äitiyttä ei voi kuvata yhdellä lauseella. Siltikin tuohon yhteen sanaan sisältyy suurin pyyteetön rakkaus mitä universumi päällään kantaa. Oma äitini uhrasi kaiken ja vielä vähän päälle, jotta minä voisin saada hyvän elämän. Siitä olen ikuisesti kiitollinen. Ja surullinen. Jokainen määrittää oman elämänpolkunsa, mutta voi kun voisin muuttaa toisen ihmisen historiaa. Oman äitini onnen vuoksi olen valmis tekemään kaiken. Hän on sen ansainnut. Mun rakas.

Tänään nostimme maljan vahvoille naisille. Naisille, jotka menevät läpi tulen ja jään. Naisille, jotka seisovat tukevasti omilla jaloillaan. Naisille, jotka uskaltavat, luottavat, pettyvät ja rakastavat täysillä. Naisille, jotka elävät!

Kävimme kuuntelemassa jazzia Pjazzassa ja herkuttelimme pizzabrunssilla. Nauroimme ja muistelimme lapsuusaikojani. Meitä on perheessäni ollut aina vain me kaksi. Tiedän että äitini olisi halunnut suurperheen. Se unelma jäi toteutumatta. Ja se sattuu äitiini edelleen. Ilmassa on aina pientä haikeutta, kun juhlapäivinä meidät ympäröi suuret seurueet. Isät, äidit, sisarukset puolisoineen sekä isovanhempien sylissä istuvat, tyytyväisesti pizzaa mussuttavat lapsenlapset.

Otan äitiäni kädestä kiinni. Minä olen aina tässä. Meillä on aina toisemme. Äitini hymyilee ja kaivaa äitienpäiväkortin laukustaan. On aika raaputtaa kortin etusivulle piilottamani viesti. Minulle sinä olet koko maailma. Rakastan sinua. 

Tätä kirjoittaessa soi: Carrie Underwood – Mama’s Song

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *